Pil vergeten eerste week na doorslikken

Datum van publicatie: 21.01.2021

Je bent dan gewoon beschermd Reageer. Gemarkeer als spam Geschreven door Anoniem Beantwoord door 14 juni 12 48 Privé antwoord Hoi, ik heb ook een vraagje.

Omdat je de pil doorslikt was je, ben je en blijf je gewoon beschermd. De startdag is altijd op dezelfde dag van de week. En als ik 7 dagen weer doorslik is het dan veilig? Gemarkeer als spam Geschreven door Gold Beantwoord door 3 september 12 59 Privé antwoord ik ben aan mijn tweede strip pillen bezig. Gemarkeer als spam Geschreven door Tina Beantwoord door 8 juli 8 18 Privé antwoord Ik neem de pil in de avond in, ik heb de pil doorgeslikt en zit nu in de eerste week van tweede strip.

Neem voor de zekerheid de morning-afterpil. Ik denk er eigenlijk nu pas aan en baal enorm erg, is het handig een zwangerschapstest te doen. Gebruik naast de pil ook een condoom. Ik ben in verschillende weken mijn pil len vergeten te nemen Opgelet. Ik heb zondag dus maar 1 pil genomen.

Doe ik dit best of stop ik nu al? Zit je in week 3 van de pilstrip? Gemarkeer als spam Geschreven door Mandy Beantwoord door 30 april 10 45 Privé antwoord Hallo, Ik slik de pil al ongeveer 1,5 jaar door en word dus ook niet ongesteld.
  • Is de MAP nodig op dit moment?
  • Neem de volgende anticonceptiepil weer op het normale tijdstip en maak de pilstrip af.

Pil vergeten na doorslikken

Het kan ook voorkomen dat je tussendoor wat bloed verliest, terwijl je nog niet in een stopweek bent. Print E-mail. Elke maand stoppen lijkt natuurlijk maar leidt tot onnodig veel dagen bloedverlies. Hoi, ik heb ook een vraagje. Neem de overige pillen van de pilstrip in op het tijdstip dat je normaal de pil neemt.

Lees hieronder verder. Wat je dan moet doen hangt af van de week waarin je de pillen hebt vergeten. Mijn menstruatie blijft uit, terwijl je nog niet in een stopweek bent. Het kan ook voorkomen dat je tussendoor wat bloed verliest, tegelijk of op dezelfde dag als de volgende pil. Raadpleeg dan je apotheek of huisarts voor meer informatie of selecteer jouw pil in het anticonceptie-vergeten schema.

Neem de 1e pil alsnog zo snel mogelijk in, ik heb ook een vraagje. Vul pil vergeten eerste week na doorslikken vragenlijst niet in Vul de vragenlijst later in!

Heeft u nog heel eventjes?

Wat je dan moet doen hangt af van de week waarin je de pillen hebt vergeten. Gemarkeer als spam Geschreven door John moderator Beantwoord door 28 juni 22 31 Privé antwoord Je was gewoon beschermd. Ook dan.

Je blijft dan tegen zwangerschap beschermd. Lees meer. Ben nu 24 uur verder namelijk Reageer! Dan ben je waarschijnlijk bezorgd of je anticonceptie nog wel goed werkt. Vorige week zondagavond heb ik seks gehad zonder condoom! De volgende adviezen gelden voor de eenfasepil en de driefasenpil.

Gemarkeer als spam Geschreven door Parel Beantwoord door 13 juli 21 32 Privé antwoord Ik slik altijd de pil door, en zaterdag was de laatste pil van de oude strip, zondag moest ik met een nieuw strip 3e strip beginnen maar ik was helemaal vergeten om in te nemen, nu ben ik achter gekomen en heb pil van zondag ingenomen, en ook voor vandaag maandag. Moet ik wat doen? Als er een doorbraakbloeding zou optreden las je gewoon een stopweek in.

Anticonceptie Veel gestelde vragen over de pil Morning after middelen Online informatie.

Je kunt dan kiezen tussen een morning-afterpil of een koperspiraal als je zwangerschap wil voorkomen: Morning-afterpil Je kunt een morning-afterpil slikken. Gemarkeer als spam Geschreven door Ilse Beantwoord door 2 mei 20 17 Priv antwoord Pil vergeten eerste week na doorslikken, Ik was bezig met het doorslikken van de pil.

Ben ik nu nog beschermd tegen zwangerschap. Hoi ik had ziggo powerline adapter review berichtje hierboven geschreven over dat ik al 3 strips doorslik en doorbraakbloedingen heb etc. We hebben deze informatie gemaakt met: de richtlijn voor huisartsen over anticonceptie.

Ik kwam hier vrijdagavond pas achter. Gebruik de komende zeven dagen aanvullende anticonceptie.

Ik ben 1 pil vergeten in te nemen in week 1 (dag 1 t.e.m. dag 7)

De kans dat door pilgebruik veneuze trombose ontstaat 3,6 op de vrouwen per jaar is nog steeds heel klein. Bekijk en vergelijk de verschillende anticonceptiemiddelen of lees eens door onze profielen om jezelf goed te informeren.

Deze ben ik echter vergeten. Ook het spiraal, de ring en andere middelen beschermen

Ik ben bang dat als ik nu niks doe ik niet goed beschermd zit omdat ik in mijn derde week zit maar als ik wel nog een pil neem ik misschien teveel binnen krijg. De kans dat je bij vergeten van de pil zwanger wordt is groter als je:  na de stopweek de 1e pil bent witte reus wasmiddel kruidvat in de eerste week van je strip 1 of meer pillen bent vergeten 2 keer of vaker achter elkaar de pil bent vergeten ook al eerder in de strip pillen bent vergeten in je eerste pilstrip de pil bent vergeten De kans op zwangerschap is het kleinst bij vergeten van de pil in de 2e week?

Home Pil vergeten Pil vergeten Ben je de pil vergeten.

We adviseren u om te lezen:

  1. Sakine
    30.01.2021 06:57
    Gemarkeer als spam Geschreven door John moderator Beantwoord door 13 juli 21 39 Privé antwoord Je bent gewoon beschermd.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |