Verwijderde chatgeschiedenis whatsapp terughalen

Datum van publicatie: 09.03.2021

Selecteer alle chats die u wilt exporteren. Koop nu.

Open WhatsApp en tik Instellingen. Moeilijkheidsgraad : eenvoudig Stappen : maximaal 3 Benodigde tijd : 5 minuten Met meer dan 1,5 miljard gebruikers en meer dan 65 miljoen berichten die dagelijks via de app worden verzonden, is WhatsApp een van de populairste berichten-apps wereldwijd. We schetsen de overdracht van WhatsApp-berichten van de ene iPhone naar de andere in methode 3 hieronder. Maak op dit moment geen nieuwe reservekopie, want die overschrijft de meest recente versie van je reservekopie, waardoor je de verwijderde berichten ook in de back-up kwijt raakt.

De lokale back-up betreft gesprekken van de laatste 7 dagen. Hiermee herstel je jouw WhatsApp geschiedenis.

Hi Anil, met hetzelfde telefoonnummer dat je eerder gebruikte. Configureer WhatsApp zoals je normaal zou doen, thanks for commenting, verwijderde chatgeschiedenis whatsapp terughalen.

We vertellen je ook hoe je WhatsApp berichten kan terughalen zonder back-up. Ja Nee. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.

Gooi je echter per ongeluk een bericht in de prullenmand?

Verwijderde WhatsApp-berichten terughalen op Android

Open uw iPhone-back-up en selecteer het Preview. Methode 1 van Chat je dagelijks via WhatsApp? In dit artikel lees je hoe je dat moet doen. Download Bestandsbeheer uit de App Store. Het volgende scherm laat je weten dat een reservekopie van je berichten voor jouw telefoon is gevonden.

Let op: als je een reservekopie maakt op je mobiele netwerk, kan dit in de kosten lopen.

  • Configureer WhatsApp zoals je normaal zou doen, met hetzelfde telefoonnummer dat je eerder gebruikte.
  • Nieuwstip insturen Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.

Italiano: Ripristinare un Messaggio in WhatsApp. Download en installeer de gratis versie van iPhone Backup Extractor. Standaard staan er back-upbestanden van de laatste zeven dagen op je telefoon, terwijl op Google Drive alleen de meest recente wordt bewaard. Methode 2: Toegang tot WhatsApp-chats vanuit uw iPhone-back-up Als u toegang wilt tot uw WhatsApp-berichten als geheel of afzonderlijk, kunt u deze methode gebruiken om dit te doen.

Een nadeel is dat WhatsApp op de lange termijn nogal veel opslaggeheugen in kan nemen door al die gesprekken en uitgewisselde mediacontent, verwijderde chatgeschiedenis whatsapp terughalen.

Weet jij het antwoord?

Hernoem de reservekopie die je wilt terugzetten. Daaronder vallen foto's, e-mails en waarschijnlijk ook WhatsApp. Als je geen onbeperkt internetabonnement hebt, raden we je aan om enkel via Wi-Fi je chats te downloaden. Open uw iPhone-back-up en selecteer het Preview.

Uw naam. Methode 1 van Laat dit dan aan ons weten. Methode 2 van WhatsApp berichten: vijf handige tips. Merk verwijderde chatgeschiedenis whatsapp terughalen dat mediabijlagen niet zichtbaar zijn in deze berichten, maar u kunt ze exporteren vanuit uw back-up met behulp van methode 2 hierboven.

Had je zeker nog een paar MB over, maar kan er nu niks meer bij? Gerelateerde artikelen Op het moment dat je een nieuwe smartphone koopt, wil je waarschijnlijk een hoop informatie overzetten van je oude naar je nieuwe telefoon. Het is dan ook niet zo gek om chats te verwijderen. Het handige aan Whatsapp op Android is dat het programma elke nacht een lokale back-up maakt van je gespreksgegevens.

Installeer WhatsApp vanuit de app store.

Alle rechten voorbehouden. WhatsApp-berichten hersteld als PDF Wanneer u uw berichten uitpakt, kunt u de locatie selecteren waarnaar u de bestanden wilt exporteren? Ja Nee. Dit bestand is de database die WhatsApp gebruikt om uw berichtengeschiedenis op te slaan. Gebouwd met in Londen. We gebruiken cookies om het gebruik bij te houden en uw ervaring te verbeteren. Maak een back-up van de iPhone verwijderde chatgeschiedenis whatsapp terughalen u de berichtengeschiedenis wilt importeren - de tweede telefoon uit ons wachtwoorden opslaan iphone xr. Download en installeer de gratis versie van iPhone Backup Extractor.

Kun je WhatsApp berichten terughalen zonder back-up?

Beste smartphone deals: Abonnementen Losse toestellen Abonnementen zonder toestel Bekijk alle abonnementen met toestel Bekijk alle abonnementen zonder toestel Bekijk alle losse toestellen. De laatst gemaakte back-up wordt geladen. Hiermee herstel je jouw WhatsApp geschiedenis.

Vergelijk abonnementen en toestellen. Controleer als verwijderde chatgeschiedenis whatsapp terughalen of er genoeg ruimte op de telefoon vrij is. Scroll naar beneden om het Whatsapp-pictogram in de lijst aan de linkerkant te vinden en selecteer het. Een nadeel is dat WhatsApp op de lange termijn nogal veel opslaggeheugen in kan nemen door al die gesprekken en uitgewisselde mediacontent.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |