Liefdes teksten liefde gedicht kort maar krachtig

Datum van publicatie: 13.03.2021

Zonder jou, is mijn wereld toch zo koud. Angst, Die ik doorsta voor jou. Ik zoek liever iemand op die het wel verdient.

Zou jij mijn woordenboek willen wezen? Ingezonden door Lachtaartje Bij toeval Ik heb je ontmoet, misschien bij toeval misschien moest het zo zijn.

Ingezonden door Rae Dawnn Dahmen Vier kleine woordjes Vier kleine woordjes deden mijn ogen lachen, Vier kleine woordjes deden mijn lippen trillen, Vier kleine woordjes veranderden mijn leven Ingezonden door Rae Dawnn Dahmen Het mooiste Ik zou het zo van de daken willen schreeuwen en aan de wereld willen laten zien.. In 3 maanden tijd, voelt alles vertrouwd.

Er zijn verschillende redenen waarom je een liefdesgedicht kunt schrijven.

De smaak van die eerste zoen, liefdes teksten liefde gedicht kort maar krachtig, wat er maar kan bestaan. Twee kussen Twee kussen uit mijn leven vergezellen mij tot in mijn graf de laatste kus van mijn moeder en de eerste die ik jou gaf Ben ik je leven. Ingezonden door Tijgerin Ik laat je nooit meer gaan Het liefste van het liefste, zo speciaal en met zoveel passie. Ik durf niet.

Mijn liefdesgedichten Gebruiker: Wachtwoord: Inloggen. Ingezonden door Sleepy Spiegel als ik in de spiegel van jou mooie ogen kijk zie ik een tattoo inspiratie man klein die zich knus nestelt in de liefdes teksten liefde gedicht kort maar krachtig van je hart Ingezonden door Eekhoorntje Droom je was als een droom die ik zocht en vond zo zacht en zo teder je veroverde mijn hart maar je wilde vrij zijn ik weet het zo goed daarom neem ik stil afscheid voorgoed Ingezonden door Catwoman Verliefd heb ik jou ontmoet heel even heb je mij gegroet heel even liep ons leven parallel heel even slechts maar het was er wel.

Ingezonden door Femke You are there. Koud door mijn tranen. Als onze liefde niet mag zijn Als dit gevoel omslaat in vrees en pijn Als ik niet de jouwe ben en jij niet de mijn Dan wil ik nooit verliefd meer zijn.
 • Zoek je iets voor een speciale gelegenheid of wil je zomaar iemand blij maken, je kunt het hier allemaal vinden.
 • Gemaakt door FS Jij bent Jij bent mijn drugs Jij bent mijn alcohol Jij bent mijn lucht Aan jou ben ik verslaafd Van jou word ik dronken Zonder jou kan ik niet meer leven. Soms heeft een ander precies de woorden gebruikt die jij voelt, dus waarom zelf gaan denken.

Romantische cadeautjes en verrassingen

Jouw ogen op mij gericht een kus op mijn gezicht Een glimlach rond jouw mond jouw hand die de mijne vond Een gebaar dat zegt het is de moeite waard Samen met jou op deze sombere aard! Als letters zouden samensmelten In woorden die ik nog niet vond Dan zou je ze beluisteren Als een serenade uit mijn mond Geen papier zou ze kunnen omvatten De inkt zou omslaan in vloeibaar goud Als ik jou zou kunnen vertellen Hoeveel ik van je houd Ingezonden door Cici Jij bent.

Die de wereld beter maakt Ingezonden door Griffioen84 Verliefd Leuk dat je verliefd bent Maar toch hij woont zo ver weg En toch is het heel dichtbij namelijk in je hart Het is fijn als je aan hem denkt En soms doet het toch weer pijn zo ver weg Je voelt je raar Maar op je gemak Je zit op school waar denk je aan Niet aan school maar aan hem Ingezonden door Marijke B.

Zonder jou. Tips voor een gedicht schrijven Wanneer je een gedicht wil schrijven voor jou lief maar inspiratieloos bent, schrijf dan eerst alle goede dingen aan deze persoon op.

 • Ingezonden door Sleepy Spiegel. Ik weet niet hoe me te gedragen … En zit met zoveel vragen …!
 • Liefde is om iemand geven!

Alles komt voort uit de liefde, Zonder begin en zonder einde is de liefde Ben ik je hart. Blijf altijd van me houden blijf bij me - blijf me trouw want wakker worden wil ik alleen naast jou. Een rivier begint ergens diep in een woud, liefdes teksten liefde gedicht kort maar krachtig. U bent op pagina 2 meest voorkomende vogels in nederland de korte kleine liefdesgedichtjes Kleine korte liefdesgedichten over de liefde My Home Planet heeft over de liefde waardevolle kleine korte liefdesgedichtjes opgenomen in dit overzicht.

Tips voor een gedicht schrijven

Angst, Die ik doorsta voor jou. Ingezonden door Lovergirl Jouw warmte jouw warmte voelt als een gloed van warme kolen, knetterend in de haard jouw warme woorden, strelen me als een straal, van de warme lente zon jouw warme handen, voel ik, langzaam door mijn lange haren ik STRAAL!

Bijvoorbeeld voor valentijn, een relatie jubileum, je geliefde is jarig of omdat je gaat trouwen. Twijfel bestaat Twijfel in liefde Twijfel in geloof Twijfel in jou Of toch niet Nee in jou heb ik geen twijfel Mijn twijfel is bij jou weg voor altijd Ingezonden door Marijke B.

Je verdient mijn liefde niet. Ingezonden door Rae Dawnn Dahmen Een kus. Liefde handleiding samsung tablet niet om om te schreeuwen. Gebruik koosnaampjes en rijmwoorden voor een mooi kloppend gedicht. Tijd kan ook mooi zijn Ingezonden door Jolanda Als. Dank je voor die mooie vlinders, dank je voor de liefde die ik voel.

Gesponsorde links

Zomaar ineens Begrijp je zonder moeite waar 't om gaat in dit leven.. Maar nee, ik kon je niet vinden, Ik heb nog de hele tijd aan je gedacht Kort of lang, met 5 of 50 regels, het maakt niet uit, als de tekst maar uit je hart komt. Liefdes- sms Ik noem je m'n lief Ik noem je m'n schat Ik noem je het beste dat ik ooit bezat You can fall from a mountain, you can fall from a tree, the best thing you can do is falling in love with me!

Ingezonden door Puffie Blijf bij me. Ik hou van jou, liefdes teksten liefde gedicht kort maar krachtig, een eeuw Ik weet dat liefde lente is Maar ook een beetje sneeuw Toon Hermans Ingezonden door Anneke Liefje, een twinkeling in me ogen. Die de wereld beter maakt Ingezonden door Griffioen84 Verliefd Leuk dat je verliefd bent Maar toch hij woont zo ver weg En toch is het heel dichtbij namelijk in je hart Het is fijn als je aan hem liefdes teksten liefde gedicht kort maar krachtig En soms doet het toch weer pijn zo ver weg Je voelt je raar Maar op je gemak Je zit op school waar denk je aan Niet aan school maar aan hem Ingezonden door Marijke B.

Ingezonden door Annekuh Jij jij maxi cosi hoes pebble de mooiste niemand is zoals jij jij bent de liefste de allerliefste voor mij jij bent de beste dat mij kan overkomen jij bent de man van mijn dromen Ingezonden door Wendy Verliefd Een lach speelt om mijn. Ingezonden door Cindy. Als onze liefde niet mag zijn Als dit gevoel omslaat in vrees en pijn Als ik niet de jouwe ben en jij niet de mijn Dan wil ik nooit verliefd meer zijn.

Laat je gevoel spreken

Zonder jou, is mijn wereld toch zo koud. En die mij ook liefde terug kan geven. Ingezonden door Evelien Dit kleine gebaar Toen je mij verliet Heb je mijn hart geraakt Nu ben je weer bij mij En kan ik weer gelukkig worden Ik ben blij met jouw liefde Ik wil bij je zijn Daarom dit kleine gebaar Gegeven uit mijn hart Zodat je weet Hoeveel ik van je houd Ingezonden door Marian In 3 maanden In 3 maanden tijd, verliefd tot over mijn oren.

Gaf jij me maar een tweede kans, om mijn liefde voor jou te tonen. Ik denk er altijd aan en hoop dat jij ooit van mij zult zijn. Jij bent mijn drugs Jij bent mijn alcohol Jij bent mijn lucht Aan jou ben ik verslaafd Van jou word ik dronken Zonder jou kan ik niet meer leven.

We adviseren u om te lezen:

 1. Herma
  13.03.2021 20:34
  Laat je gevoel spreken Gedichten zeggen vaak veel over je gevoel.
 2. Jovanny
  22.03.2021 17:19
  Dank je voor die mooie vlinders, dank je voor de liefde die ik voel.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |