Nefit storing 6a proline

Datum van publicatie: 16.11.2020

Wanneer de ketel niet opstart tikt de ventilator en als je er dan in kijkt draait de schoep met tussenpozen van 1 sec in hele kleine stukjes lijkt of deze wil opstarten maar loopt niet door. Zoek Geavanceerd zoeken SvN Woonplaats: Amsterdam

Verder zag ik kromme oplegvlakken ter hoogte van de gasbrander? Na het reseten brand weer tot dat hij dan weer in storing valt. Ik heb de ontsteking bougie vorig jaar vervangen dus nu gereinigt en op 2,5 gezet, maar na een tijdje kom de storing weer terug. Kromme vlak bij bovenzijde wisselaar, dan heb je de 1e serie. Toch weer altijd die kutstoring, om gek van te worden.

Nefit schuift het op de leeftijd maar dit probleem had ie al toen ie nog maar 3 jaar oud was dus dat is gewoon bullshit, want t probleem is nooit weggebleven en komt ook altijd weer terug.

De ontstekerkabel meet 5k Ohm. Vandaag was het voor de eerste keer weer raak. Zij zeiden zelf ook dat dat waarschijnlijk de oorzaak van de storing is, nefit storing 6a proline. Een schuine pakking dient dan alsnog gemonteerd te worden. Als jij begrijpt wat de installatiehandleiding uit legt en weet waar je mee bezig bent hoef jij je niet terug te schalen.

Kost een vermogen Hoe kun je dit toestel onderhouden? Ik zie het probleem van die vervuiling NIET terug bij bij onze klanten, wij hebben ze in onderhoud vanaf nieuw en vanaf 1e productiejaar Zeer slechte sercice, oorzaak zou de gasdruk zijn volgend de monteur.?

Zij zeiden zelf ook dat dat waarschijnlijk de oorzaak van de storing is. Na dik twee en een half uur flink doorwerken was het klusje geklaard. Daaronder liggen er nog twee keer twee buizen heel dicht bij elkaar.

 • Probleem van storing 6 al tijdje opgelost.
 • Vaak is het ook simpel contactstoring op de stekkers.

Dank voor jullie advies, Ik begrijp de noodzaak van alle parameters keurig op orde hebben. Zij komen alleen op verzoek via monteur. Wie heeft er een advies.

Een schuine pakking dient dan alsnog gemonteerd te worden. Obelix, heeft mij geholpen in bevestiging van een paar zaken. In de zomer nooit een probleem. Vandaag was het voor de eerste keer weer raak, nefit storing 6a proline.

Alleen de ventilator komt naar mijn mening niet mee. Geeft dit helderheid op het probleem? Foei, doe niet zo naar. Wij hebben ook een hrc23vt kutketel van Nefit, deze geeft al jaren storing 6a.

De Ketel is schoongemaakt en er is een nieuwe onsteker geplaatst. Knmi gemiddelde temperatuur winters wisselaar zit tegen de achterwand vast en er is zowat geen ruimte om er aan te komen. Rwa Woonplaats: DEnderleeuw Dit was mijn eerste beurt aan dit model ketel, nefit storing 6a proline.

Storingen in mijn Zonnegascombi Luigjes. Dat gebeurt morgen. Beste lui, Voor de Smartline HR.

Zij komen alleen op verzoek via monteur. Mag er nu protector-spray worden gebruikt op deze wisselaar? Gr Bart.

Beste andraof moet ik voor de zekerheid toch een nefit specialist laten komen. Dit was bij mij gescheurd. Door Nefit is gratis een nieuw ketelblok ter beschikking gesteld en een nieuw brander blok heb ik zelf betaald, nefit storing 6a proline, dat gebeurt alleen als het kouder wordt. Om te beginnen kunt u eerst de ionisatiepen er eens uit halen, Vandaag heb ik 6 uren gespendeerd aan het pogen nefit storing 6a proline storingen aan mijn CV ketel op te lossen, evenals een klein deel van de installatie kosten!

Echter, heeft het uiteinde vrijwel dezelfde vorm als het begin dan kunt u deze reinigen met een schuurpapiertje zodat hij weer blank is. De monteur zei dat er morgen een nieuw gasblok in kan worden gezet, wat bedoel je met subcode.

Monteur is nu 4x langsgeweest maar weet het nu ook niet meer.

Hallo, Ik heb een nefit smartline HR ketel. Zij komen alleen op verzoek via monteur. Zo neen , deze doormeten

De een zegt protectorspray gebruiken, nefit storing 6a proline, een ander zegt dit absoluut niet te doen. Forums Klussen Verwarming en gas Klussen Verwarming en gas. Hele systeem weer leeg moeten laten vanwege geen afsluiters. Wat is de subcode als het toestel in storing staat.

We adviseren u om te lezen:

 1. Thyrza
  25.11.2020 16:04
  Elk jaar preventief onderhoud door het servicebedrijf laten doen.
 2. Ladan
  17.11.2020 04:09
  Had ook een 6a Storing. Deze komt pas als het cijfer gaat knipp ren.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |