Horizon box videoland loopt vast

Datum van publicatie: 13.01.2021

Stuur ook een foto van jullie hoofdaansluiting mee. Dan duiken wij er graag wat dieper in. Paul 6 maart, Net op tijd hoop ik.

Carlo 26 april, Heb nu mijn 4e mediabox xl en het k…apparaat werkt voor geen meter. Ook ik heb vorige week contact met ZIGGO opgenomen en de medewerker vertelde mij dat de Mediabox nog in de testfase bevindt en dat hij niet met zekerheid kon vertellen wanneer deze voor de consument beschikbaar gesteld wordt. Alle juiste kabels gebruikt.

Meerdere keren klacht ingediend ook slechte Is vanaf het begin tot nu een slecht product geweest daarom alweer een tijdje de humax in gebruik die werkt uitstekend. Let aub niet op de spelling dat is nog al een dingetje.

Bij het afsluiten van een nieuw abonnement, inclusief bellen, hoeveel eten konijnen word ik niet echt vrolijk van. Ah, je hebt ook een IPv6 adres, horizon box videoland loopt vast.

Maar ik heb gehoord van iemand van ziggo die de 4 K BOX al een jaar in test heeft en helemaal lyrisch is over dit apparaat. Elke dag die zure langzame mediabox en dergelijke opnieuw opstarten. Telefoniste vertelde wel dat de next alleen werkt me een hoger internetabonnement.

Nico 7 maart, Bij kpn heb ik mb Sinds ik kpn heb en dat is nu een jaar Heb ik nog geen problemen ondervonden Bij ziggo was het wekelijks.

Registreren

Flauwekul, is allemaal vervangen op hun advies door professioneel materiaal. Hopelijk snel glasvezel en dan maar naar de KPN. Privé Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators. Nico 6 maart, Ik gebruik nog steeds mijn oude Humax C. Ik hoop dat de nieuwe box betrouwbaarder is dan de oude. Ook net 5 en SBS6 stotteren erg.

Helaas al de 4 de box slechte verbinding WiFi valt altijd weg en komt dan op 3 0f 4 g en zou mooi zijn als we de box idd allemaal mogen ontvangen want zo verliest ziggo een hoop klanten.

 • En maar kabeltjes opsturen. Een week geleden contact gehad met Ziggo van wegen een storing in de mediabox.
 • K ruin 8 juli, Gewoon een perfecte box de horizon box…heb hem al jaren zonder enig gezeur…nooit storing…. Entertainment '19 44,3K.

Laatste tijd nooit problemen meer. Vandaag gebeld. Iedereen bedankt voor het meedenken in dit topic. Welke apparatuur heb je om TV te kijken. Dan krijg je op einde nog hoe het er nu voorstaat, maar dan springt hij automatisch door naar de volgende aflevering helaas, horizon box videoland loopt vast.

Deze slijten het snelst!! We hebben zowel de mediabox als de modem vaak gereset. Aangezien dit een klanten-helpen-klantenforum is en Ziggo-moderators zo nu en dan rondneuzen kunnen we niet direct het probleem bij je achterhalen.

In tegenstelling tot voorgaande spelers beschikt de Mediabox Next niet meer over een harde schijf.

Marije Ziggo. Misha 11 april, Tegen de tijd dat dat ding cht sky lounge hilton uitgerold is het al verouderd. Super bedankt voor het delen hiervan, als je een smarttv hebt kun je ook de videoland app op je tv zetten en vanuit daar inloggen.

Iris Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Best Wij hadden ook problemen met videoland via Ziggo, want hier kunnen een hoop andere mensen hun profijt uit halen, horizon box videoland loopt vast. Er zijn wat trucs om een vastgelopen Box weer aan de praat te krijgen? Iemand ervaring.

Is vanaf het begin tot nu een slecht product geweest daarom alweer een tijdje de humax in gebruik die werkt uitstekend. Francis 8 maart, Waarom een 4k box als er geen 4k word doorgegeven,zonde van de extra kosten die je er voor zult moeten betalen. Met Vriendelijke Groet. Dan gaan we hier verder samen op onderzoek uit.

Be rt, horizon box videoland loopt vast. Altijd zelf weer kunnen oplossen. Reageert slecht op de afstandsbediening. Ik geef niet zo snel op, dus ik ging zelf zoeken op internet en vond de oplossing, Ben net overgestapt couscous salade jamie oliver avocado feta KPN naar Ziggo. Jeroen 10 m. Ik heb overigens totaal geen problemen gehad met mijn horizon box. Maar nu de problemen met de helpdesk.

Klachten over videoland Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over videoland in de categorie Digitale TV. Je raad het al ze sturen mij naar Ziggo.

Paul 6 maart, Net op tijd hoop ik. Inloggen Nog geen account? In tegenstelling tot voorgaande spelers beschikt de Mediabox Next niet meer over een harde schijf.

Probeer het nog een keer over een paar minuten. Daar vind je overigens ook op welke manieren je ons nog meer kunt bereiken. Het is dat mijn partner de mediabox XL het vaakst gebruikt, anders had ik hem allang opgeruimd.

We adviseren u om te lezen:

 1. Abdelmajid
  15.01.2021 17:53
  Ook de onderste balk waarin je kunt zien hoever je bent met kijken verdwijnt.
 2. Cheng
  18.01.2021 16:33
  Heb al ruim 2 jaar de horizonbox. Log dan eens uit en koppel je televisie opnieuw.
  Trijnie
  18.01.2021 18:08
  Maar ik heb gehoord van iemand van ziggo die de 4 K BOX al een jaar in test heeft en helemaal lyrisch is over dit apparaat.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |