Zwevende planken op maat

Datum van publicatie: 14.03.2021

Als u deze site blijft gebruiken, gaan we ervan uitgaan dat u tevreden bent met het. Leg in het opmerkingenveld verderop in het bestel proces duidelijk uit hoe groot…. Javascript is uitgeschakeld.

Aan de voorkant is de groef niet zichtbaar. Laat je inspireren door de mogelijkheden! De fineerlaag is 0,6 tot 2,5 millimeter dik. De afmetingen van deze strakke wandplank kunt u zelf bepalen. We leveren diverse kleuren en maten.

Zwevende plank in RALkleur gespoten vanaf prijs De gespoten zwevende plank wordt bevestigd op de muur en lijkt daardoor te zweven.

Er zitten geen producten in je winkelwagen. De plank in nis voor lichte belasting heeft aan de lange achterzijde, links en rechts een latje die op de muur zwevende planken op maat bevestigd! Laat je inspireren door de mogelijkheden.

Specificaties Materiaal:                           Massief hout met een fineerlaag Maximale lengte:            cm Maximale diepte:            35 cm Maximale draagkracht: 30 kg let op: de maximale belasting is ook afhankelijk van uw muurconstructie en het wandmateriaal Levertijd:                            14 dagen, zwevende planken op maat.

Deze wandplank met fineer kunt u met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal eenvoudig volledig onzichtbaar aan uw muur hangen.

Nis planken lichte belasting Eiken fineer De plank in nis voor lichte belasting heeft aan de lange achterzijde, links en rechts een latje die op de muur word bevestigd. Stuur ons een e-mail via info zaagfabriek.
 • Onderstaande foto's laten je het zien.
 • Bij nis montage frezen we een groef in de wandplank, deze groef is aan de voorkant niet zichtbaar. Veruit de meeste wandplanken die we realiseren zijn op maat gemaakt.

Zware belasting

Als u deze site blijft gebruiken, gaan we ervan uitgaan dat u tevreden bent met het. Deze leggen we hieronder verder uit.

Let erop dat de muur wel stevig genoeg is om het beoogde gewicht te dragen. Geen probleem. De blinde wandplank heeft een draagvermogen van 30 kilo, het bevestigingsmateriaal voorkomt dat de plank gaat doorhangen.

De maximale lengte van de wandplank is centimeter, de maximale diepte is 35 centimeter.

 • Kies aanvullingen, zoals kabeldoorvoer, uitsparing, console draagarm en tafelpoten 5.
 • Bij een nis aan de linkerkant heb je een muur aan de linkerkant van de wandplank, links bepaal je door recht tegen de muur aan te kijken.

Een wandplank wordt ook vaak gebruikt in bijvoorbeeld een winkel of kapsalon voor het zwevende planken op maat van producten. De planken voor…, zwevende planken op maat. Boomstam wandplank eiken met slijtvaste olie behandeling ter bescherming van het hout tegen water en vuil. Specificaties Materiaal:                           Massief hout met een fineerlaag Maximale lengte:            cm Maximale diepte:            35 cm Maximale draagkracht: 30 kg let op: de maximale belasting is ook afhankelijk van uw muurconstructie en het wandmateriaal Levertijd:                            14 dagen.

Hierdoor kunnen de planken eenvoudig het gewenste gewicht dragen?

Industriële eiken wandplank 3cm dikte

Bestel dan een of meerdere stalen zodat je goed kunt vergelijken. De levertijd op deze product is 15 werkdagen. Bij een nis zit een deel van het muurvlak over een bepaalde hoogte en breedte dieper dan de rest van de muur.

Aan de zijkant zie je deze natuurlijk wel. Bijvoorbeeld lengte 60 cm, cm tot we. Alle wandplanken van Boekenplankenopmaat. Leg in het opmerkingenveld verderop in het bestel proces duidelijk uit hoe groot….

Contact gegevens

Bekijk de rechte wandplanken hier , en ga naar deze pagina voor de  boomstam wandplanken met glooiende voorzijde! Blind opgehangen met onze blinde bevestigingspinnen. Kosten 25,- per uitsparing.

 • Bij een nis aan de linkerkant heb je een muur aan de linkerkant van de wandplank, links bepaal je door recht tegen de muur aan te kijken.
 • De wandplank wordt vervolgens over dit balkje geschoven.
 • Deze klant gebruikte haar boomstam wandplank met olie afwerking als barretje in de keuken om 's ochtends aan te ontbijten of 's middags een borrel te drinken.
 • We gaan er bij een nis montage dan ook altijd van uit, dat je muur langer is dan de wandplank diep is.

Zwevende planken op maat plank in RALkleur gespoten boekenplank 23 maart. Maximale draagkracht: 30 kg let op: de maximale belasting is ook afhankelijk van uw muurconstructie en het wandmateriaal.

Vanuit de praktijk geven we android telefoon prullenbak legen graag een aantal tips!

Ben je er niet zeker van dat een design of kleur past in je interieur. Voor meer informatie, lengte en dikte invullen, zwevende planken op maat. Vervolgens kunt u de diepte, lees deze blog. Bij nis montage frezen we een groef in de wandplank, echter wordt de groef dan maar aan 1 zijkant van de wandplank gefreesd!

Specificaties

De latjes zijn dan niet meer zichtbaar. De plank in nis voor lichte belasting heeft aan de lange achterzijde, links en rechts een latje die op de muur word bevestigd. Links, aan de achterkant en rechts van de wandplank. Specificaties Materiaal:                           Massief hout met een fineerlaag Maximale lengte:            cm Maximale diepte:            35 cm Maximale draagkracht: 30 kg let op: de maximale belasting is ook afhankelijk van uw muurconstructie en het wandmateriaal Levertijd:                            14 dagen.

De maximale lengte van de wandplank is centimeter, de maximale diepte is 35 centimeter? Rechte eiken wandplanken geven sfeer aan elke ruimte in huis. De blinde bevestigingspinnen worden compleet geleverd inclusief plugg. Hierdoor kunnen de planken eenvoudig het gewenste gewicht dragen.

We adviseren u om te lezen:

 1. Bonny
  16.03.2021 03:14
  Voor het eenvoudig monteren van de wandplank raden we altijd aan om 3 millimeter minder dan de kleinst gemeten maat te bestellen. De maximale lengte van de wandplank is centimeter, de maximale diepte is 35 centimeter.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |