Woorden met een v wordfeud

Datum van publicatie: 13.01.2021

Wat een verslavend spel;. Ben gaan spelen met een anoniem op het standard board maar ik verlies gewoon met meer dan punten elke keer..

Geen resultaten gevonden Misschien heb je de verkeerde zoekterm gebruikt. Ga ik morgen maar ff zoeken naar de download …. Ruil je omdat het niet anders kan, of aan het begin, bewaar dan de goede letters. Ik heb punten gehaald in een beurt op het gewone bord.

Maureen on 06 sep at pm. Unknown 1 oktober om Unknown 21 oktober om

Mogen Spaans, Duits en Zweeds ook niet of is het gewoon een foutje. Toegevoegd na 2 minuten: De vakjes hoe je meer punten kan krijgen: DW: dubbele woordwaarde TW: triple woordwaarde 3x DL: dubbele letterwaarde TL: triple letterwaarde 3x Toegevoegd na 2 minuten: Bron toegevoegd Bronnen:? Nu speel ik tegen iemand die dus wel gewoon AQUA aanlegt?. Mijn vrienden haken af tegen me omdat ik steeds win. Niet te geloven.

Luke: woorden met een v wordfeud.

VIVA400: Breng je stem uit

Groetjes Bea. Wel een beetje flauw om een website te gebruiken om woorden te vinden, is toch een beetje valsspelen vind ik.. Bea on 04 mei at pm. Anneleen on 21 sep at pm. Heeft al iemand dit meegemaakt? Polencafe on 15 feb at pm. De woord combinaties zijn soms onduidelijk,maar het leert snel,leuk om deze reactie,s te lezen van spelers.

 • Xi mag ook bij Wordfeud. Op het moment dat je dat blokje neerlegt, krijg je een keuzemenu en kies je de letter die je hebben wilt.
 • Gerdje on 28 feb at pm.

Die absurd hoge scores met n woord kunnen alleen op een random board. A: Nee, de makers van Wordfeud zijn hiervoor verantwoordelijk. Nadat hij gespeeld had kon ik mijn begeerde woord gaan leggen. Heb dit spel sinds kort maar kan er inderdaad niet afblijven. Maar turkse woorden met een v wordfeud Ik vond het nogal veel maar las de het veel vaker voorkomt.

Gelukkig, want ik zou waarschijnlijk in de auto spelen om wakker te blijven. Nog absoluut geen verslaving. Beste allemaal,. Wordfeud kent vele vreemde woorden goed Hier kun je controleren of hij je woord accepteert.

Wat betekent dat toch allemaal. Vieze woorden zijn om te gniffelen. Raar de het ene spel wel DJ goedgekeurd en het andere spel niet. Giwi11 on 16 dec at am!

Bah punten misgelopen, alsof je een royal flush in je handen hebt bij poker en de dealer een misdeal maakt….

Pagina’s in categorie "Woorden in het Duits"

LolaLumen on 04 okt at pm. Zo, ik ben gestopt met wordfeud. V: Gaat Wordfeud dit verbeteren? Misschien zijn ze op dat moment net een betere woordenlijst aan het installeren of zo.

Maggie: Als je op het tabblad staat waar aangegeven wordt of jij of je tegenstander aan de beurt is staat onderaan het lijstje de tegenstanders waartegen je uitgespeeld bent.

 • Leg deze op de plek waar van twee woorden de E's samenkomen.
 • Visjes WeBlog on 10 okt at pm.
 • Verschillende varianten van Scrabble Scrabble is altijd al een populair bordspel geweest.
 • Rolfv on 23 okt at am.

Valsspelen Als je cheats gebruikt als een woordenboek, wat niet leuk is voor tegenstan. De volgende tweeletterwoorden zijn bijvoorbeeld allemaal goed en dat zij, woorden met een v wordfeud.

Unknown 1 januari om Wie weet meer. Woorden met de Q zijn nog lastiger geworden nu. Twee letters spelen Soms heb je aan het eind van het spel of al eerder geen klinkers meer over of je zit met een paar letters die je nergens kwijt kunt.

Woorden met een v wordfeud on 15 dec at am. Ik laat het weten als hij weer wordt afgekeurd. Woorden met de letter q in een alfabetisch overzicht Hierboven vindt u een compleet overzicht met q woorden in een alfabetische volgorde. Nathalie on 23 nov at am.

Woorden met een Q Beginnend met de letter A aquariaan acquit adequaat antiqua aquamarijn aquamarijn aquanaut aquanaut aquaplaning aquarel antrax apex appendix aquaduct aquafoon aquarel aquaria aquariaan aqualong aquamanile aquarist aquarium aquarium aquarius aquasport aquastaat aquastop aquatel aquatint aquatisch aquavion aquavion aquavit aquavit aquicultuur aquifer aquilae senectas attaque attaque attaqueren attaques.

Ook op het gewone bord! Awel on 24 okt at pm.

Ik speel graag tegen mensen die weten wat een aanvoegende wijs is. Om de chatfunctie op mijn android telefoon te gebruiken, moet ik even op de naam drukken en dit iets langer ingedrukt houden. Mijn gemiddelde score op een standaard bord is .

We adviseren u om te lezen:

 1. Christoffel
  19.01.2021 14:22
  Of sorry.
 2. Engelbertus
  22.01.2021 19:18
  Speel al drie jaren Wordfeud met mijn echtgenote en geen van beide heeft 6 of 7 maal op een rij gewonnen.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |