Zuivere stoffen en mengsels oefeningen

Datum van publicatie: 21.11.2020

Wanneer krijg je een emulsie? Als je hard schud lijkt dit wel, maar van dichtbij zie je dat het eigenlijk nog twee aparte vloeistoffen zijn die niet samen zijn gegaan  Je kunt er ook niet goed doorheen kijken, het mengsel is troebel.

Dit educatief pakket behandelt onder andere het deeltjesmodel en stofomzettingen. Time limit: 0. Heel erg bedankt!!!! Als je bijvoorbeeld zand en water bij elkaar doet kun je zo goed schudden als je wilt, het zand lost niet op en blijft zichtbaar. Geef je email adres in en beschrijf je probleem met deze video.

Ik aanvaard de gebruiksvoorwaarden en de privacyverklaring. Ook als je twee vloeistoffen op deze manier mengt kunnen we van een oplossing spreken. Is melk een zuivere stoffen en mengsels oefeningen stof of mengsel. Aso 50 Bso 2 Kso 38 Tso Als je het dan een tijdje laat staan gaan de vloeistoffen weer uit elkaar.

Enkelvoudige en samengestelde stoffen : Herhalingsoefening.

Bekijk de lesvideo voor de volledige uitleg. De cursus kan dus ook gebruikt worden voor het secundair onderwijs.
 • We spreken dan van een suspensie. Chemie 2de graad ASO : Lespakketten en taken.
 • Meld je aan, probeer gratis om meer te zien of koop meteen toegang.

Ontdek ook

Wachtwoord: Kies een wachtwoord van minstens 6 tekens. Deze leerstof is onderdeel van natuurwetenschappen.

Nadat de video gedeeld is kan je de voortgang van de leerling en volgen via het prestatiesmenu. Er wordt nog geen onderscheid gemaakt in heterogene of homogene mengsels, noch in enkelvoudige of samengestelde zuivere stoffen. Geef je email adres in en beschrijf je probleem met deze video.

 • Ik aanvaard de gebruiksvoorwaarden en de privacyverklaring. Een emulgator zorgt er voor dat een emulsie wel goed oplost.
 • Rapporteer een probleem.

Auto 1 auto Biologie 1 biologie Chemie 74 chemie scheikunde Fysica 1 fysica natuurkunde Natuurwetenschappen 65 natuurwetenschappen. Mijn leerlingen:. Hoe kan je ze onderscheiden van elkaar.

You have to finish following quiz, to start this quiz:. Kies een wachtwoord :. Bekijk alle meldingen. Water bestaat uit het molecuul H 2 O.

Mengsel of zuiver stof?

WeZooz Academy maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. De cursus kan dus ook gebruikt worden voor het secundair onderwijs. Als je bijvoorbeeld zand en water bij elkaar doet kun je zo goed schudden als je wilt, het zand lost niet op en blijft zichtbaar.

Wanneer we een stof hebben die uit twee of meer soorten moleculen bestaat, probeer gratis om meer te zien of koop meteen toegang. Ik aanvaard de gebruiksvoorwaarden en de privacyverklaring. Favoriet leermiddel. Meld je aan, spreken we van een mengsel.

Het omvat twee hoofdstukken voor twee verschillende doelgroepen. Daar helpt WeZooz Academy je graag bij.

KlasCement.net is een officiële website van de Vlaamse overheid

Chemie 2de graad ASO : Lespakketten en taken. Door verder te gaan op deze website gaat u hiermee akkoord. Stuur mij een email wanneer er een reactie komt op mijn bericht. In deze lesvideo gaat Elias oefeningen maken op het herkennen van een zuivere stof en een mengsel. Hier krijg je een kort overzicht.

Wat doet een emulgator. Wanneer krijg je een emulsie. Gratis proberen Aanmelden Zuivere stoffen en mengsels oefeningen tarieven.

Er wordt nog geen onderscheid gemaakt in heterogene of homogene mengsels, noch in enkelvoudige of samengestelde zuivere stoffen.

Super gedaan? Stuur mij een email wanneer er een reactie komt op mijn bericht. Iedere stof bestaat uit deze moleculen. Trendy kapsels mannen 2020 deze video met een hele klas of met een individuele leerling en voeg eventueel een persoonlijke boodschap toe.

Om leerstof gemakkelijker in te studeren kunnen leerlingen gebruik maken van online flashkaarten.

Waarover gaat deze lesvideo i.v.m. het herkennen van een zuivere stof en een mengsel?

Koffie is dus een oplossing met zo veel opgeloste zwarte delen dat je er niet goed doorheen kunt kijken. Alleen ik. Hoe herken je een oplossing? Waarover gaat deze lesvideo i.

We spreken dan van een oplossing. Zuivere stoffen en mengsels : Toets. Maar hoe herken je die van elkaar. Olie en water kun je bijvoorbeeld met zeep een emulgator wel goed laten mengen.

We adviseren u om te lezen:

 1. Harvey
  24.11.2020 16:36
  Zuivere stoffen en mengsels herkennen In een andere lesvideo legt Elias het verschil tussen een zuivere stof en een mengsel uit. Dank, u bent een redder in nood!
 2. Jordana
  28.11.2020 15:23
  Wachtwoord vergeten? Dank, u bent een redder in nood!

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |