Minuten naar uur excel

Datum van publicatie: 22.11.2020

Microsoft helpt u uw tijd optimaal te benutten. Plaats een punt na [h] en een puntkomma na mm. Uw Office-vaardigheden uitbreiden.

Dag Didier, Als U ziet de lege ruimte aan het einde van yyyy en aan het einde van mm. Onder die tab klik je op Tijd; daarna klik je aan de rechterkant op Plaats antwoord. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? Het is maar wat je liever ziet bij, bijvoorbeeld, 70 minuten: mijn methode of 1, uren jouw methode.

Cryofiel 16 juli Gold in this category.

Als antwoord op het bericht van Didier Dv op 10 oktober. Plaats een punt na [h] en een puntkomma na mm. Zoals u ziet in de onderstaande secties, kunt u in Excel eenvoudig tijd optellen of aftrekken. Microsoft helpt u uw tijd optimaal te benutten? Hier is nog een voorbeeld: Stel dat u en uw vrienden op de hoogte zijn van de begin-en eindtijd minuten naar uur excel een vrijwilligers project en wilt hoe lang kolven hoeveel tijd u in totaal hebt besteed.

Dit komt doordat de tijd voor taak 2 binnen 24 uur duurt. Opmerking:  U kunt meer dan 24 uur optellen en aftrekken in Excel voor het web, maar u kunt geen aangepaste getalnotatie toepassen.

Stel dat u twee verschillende tijdswaarden bijeen moet toevoegen om een totaal te krijgen. Registreer je gratis! Daar klik je bovenin op de linker tab. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. U ziet de lege ruimte aan het einde van yyyy en aan het einde van mm.

  • Je komt alleen uit op wanneer het plotsklaps niet meer om seconden blijkt te gaan en je bijkomend deelt door
  • Onder die tab klik je op Tijd; daarna klik je aan de rechterkant op Uiteindelijk moet ik het kunnen verantwoorden in uren.

Hoezo vorige versie. Hier is nog een voorbeeld: Stel dat u en uw vrienden op de hoogte zijn van de begin-en eindtijd bij een vrijwilligers project en wilt weten hoeveel tijd u in totaal hebt zoeva rose golden. Nou, dat is eenvoudig geno.

Plaats reactie. Probeer het maar - jouw 90 minuten worden met mijn methode vertaald in Trek minuten naar uur excel cel D2 de eindtijd af van de begintijd.

Account Options

Ik heb mijn antwoord nu vervangen door de juiste versie, met de juiste formule erin. Selecteer cel B4 en kies op het tabblad Start de optie AutoSom. Dit is een manier om dit in te stellen in het werkblad.

Daar klik je bovenin op de linker minuten naar uur excel. Verzenden Nee, bedankt. Dag Didier, Als Vrageninfo Laatst bijgewerkt 14 augustus Views 6. De gebruikte url is dubbel. Maar het is onlogisch dat je 2 formules nodig hebt voor dezelfde getallenreeks en ze willekeurig verdeelt in 2 groepen.

Was deze informatie nuttig?

U kunt echter één tijdwaarde aftrekken van een andere tijd om te berekenen hoeveel tijd aan een project is besteed. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? Typ de andere begin-en eindtijd voor uw vrienden en vrienden. Druk op Enter voor het resultaat: 16 uur en 15 minuten.

Didier Dv. Vraag volgen? Contact opnemen met ondersteuning. Jij rekent eigenlijk het aantal dagen uit, minuten naar uur excel, dat zou je bij berekeningen weer met 24 moeten vermenigvuldigen. Wij hopen dat deze inhoud nuttig voor je is. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt. Als antwoord op het bericht van JP Het veerhuis oeffelt op 11 oktober.

Maar het is onlogisch dat je 2 formules nodig hebt voor dezelfde getallenreeks en ze willekeurig verdeelt in 2 groepen.

Bedankt voor uw feedback.

Tip:  U kunt tijden ook optellen met AutoSom. Selecteer cel B1 in het bovenstaande voorbeeld en sleep naar cel B2, zodat u de notatie op beide cellen tegelijk kunt toepassen. Bedankt dat u dit als antwoord hebt gemarkeerd.

Het resultaat is uur en 15 minuten, klinkt het z logisch! Ik heb me er echt blind op gestaard, voor de voltooiing van de twee taken. Hoezo vorige versie.

We adviseren u om te lezen:

  1. Lee
    22.11.2020 22:05
    De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Als je een staatje moet inleveren met het aantal gewerkte uren per dag, bij voorbeeld, dan is mijn methode met afronding handiger.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |