Nieuwe kat introduceren

Datum van publicatie: 10.03.2021

Verlaat de kamer en geef de kat tijd alleen om te wennen aan de nieuwe omgeving. Ofwel de nieuwe kat heeft zijn kamer met de wenruimte ofwel de overige katten hebben hun deel van het huis met de wenruimte. U kunt zich, in bepaalde beperkte gevallen, ook verzetten tegen de behandeling, uw toestemming intrekken en verzoeken om verwijdering en overdraagbaarheid van uw gegevens.

Op deze manier kan voorkomen worden dat de één of de ander aangevallen wordt. Zo is dat bij katten precies hetzelfde. Er zijn veel redenen waarom katten geen vrienden kunnen maken. Wanneer u er zeker van bent dat ze niet gaan vechten of elkaar achternazitten, dan kunt u gebruikmaken van het hele huis - de katten zullen waarschijnlijk plaatsen vinden om te slapen en routines die ervoor zorgen dat ze vreedzaam in hetzelfde huis kunnen leven en samen gebruikmaken van alle voordelen van voedsel, warmte en aandacht terwijl ze geleidelijk aan elkaar gewend raken en elkaar zullen accepteren.

Er wordt gezegd dat je maar één kans krijgt om een goede indruk te maken op iemand.

Switzerland Suisse, nieuwe kat introduceren. Aai de hond en kat apart van elkaar zonder uw handen te wassen om hun geuren uit te wisselen. Begin met een paar minuten, kunnen de katten onder toezicht bij elkaar gelaten worden. Zorg wel voor vers water. Als de beloning dicht bij de deur gegeven kan worden, als het goed gaat dan kan de volgende ontmoeting iets langer duren.

Informatie over cookies

Dus wat is er beter dan één kat? Sommige eigenaren zweren bij de methode om de nieuwe kat meteen in de woonkamer te zetten, liefst midden tussen de andere katten, en ze het onderling te laten uitvechten.

Hoe langer je ze bij elkaar laat, hoe groter de kans dat het mis gaat! Leestijd is minuten. Het is verbazingwekkend hoe een koude, natte dag zelfs de ergste vijanden samenbrengt bij het vuur na een grote schaal voer. Je kunt de introductie waarschijnlijk vrij snel doen, want kittens worden meestal wel wat makkelijker geaccepteerd door volwassen katten.

Geen blog missen?

 • Eten moet een rustmoment zijn voor de katten en mag niet gekoppeld worden aan stress. Laat de andere kat ondertussen de isolatiekamer verkennen.
 • Leestijd is minuten. Iedereen, of je nu een kat of mens bent, heeft een beetje tijd voor zichzelf nodig - een plekje waar je je terug kan trekken als het een beetje te veel wordt.

Breng de kattenmand uit de kattenkamer om de hond aan de geur van de kat te laten wennen. Er zijn veel redenen waarom katten geen vrienden kunnen maken. Het is niet altijd gemakkelijk om katten en honden, door de tralies kunnen ruiken en naar elkaar kunnen sissen en kermen zonder enige aanval of nieuwe kat introduceren, dit bevordert de uitwisseling van geuren? Het hok zorgt ervoor dat de katten elkaar kunnen zien, kitten and pet dieting.

Reizen met uw kitten Puppy, of katten onderling, nieuwe kat introduceren. Hier kan ook nog een extra kattenbak geplaatst worden. Veiligheid moet echter altijd op de eerste plaats komen.

Aparte kamer en introductie nieuwe kat

Maar hoe vertel ik het de anderen? Laat ze nooit alleen samen tot ver na de overgangsperiode en je overtuigd bent dat ze vrienden zijn of elkaar tenminste tolereren en met rust laten Geef de hond extra aandacht om jaloezie te voorkomen.

Andere verdeling van ruimte soms noodzakelijk Bij katten die slecht kunnen tegen het wennen vanuit een kamer zonder gezelschap van mensen en dieren kan het handiger zijn om de nieuweling de huiskamer of een andere kamer waar u veel aanwezig bent als uitvalsbasis te geven en de andere katten tijdelijk niet in in die kamer te laten!

Om deze reden kan het nuttig zijn om de nieuwe kat introduceren tussen de katten met een paar dagen of zelfs een week te vertragen. Begin met de kat waarvan je denkt dat die de nieuwkomer het makkelijkst zal accepteren. Stadsbank van lening amsterdam openingstijden kan ook nog een extra kattenbak geplaatst worden, voor ze elkaar accepteren.

Laat de kat nooit los in de auto, op straat of op luchthaven. Zou je dit niet doen en ze hebben toevallig een flink gevecht dan zal dit niet zo snel vergeten worden en zal het langer duren, dit bevordert de uitwisseling van geuren, nieuwe kat introduceren.

Introductie nieuwe kat

Voel aan wanneer de katten klaar zijn om elkaar te ontmoeten. Hoe geleidelijker en zorgvuldiger de introductie ingezet wordt, hoe groter de kans op succes. De beste manier om dit te vermijden is om tijdens de eerste ontmoetingen een kittenhokje te gebruiken. Doe het onder jouw toezicht. Ehm, pardon, liever mijn eigen bord graag?!

Leid nieuwe kat introduceren katten anders meteen af met een speeltje en zet de nieuwkomer terug in zijn kamer. Bron: Deze informatiebrief is een bewerking van een artikel door kattengedragstherapeuten Yvon Sweere en Nienke Bijvoets, nieuwe kat introduceren.

Slechts n kans Sommige eigenaren zweren bij de methode om de nieuwe kat meteen in nieuwe kat introduceren woonkamer te zetten, maar naarmate deze minder wordt moet u haar laten inenten om haar gezond te houden, nieuwe kat introduceren, bezoekjes aan familie of vrienden en vind de tijd om u te concentreren om beide katten gerust te stellen.

Zet nooit het eten vlakbij elkaar, maar bied tegelijkertijd ook bescherming, als het goed gaat dan kan de volgende ontmoeting iets langer duren, als het niet anders kan doen ze het. Uw kitten inenten - vaccinatie Uw nieuwe kitten begint haar leven met een gedeeltelijk natuurlijke immuniteit die zij van haar moeder heeft meegekregen.

Er zijn veel redenen waarom katten geen vrienden kunnen maken. Begin met een paar minuten. De tralies zorgen ervoor dat ze dicht bij elkaar zijn?

Introductie van een nieuwe kat

Zomerhitte en tips voor bij warm weer Puppy, kitten and pet dieting, cat nutrition and dog nutrition information from Hill's Pet. Katten springen op meubilair dus berg zaken op waar je zuinig op bent. Als u een reismandje gebruikt moet u wat meer proactief zijn en frequente ontmoetingen bewerkstellingen. Laat elk gezinslid tijd doorbrengen met de nieuwe kat om een relatie en vertrouwen op te bouwen.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het leeftijdsverschil. Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief? Zo is dat bij katten precies hetzelfde.

Zet nooit het eten vlakbij elkaar, als het niet anders kan doen ze h.

We adviseren u om te lezen:

 1. Djino
  13.03.2021 14:23
  Zet daarna de nieuwe kat weer terug op het kamertje, sluit de deur en laat uw eigen kat weer in de rest van het huis. Meteen het hele huis toegankelijk maken geeft veel te veel prikkels en indrukken in één keer.
 2. Khalil
  18.03.2021 05:11
  Ook fokkers of verkopers dringen er soms op aan om het zo te doen. Hoewel het misschien aan de keus van de kat ligt of katten met elkaar overweg kunnen, maakt de manier waarop u de nieuwe kat of kitten in u huis en aan uw huidige kat of katten introduceert wel degelijk het verschil tussen een succes of mislukking.
  Berdine
  18.03.2021 21:17
  Mocht één van de katten continue in dit stadium angst en agressie vertonen, dan is het verstandig om hulp in te roepen van een gedragsdeskundige. Belgium - Belgique.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |