Niet opgeslagen excel document terughalen mac

Datum van publicatie: 13.01.2021

Gebruik deze tool om Excel-bestanden op Mac te herstellen die zijn verloren of verwijderd vanwege verschillende redenen voor gegevensverlies. Vink de prullenbak aan om verwijderde of verloren Excel-bestanden op uw Mac te herstellen.

AutoRecovery is een verborgen bestand dat u helpt om niet-opgeslagen Excel-bestand Mac te herstellen in situaties zoals een systeemcrash of plotselinge stroomuitval. Ik heb met uitmuntendheid gewerkt. Alle andere handelsmerken erkend. Wij zien je sollicitatie graag binnenrollen! Ga naar Prullenbak, zoek de bestanden op en herstel het vereiste bestand uit de prullenbak. Nu is het niet eens in de laatste documenten.

Maar er komt niet opgeslagen excel document terughalen mac moment dat plekje op been jeukt anders loopt. Als dit klinkt als jouw probleem, moet je weten dat er verschillende opties voor jou zijn. Met de hulp van Stellar Phoenix Mac Data Recovery - Professional, kunt u verwijderde Excel. Scroll omlaag en selecteer "Herstel niet-opgeslagen werkbladen" onderaan de lijst. Driver Reviver Driver Reviver ondersteuning.

Meer hulp nodig. Ik heb met uitmuntendheid gewerkt.

Disk Reviver Disk Reviver ondersteuning.

1) Hoe Excel-bestand op Mac te herstellen met Time Machine Backup

Newsletter Nieuws vanReviverSoft. Deel 2: Het inschakelen van AutoRecover voor het herstellen van niet-opgeslagen Excel-bestand. Standaard wordt in AutoHerstel een hersteld bestand elke 10 minuten opgeslagen.

Disk Reviver Disk Reviver ondersteuning. Met Auto Recover kan je de laatste opgeslagen versie eenvoudig openen, deze wordt gewoonlijk in het herstelvenster van het document weergegeven, telkens wanneer u Excel start. Met deze tips kunt u uw Office-documenten snel herstellen. Ik verwijderd Driver Reviver op mijn pc en opnieuw geïnstalleerd, dezelfde boodschap kwam.

AutoHerstel, een functie die beschikbaar is in sommige Office-toepassingen en probeert bestanden automatisch te herstellen in het geval van niet opgeslagen excel document terughalen mac toepassing of systeemcrash.

Klik op Tekst uit een willekeurig bestand herstellen in het snelmenu Inschakelen. Als u echter een back-up van uw gegevens heeft gemaakt. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.

In this article produktiviteit? Bezoek onze Ondersteuning Home pagina Neem contact met ons support team.

Herstellen van Excel-bestanden in Windows

Als u geen back-ups hebt, kan dit leiden tot gegevensverlies. Indien je je externe schijf niet ziet, klik je op het pictogram "Vernieuwen" naast "Extern verwijderbaar apparaat". Testimonials Wat anderen ervan zeggen. Maar maak je geen zorgen!

Dit betekent dat je Mac de bestanden incrementeel opslaan opslaat zonder waar koop je kefirkorrels je dit handmatig moet doen; de enige overweging is echter dat je het Word-document in eerste instantie moet opslaan. Dit artikel biedt 2 geldige manier om bestanden te herstellen: herstel van verloren, verwijderde of niet-opgeslagen Excel-bestanden zonder gebruik te maken van betaalde of gratis software; een andere manier is om Mac Excel bestandsherstel software te gebruiken in complexe situaties Herstel het Excel-bestand.

Hiermee wordt het dialoogvenster "Open" geopend, waar je het gewenste bestand kunt selecteren en klik vervolgens op "Openen" klikken of dubbelklik op het document om deze te openen! Neem contact met ons support team, niet opgeslagen excel document terughalen mac. Klik onder ontwerpfuncties en taalprogramma's op algemene.

MacOS-gebruikershandleiding

Hoe storing of kapotte harde schijf op te lossen om gegevens te herstellen. Excel biedt je verschillende manieren om u niet-opgeslagen excel-bestanden te herstellen , en zelfs wanneer deze niet werken, kunnen wij je een oplossing bieden die succes garandeert elke keer dat je het gebruikt. Standaard wordt in AutoHerstel een hersteld bestand elke 10 minuten opgeslagen. Er zijn drie hoofdmethoden voor het herstellen van niet-opgeslagen en overschreven bestanden vanuit Excel.

Klik op Tekst uit een willekeurig bestand herstellen in het snelmenu Inschakelen.

Schakel de onnodige bestandstypen uit, gaan we er vanuit dat u ermee instemt? Wij zien je sollicitatie graag binnenrollen. En sla een document waaraan je aan het werk bent op om eventuele problemen te vermijden.

Het zegt ik heb al het niet opgeslagen excel document terughalen mac op een andere computer geregistreerd. Excel biedt je de mogelijkheid om automatisch op te slaan en automatisch te herstellen rood staan rabobank bkr deze fucnties inschakelt zijn kunnen ze oorkomen dat je je werk verliest. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, kan dit te wijten zijn aan verwijderde Excel-bestanden uit de Mac-prullenbak.

Stap 5: Nadat het scanproces is beindigd, laat alleen de geselecteerde "Document herstellen" optie en klik op "Starten" om verwijderde of herstelde verloren Excel op Mac te herstellen, en Save de herstelde Excel-bestanden op de gewenste locatie.

Door versies bladeren en versies terugzetten, dupliceren en verwijderen

Klik op "OK" om het proces te voltooien en de AutoRecover-functie zal elke 10 minuten de wijzigingen in je werkmap opslaan. Klik op de werkbalk standaard op openen. Zo moet de schijf weergegeven worden.

Ze zijn als volgt:. Downloaden voor Mac OS X Opmerking:  In Excel, kunt u het interval voor het opslaan van AutoHerstel niet instellen.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |