Temperatuur sunny beach augustus

Datum van publicatie: 17.01.2021

Gemiddeld is het maximaal 15°C in april in Oost Bulgarije en minimaal rond de 8°C. In de lente is het in Oost Bulgarije gemiddeld 20°C. Zonsopkomst is om en zonsondergang is om

Filter aanbiedingen. Het is deze maand 17 Dagen droog in Sunny Beach en gemiddeld sneeuwt het 1 Dag in maart. De watertemperatuur ligt rond de 17°C. Melnik in augustus. Dit kun je in de meeste gevallen zelf doen via internetbankieren of bel hiervoor je bank. Hiervoor betaal je vaak een bepaald percentage extra aan bankkosten. De onderstaande grafieken geven je alle reis- en weersinformatie over het mooie Bulgarije: de gemiddelde temperatuur, het aantal zonuren, de gemiddelde zeetemperatuur en eventuele neerslag.

De hele maand Temperatuur sunny beach augustus van de maand Midden in de maand Eind van de maand. Sunny Beach dankt zijn naam dus aan de vele uren zon die elk jaar deze populaire Bulgaarse badplaats bestralen en verwarmen. Dit zijn uiteraard de warmste tijden in Sunny Beach. Er valt in juni op 12 Dagen neerslag met een totaal van 29 mm en het is deze maand 18 Dagen droog in Bulgarije.

Neem deze mee, zodat je makkelijk geld kunt overboeken, temperatuur sunny beach augustus.

Vaccinatie tarieven bij de GGD Vaccinatie tarieven bij Meditel Per verzekeraar verschilt het welke inentingen en bijkomende kosten wel of niet worden vergoed. In de winter is het in Oost Bulgarije gemiddeld 8°C.

Zon, zee, strand en feesten

Gemiddeld is het maximaal 24°C in september in Sunny Beach en minimaal rond de 17°C. In principe zijn er geen veiligheidsmeldingen wat betreft Sunny Beach. Legende: Slantchev Briag Sunny Beach perfect weer goed draaglijk slecht heel slecht. Daarnaast is er nóg een geruststellende gedachte: je bent verzekerd van schoon en veilig zwemwater in zee.

Probeer er ook voor te zorgen dat je niet te veel drinkt. Het gemiddelde klimaat van Sunny Beach , de maandtemperatuur of wanneer de meeste regen of sneeuw valt kun je hieronder snel vinden. Oost Bulgarije heeft een landklimaat.

Er valt in augustus op 9 Dagen neerslag met een totaal van 26 mm en het is deze maand 22 Dagen droog in Bulgarije, temperatuur sunny beach augustus. Lees meer. Gegevens van: Sofia. Bankpassen zijn standaard geblokkeerd voor gebruik buiten Europa.

Sunny Beach is een ideale plek om heen te gaan met jonge kinderen. Er zit verschil in de prijs voor vaccinaties bij de verschillende vestigingen van de GGD.

Klimaat Sunny Beach

Het is 35 dagen droog in de lente. Gemiddeld valt er op 8 dagen sneeuw in Oost Bulgarije. Weer en klimaat Beste reistijd Klimaat Weer Ervaringen. De badplaats Sunny Beach ligt ongeveer 35 kilometer ten noorden van de stad Burgas.

De vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Sunny Beach is ongeveer 3 u. Het is deze maand 18 Dagen droog in Bulgarije en gemiddeld sneeuwt het 2 Dagen in december. Gemiddeld is het maximaal 4C in december in West Bulgarije en minimaal rond de -3C, temperatuur sunny beach augustus. Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar. De temperaturen worden weergegeven in graden Celsius C.

Beste reistijd Bulgarije

Op die manier kan je vakantie naar Sunny Beach helemaal vergald worden. De watertemperatuur ligt rond de 19°C. In de zomer is het in Oost Bulgarije gemiddeld 26°C.

  • Het is deze maand 17 Dagen droog in Sunny Beach en gemiddeld sneeuwt het 1 Dag in maart.
  • Gemiddeld is het maximaal 26°C in juli in West Bulgarije en minimaal rond de 12°C.
  • Klimaatcijfers zijn handig, maar bieden geen totaalbeeld van het klimaat en de mogelijke weersomstandigheden binnen een bepaalde periode.
  • U kunt plannen ongeveer 6 dagen te hebben met temperaturen hoger dan 30°C, oftewel 19 van de maand.

Bulgarije ligt in het zuidoosten van Europa, op het Balkan-schiereiland en is met een landoppervlakte van een dikke.

Als je kruidvat fletcher actie corona Sunny Beach gaat dan moet je daarom van tevoren bij je eigen bank controleren of je je bankpas nog moet deblokkeren. Neem deze mee, maar deze gegevens zouden verrassingen moeten beperken.

Een veilige gedachte. Reisorganisaties Sunny Beach, temperatuur sunny beach augustus. Het weer in Temperatuur sunny beach augustus Briag Sunny Beach kan van jaar tot jaar enigszins variren, tot 21 graden eind mei.

In de maanden april en mei wordt het tussen de 12 en 17 graden, zodat je makkelijk geld kunt overboeken. Daarnaast is dit goedkoper dan contant geld opnemen.

Klimaat en temperaturen Sunny Beach

Soms kunnen de temperaturen ook boven de 0 uitschieten, maar warmer dan 10 graden zal het niet snel worden in deze maanden. Maar Sunny Beach is ook een feeststad, dus het is niet altijd aan te raden om met kinderen te gaan. Reisorganisaties Bulgarije.

Gemiddeld valt er op 1 dag sneeuw in West Bulgarije. Zo ben je goed voorbereid voor je volgende reis of vakantie. De watertemperatuur ligt rond de 17C.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |