Grote rups met stekel

Datum van publicatie: 11.03.2021

Bekijk het overzicht van alle rupsen. Zat tussen de bladeren vlakbij de vijver.

Omdat de meeste soorten in Nederland erg zeldzaam zijn en de algemene soorten verborgen leven hebben veel mensen nog nooit een pijlstaart gezien. Aangezien er in onze achtertuin nog geen planten staan Heel bijzonder beestje! De meriansborstel is voor velen niet de meest aantrekkelijke nachtvlinder: eigenlijk is het een dikke mot. Vanmiddag na 6 uur zag ik op het terras een eigenaardige rups, gewoon op de klinkers en even kijken op internet, een avondrood rups, nog nooit eerder gezien Like Geliked door 1 persoon.

In de tuin is hij te vinden op Fuchsia. Er wordt nog maar door weinig mensen gericht naar rupsen gekeken.

Vanmiddag in onze tuin in Oostburg Zeeland grote rups met stekel een rups Groot Avondrood gezien. Ik woon in het Zuiden van Limburg. We hebben hem weer terug gezet tussen de kruiden.

Mijn kat kwam vandaag met zo een rups aan. Een beetje educatie.

Over Mantingerveld

We horen graag uw mening. Alle video's. Fotografeer haar en laat haar op een mooie najaarsavond naar buiten. In mijn tuin zaten ze tussen wilde aardbeien. Toggle navigation. Zat tussen de bladeren vlakbij de vijver.

  • Deze rups vandaag ook in de tuin aangetroffen te Wintelre Noord Brabant. Niets aan de hand.
  • De pijlstaarten Sphingidae zijn een familie van vlinders in de superfamilie Bombycoidea.

Gerri zegt:. Dit betekent, vallen op door hun grootte en door de opvallende oogvlekken, grote rups met stekel. Deze soorten worden gelijkende soorten genoemd. Maak van je tuin een vlinderparadijs. E-mail Adres wordt niet getoond. Home Vlinders Vlinders herkennen Rupsen determineren. Rupsen die op zoek zijn naar een plaats om zich te verpoppen, dat de vlinders op een aantal planten hun eieren kunnen afzetten.

Wil je tekst overnemen of een video fragment , foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright trouw. Privacy Uitleg over wat wij met uw gegevens doen. Dophei en struikhei waren allebei aanwezig — twee taaie planten die de nachtpauwoog als lekkernij beschouwt. Helemaal goed!

Welke rups. Aangezien er in onze achtertuin nog geen planten staan Heel bijzonder beestje. Wilt u iets delen met Trouw. Hoop de vlinder nog eens te zien. Na de winter, dient zich de nieuwe gevleugelde generatie aan.

Goed jaar voor Nedap uit Groenlo: 10 miljoen winst

Klantenservice Serviceomgeving voor al uw vragen. De allerergste is de file die niet op de radio is, maar waar je wel in staat. Manduca sexta.

Prachtig exemplaarnooit eerder gezien. Anja Roeygens op Jubileum 9 jaar bij WordP…. De rups van de donsvlinder hallmark ecards verjaardag gratis Henk Bosma. Plaats de opstelling niet in de zon. Daar heb ik mijn blog voor. We wonen in Tilburg Like Like. De rups is meestal lichtgeel, groengeel tot wit of zelfs roze van kleur en heeft bovenop drie opvallende meestal gele haarborstels staan.

Bedankt grote rups met stekel de site. Dat oog zou mij op het verkeerde been hebben gezet, grote rups met stekel, totdat ik zou gaan zoeken. Ga naar het rupsenzoeksysteem.

Meriansborstel (Calliteara pudibunda)

Open uw cookie-instellingen om te kiezen welke cookies u wilt accepteren. Daar heb ik mijn blog voor. In mijn tuin zaten ze tussen wilde aardbeien. Deze rups vandaag ook in de tuin aangetroffen te Wintelre Noord Brabant.

Like Geliked door 1 persoon. Hoop dat ik hem of haar ook als vlinder mag zien. Je reageert onder je Google account.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |