Parkeren den helder station

Datum van publicatie: 15.12.2020

Op het NS-station in Den Helder neemt u lijnbus Dit kan een symposium of een patiënteninformatiebijeenkomst zijn. Indien u geen DigiD-account heeft, dient u zelf uw persoonsgegevens in te vullen.

Een tijdelijke kentekenwijziging kunt u doorgeven als u bijvoorbeeld vervangend vervoer heeft. Om uw bezoek zo veilig mogelijk te maken vragen wij u om met maximaal twee personen tegelijk naar binnen te gaan. Als u van de boot komt, volgt u dan de aangegeven route naar de bus. Wij verzoeken u om uw handen bij binnenkomst te ontsmetten met desinfecterende handgel. Blauwe zone. Wegenverkeerswet Op het parkeerterrein is de Wegenverkeerswet van toepassing.

U kunt een ontheffing aanvragen via de webshop. Het is ook mogelijk om een parkeerplaats te huren in parkeergarage Koninckshoek. Het pasje is niet de parkeerontheffing, maar een hulpmiddel. Voor een kort bezoek - bijvoorbeeld halen en brengen - is het mogelijk, van maandag tot en met zaterdag tussen 9, binnen 30 minuten het terrein gratis te verlaten. In een blauwe zone kunt u per 1 parkeren den helder station uur parkeren.

Wachtruimte in de terminal In de wachtruimte kunt u comfortabel wachten op de volgende afvaart. Indien het kenteken niet op naam van de aanvrager staat, zal er om een kentekenbewijs en een berijdersverklaring gevraagd worden. Houd u er rekening mee dat dit parkeerterrein een beperkt aantal plaatsen heeft, het staat met name in de zomermaanden regelmatig vol en is onbewaakt.
 • Kenteken wijzigen. Indien u permanent een andere auto heeft, dient u een permanente kentekenwijziging door te geven.
 • P1 verwerkt namens de gemeente Den Helder de aanvraag van parkeerontheffingen, de aanvraag van abonnementen in parkeergarage Sluisdijk en de verhuur van parkeerplaatsen in parkeergarage Koninckshoek. Hoe kom ik er achter wat de status van mijn vergunningsaanvraag is?

Routebeschrijving parkeren Den Helder

Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de voorwaarden. Is er bij de veerhaven geen parkeerplaats meer vrij? Een tijdelijke kentekenwijziging kunt u doorgeven als u bijvoorbeeld vervangend vervoer heeft. De eerste 3 parkeerplaatsen zijn tussen en uur bestemd voor dienstdoende artsen. Parkeren in de avonduren voor symposium of patiënteninformatiebijeenkomst In de avonduren zijn er regelmatig bijeenkomsten in de Pieter van Foreestzaal of de lounge.

De gemeente Den Helder handhaaft hier het parkeerbeleid. Dit wordt met borden aangegeven.

 • Contact Heeft u een vraag, compliment of klacht? Voor overige bezoekers bevelen wij de volgende parkeerplaatsen aan: Aanbevolen  Aantal auto's Parkeerduur  Tarief Singelgarage Kennemersingel   onbepaald  meer informatie over de parkeertarieven van de Gemeente Alkmaar: www.
 • Deze bus zet u af voor de ingang naar de boot voor voetgangers en fietsers. Stap aan de rechterkant van de boot af.

Parkeren - aanbevolen plaatsen De parkeergelegenheid op het eigen terrein van het ziekenhuis is beperkt. U dient dan te wachten met het indienen van een bezwaarschrift, totdat u de acceptgirokaart van het Centraal Justitieel Incassobureau CJIB  heeft ontvangen. Buiten deze tijden kunt parkeren den helder station onbeperkt en gratis parkeren in de blauwe zones. Naast de veerhaven kunt u de auto gratis parkeren voor een korte en voor een langere periode. U kunt een ontheffing aanvragen via de webshop.

Parkeerterrein Koning Willem-Alexanderlaan voorheen Sportlaan.

"Blauwe zones" in het centrum van Den Helder

Kentekenwijziging doorgeven Wilt u gedurende de looptijd van uw ontheffing een kentekenwijziging doorgeven? Volg ons Twitter Facebook Linkedin. Terug naar boven.

Lees meer. Dan kunt u dat bij het loket of bij een ticketautomaat kopen, parkeren den helder station. U betaalt dan maximaal 6,50 euro. Parkeren in Den Helder is meestal gratis. U kunt binnen plaatsnemen of buiten op het dakterras.

Centrum Den Helder

Bewoners en bedrijven die binnen een straal van meter van de Sluisdijkgarage wonen of gevestigd zijn, kunnen aan de balie van het Parkeerservicebureau in Den Helder een abonnement aanvragen.

Radiotherapie De afdeling radiotherapie heeft een eigen ingang en parkeermogelijkheid, bekijk de plattegrond. Parkeren - aanbevolen plaatsen De parkeergelegenheid op het eigen terrein van het ziekenhuis is beperkt.

Bedrijven die gevestigd zijn in het centrumgebied komen in aanmerking voor een parkeerontheffing.

Na productkeuze kunt u het kenteken van uw voertuig opgeven. Let op: op en rond het ziekenhuisterrein van locatie Alkmaar kan het zoeken naar een parkeerplaats lastig zijn. Bent u als patint voor uw onderzoek parkeren den helder station behandeling meer dan 4 uur in het ziekenhuis, parkeren den helder station.

Animated gif maken online veerhaven in Den Helder is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Hier vindt u ook de toiletten en er is wifi beschikbaar. In de webshop kunt u eenvoudig een parkeerontheffing aanvragen of verlengen, een kentekenwijziging doorvoeren zowel tijdelijk als permanent en de status van uw aanvraag volgen via 'Mijn account'.

De bedrijfsontheffing kan zowel op kenteken als bedrijfsnaam worden verstrekt. Neem dan contact met ons op.

Parkeren in een blauwe zone

Komt u met het openbaar vervoer of neemt u uw auto niet mee naar Texel? Wanneer u een kentekenwijziging doorgeeft, wordt uw kenteken wel aangepast, maar ontvangt u geen nieuw pasje. Indien het kenteken niet op naam van de aanvrager staat, zal er om een kentekenbewijs en een berijdersverklaring gevraagd worden.

De plaatsen op het terrein zijn in de eerste plaats bedoeld voor patinten en bezoekers die slecht ter been zijn. Let op. Per fiets Uw fiets kunt u plaatsen in de daarvoor bestemde fietsenrekken.

We adviseren u om te lezen:

 1. Yuen
  18.12.2020 09:35
  Parkeren - aanbevolen plaatsen De parkeergelegenheid op het eigen terrein van het ziekenhuis is beperkt. Let op!
 2. Jenno
  22.12.2020 17:10
  Ontheffing aanvragen Door gebruik te maken van uw DigiD-account kunt u eenvoudig en snel uw parkeerontheffing aanvragen. Stap aan de rechterkant van de boot af.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |