Voltage en stekkers in italie

Datum van publicatie: 09.03.2021

Voor informatie en eventuele ondersteuning kun je ook terecht bij de een van de  Nederlandse vertegenwoordigingen  in Italië. Welke stopcontacten worden gebruikt in Italië?

Plug 4. Welke stopcontacten worden gebruikt in Italië? Wij raden een van de universele wereldstekkers aan, zodat je niet een eenmalige aankoop doet voor een reisstekker die enkel in landen als Italië werkt. Het niveau van de medische zorg in Italië is hoog. De stopcontacten die ze in Italië gebruiken, zijn niet compatibel met de Nederlandse stekkers.

Taal Italiaans Aantal inwoners 60,5 miljoen Oppervlakte Nederland heeft een Volt stroomnet, Itali heeft ook  Volt. Met deze verloopstekkers kunnen 2- en 3-polige stekkers uit meer dan  landen in een Nederlands stopkontakt worden aangesloten. Soms kun je je EHIC aanvragen op  ehic. Naast dat de stekkers van voltage en stekkers in italie apparaten uit Nederland hier allemaal op passen, 5. Met deze verloopstekkers kunnen stekkers uit verschillende landen in een Nederlands stopkontakt gestoken worden.

Praktische info ter plaatse in Itali Het kraanwater in Itali kan je meestal gewoon drinken.

De stopcontacten die ze in Italië gebruiken, zijn niet compatibel met de Nederlandse stekkers. Je hebt een reisstekker nodig in Italië De stopcontacten die ze in Italië gebruiken, zijn niet compatibel met de Nederlandse stekkers. Taal Italiaans Aantal inwoners 60,5 miljoen Oppervlakte

Te gebruiken in o. De veilige, universele netadapter voor aansluiting van electrische toestellen in andere landen, met andere stopcontact systeem.

Gebruik een Nederlandse stekker in bv. Ga goed voorbereid op reis Voordelig een auto huren Vergelijk gratis autoverhuur en luchthaventransfers. Ga voor meer informatie naar  hetcak. Houd er rekening mee dat mogelijk contant moet worden betaald voor de verlening van medische zorg.

 • Het ministerie geeft bovendien informatie via de  Reisapp Buitenlandse Zaken.
 • Hierdoor kun je maar liefst 6 apparaten tegelijkertijd opladen! Zo kun je rekenen op een vergoeding bij bijvoorbeeld kosten voor quarantaine of langer verblijf.

Het is aan te raden zelf een reisapotheek met reguliere geneesmiddelen mee te nemen. In Itali komt ook tekenencefalitis voor. Als je in Itali je elektrische apparaten wilt gebruiken, dan voltage en stekkers in italie je een reisstekker nodig die past op de stopcontacten in Itali.

Kijk hiervoor in de winkelwagen Nederland heeft een Volt stroomnet, Itali heeft ook  Volt. Encefalitis is een hersenontsteking die wordt veroorzaakt door een virus, dat kan worden overgebracht door teken!

Welke stopcontacten worden gebruikt in Italië?

Ga goed voorbereid op reis Voordelig een auto huren Vergelijk gratis autoverhuur en luchthaventransfers. Koop bij bol. Bescherm jezelf tegen teken! Nederlandse stekkers o.

Argentini, China, Nieuw Zeeland? Het is aan te raden zelf een reisapotheek met reguliere geneesmiddelen mee te nemen. Stopcontacten van Type F werken ook met stekkers van type C en E. Op  lcr. De persoonsgebonden EHIC vind je gewoonlijk op de achterkant van de zorgpas van je zorgverzekeraar of in de app van je zorgverzekeraar.

Aanbevolen reisstekker voor Italië

Te gebruiken in o. Op  lcr. Ga goed voorbereid op reis Voordelig een auto huren Vergelijk gratis autoverhuur en luchthaventransfers.

Het kan nogal verwarrend zijn om uit te vinden wat een verschil hierin precies betekent. Bedrijven en Instellingen kunnen indien gewenst ook op rekening bestellen. Houd er rekening mee dat mogelijk contant moet worden betaald voor de verlening van medische zorg.

Hygine op reis Neem hygineregels serieus en kijk voor praktische tips op  anwb, voltage en stekkers in italie. Tijdsverschil Er is geen tijdsverschil met Nederland? Hierdoor kun je maar liefst 6 apparaten tegelijkertijd opladen. Ga voor meer informatie naar  hetcak.

Heb ik een wereldstekker nodig voor Italië?

Geschikt voor Nederlandse stekkers met Randaarde en platte stekkers. Plug 4. Dit geldt in ieder geval voor geneesmiddelen die onder de Opiumwet vallen zoals bepaalde slaapmiddelen, ADHD-middelen en sterke pijnstillers.

Je hebt geen omvormer nodig!

Ja, je hebt een reisstekker nodig. Ook tijdens corona. Met deze pagina hopen wij je voorbereid op reis te laten gaan.

We adviseren u om te lezen:

 1. Romano
  14.03.2021 22:39
  Bedrijven en Instellingen kunnen indien gewenst ook op rekening bestellen. Wel heb je een reisstekker nodig die aansluit op de stopcontacten in Italië.
 2. Houda
  11.03.2021 18:02
  Houd er rekening mee dat mogelijk contant moet worden betaald voor de verlening van medische zorg. Van april tot november zijn de teken het actiefst en is het risico om deze ziekte op te lopen het grootst.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |