Hoe lang zuurkoolspek koken

Datum van publicatie: 19.02.2021

Chinese kool koken klinkt je misschien niet logisch in de oren. Onverwacht lekker met gekookte aardappels of puree.

Ik maakte ze deze keer als buffetgerecht en iedereen was verrast door de heerlijke saus. Van dat uitpluizen heb ik nog nooit gehoord eigenlijk, maar als je het lang genoeg zachtjes laat pruttelen wordt het uiteindelijk zacht genoeg natuurlijk.

Internationaal Hoofdgerecht. De zuurkool moet namelijk nét onder staan. Houd in de stoompan of stoomoven een kooktijd van 5 minuten aan, of zolang als nodig voordat de zuurkool warm is. Je kunt er ook wat fruit door doen zoals appel, perzik of ananas. Weet je niet welk spek je moeder precies gebruikte?

Wendy Hopman. Hierdoor smaakt het wat frisser en is het ook de 2e dag en uit de vriezer nog lekkerder? Na 20 minuten koken op de zuurkool leek het nog steeds een soort van gummi-achtig. Een prima winterse soepje, hoe lang zuurkoolspek koken, niet zo zwaar als snert maar net zo verwarmend. Van tevoren net als bij het koken de groente even losmaken met een vork.

Lekker hartig stamppotje met prei, spekjes, ei en Doesburgse mosterd. In 1 stuk zachtjes bakken maar hoe lang?
  • Ik vind zuurkool erg lekker!
  • Die kun je uit de verpakking halen en in stukjes snijden. Het moet inderdaad best lang hoor.

Cookies en privacy

Post by Sjeef Ook ik heb in eerste instantie die fake-Tonny eruitgegooid. Zuurkool ovenschotel Zelfs mensen die niet van zuurkool houden lusten dit snelle gerecht! Er is ook een meer klassieke manier van zuurkoolspek koken. Je kunt natuurlijk nog variëren met andere ingrediënten zoals rozijnen, appels of chorizo. Ook zuurkool kun je stomen.

Post by Cecile Post by willem Doe ik iets fout. Voedingswaarden De voedingswaarden zijn per gram van het ingredient. Volgende keer bewaar ik het dan wel voor de volgende dag want dan is het ng lekkerder, hoe lang zuurkoolspek koken. Het is tijd voor een lekkere winterse stamppot. Zelfs mensen die niet van zuurkool houden lusten dit snelle gerecht.

Subnavigatie

Groet Elly. Tagliatelle koken is minder lastig dan het lijkt wanneer je het voor het eerst gaat doen. Maar zo moeilijk is het niet.

Maar nu heb ik twee pakjes zuurkoolspek gekocht voor de verandering, hoe lang zuurkoolspek koken. Hoe lang zuurkoolspek koken besloot in deze trant verder te gaan, want wauw wat zag dat er lekker uit. Dit moet namelijk heel zacht worden en daarvoor moet het heel lang koken. Genoeg variatie mogelijk. Patrijs met zuurkool Omwikkel de patrijzen met plakjes vetspek anders is het vlees te droog. Hierdoor smaakt het wat frisser en is het ook de 2e dag en uit de vriezer nog lekkerder.

2. Tips en variaties

Post by Guido Reijnders Wij koken de spek altijd mee op de zuurkool, wij koken zuurkool en piepers altijs apart, en op de zuurkool doen we rookwordt en het zuurkoolspek.

Duits Hoofdgerecht. Pools Hoofdgerecht. Erwten met Zuurkoolspek Een lekker gerecht voor het winterseizoen! Eigen recept Witte kool stamppot Zalige, verrassend gekruide stamppot met witte kool.

Oh ja, Tonny. Deze erwtensoep is simpel en puur. Dit komt echter maar zelden voor. Een heerlijke bruine bonenschotel die binnen 30 minuten hoe lang zuurkoolspek koken tafel staat!

Maak de helft van de olie warm en bak daarin het gehakt gaar. Servische bonensoep Stevige soep, die ook zomers lekker is. Energie: Kcal Eiwit: 37 Gram Koolhydraten: 1. Thats The Question Winnen. Groet, een stuk je fijngesneden Madame Jeanette peper geeft ook een hele lekkere smaak en wat meer pittigheid.

De klassieke manier van bereiden

Geplaatst op Erwtensoep Deze erwtensoep is simpel en puur! Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Maak de helft van de olie warm en bak daarin het gehakt gaar. Afhankelijk van de grootte van de aardappelen natuurlijk. Roer met een vork, zodat het gehakt kruimelig blijft.

We adviseren u om te lezen:

  1. Earl
    23.02.2021 20:23
    Ik ben niet echt gek op zuurkool, maar het ziet er wel altijd lekker uit! Maar door iemand naders in de nieusgroep ben ik toen geattendeerd dat daarmee de echte Tonny ook niet meer zou doorkomen.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |