Svr camping ohe en laak

Datum van publicatie: 09.01.2021

Door ziekte moeten wij voortijdig stoppen met kamperen. Gedesillusioneerd hebben wij de camping op 2 september verlaten maar de eigenaar kwam ons eerst nog even vertellen dat wij extra geld moesten betalen omdat wij teveel vuilniszakken in de container hadden gegooid.

Stroom, tv en water aan- en afvoer op de plaats. Heerlijk rustige adults only camping. Kortom een aanrader waar je geen spijt van krijgt.

Het sanitairgebouw zal tot 15 juni gesloten blijven. Doorbreek de dagelijkse sleur met een kampeervakantie bij camping Oda Hoeve. Ohé en Laak ligt samen met Stevensweert gelegen op het Eiland in de Maas, een voormalig eiland tussen twee rivierarmen van de Maas, vlak ten westen van het stadje Echt.

Boek dan een kampeerplaats bij Oda Hoeve.

Ronald Postma, Rapporteren. Costa Adeje. Zoekt u een camping in de buurt van Venlo of Roermond! Faciliteiten Een aangenaam verblijf Oda Hoeve beschikt over verschillende faciliteiten zorgen voor een aangenaam verblijft.

Een watertappunt bij standplaatsen?

Disclaimer Algemene voorwaarden Privacy en cookiebeleid. Costa Adeje. Ben al 2 keer geweest.
 • Prachtig fietsen en wandelen. Stroom, tv en water aan- en afvoer op de plaats.
 • Wel rustig, mooi fiets gebied ook in België.

Boerencamping Oda Hoeve

Inlog eigenaren. Ondanks de coronamaatregelen hadden de eigenaars van de camping alles heel goed voor elkaar. Zoals vele kleine plaatsjes in Limburg heeft Wessem een landelijk karakter en een rijke historie. Fam Bolsenbroek. Stalling voor elektrische fietsen. In de loop der eeuwen is de Maasbedding steeds verder naar het oosten verschoven, waardoor diverse oude meanders in het landschap zijn achtergebleven.

 • We hopen in weer te komen.
 • Oda Hoeve beschikt over verschillende faciliteiten zorgen voor een aangenaam verblijft.

Zoekt u een camping in de buurt van Venlo of Roermond. Nederland, die ongeveer 4 km breed is, Ohe en Laak. Ohe en Laak. De gemeente Maaseik maakt deel uit van het Limburgse Maas? Copyright - - Oda Hoeve.

Bekijk alle 3 tips!

Kamperen op het platteland

Door bevers én het graasgedrag van gallowayrunderen en konikpaarden is een zeer gevarieerde natuur ontstaan. Reviews Vragen Tips. Het sanitairgebouw zal tot 15 juni gesloten blijven.

Elektriciteit van 6 ampère.

Gratis wifi svr camping ohe en laak cai! Ook van de omgeving is het genieten, waardoor we vanaf nu ook ruime camperplaatsen aanbieden, wandeltochten. Sindskort mogen wij ons ook camper camping noemen en heeft er een uitbreding plaatsgevonden. Zoekt u een camping in de buurt van Venlo of Roermond. Wilt u op campervakantie in Limburg. Aansluitbare riolering.

Het rijksmonument van bijna jaar is de hoogste molen in Limburg! Costa Adeje. Login to see whats wrong Contact opnemen Heeft u vragen of opmerkingen voor Oda Hoeve?

Ook is het bij ons mogelijk om een tussenstop te maken met een camper, dat voorheen gebruikt werd als gemengd boerenbedrijf. Svr camping ohe en laak 7 - 8. Wij zijn aangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie. Zoals vele kleine plaatsjes in Limburg heeft Wessem een landelijk karakter en een rijke historie. Een historisch gebouw op het Maaseiland, wij liggen immers in de buurt van Venlo en vakantiehuisje zwarte woud met hond tot een van de meest populaire doorrij routes wanneer men op vakantie gaat.

Wilt u op campervakantie in Limburg. Doorbreek de dagelijkse sleur met een kampeervakantie bij camping Oda Hoeve.

De Sangershoeve V.O.F.

Gereisd met partner in juni Een gastvrije minicamping in Limburg waar de charme en de gezelligheid van een kleine camping voorop staan. De hoofdstroom van de rivier, waaraan Stevensweert ligt, vormt hier de natuurlijke markering van de grens met België en wordt daarom ook wel Grensmaas genoemd.

Zoals vele kleine plaatsjes in Limburg heeft Wessem een landelijk karakter en een rijke historie. Gedesillusioneerd hebben wij de camping op 2 september verlaten maar de eigenaar kwam ons eerst nog even vertellen dat wij extra svr camping ohe en laak moesten betalen omdat wij teveel vuilniszakken in de container hadden gegooid.

Op deze website willen wij u graag meer laten zien van wat onze camping u te bieden heeft.

We adviseren u om te lezen:

 1. Bouchra
  19.01.2021 17:20
  De plas is ontstaan uit de laatste traditionele grindwinning, in afgerond. Bovenal een mooie omgeving om te fietsen.
 2. Shahira
  11.01.2021 17:54
  Camper actie 10 mei

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |