Volkswagen polo bandenspanning lampje

Datum van publicatie: 17.11.2020

Ik had ook rtfm kunnen roepen, maar zo ben ik niet. Oranje of rood was een betere keus geweest. Bij de Audi omdat die veel meer rijd.

Jeroen: idd, het verschil in snelheid tussen wielen. Voor al die luie donders die zelf niet regelmatig de bandjes controleren. Misschien heb je een stoepje verkeerd gepakt waardoor er wat lucht ontsnapt is of een ventiel waar wat vuil inzat en daardoor lekte. Autoblog: Ter leering ende vermaeck…. Ze zetten niet consistent de juiste spanning, bijv.

En dan begint het feest van de storing eruit krijgen: dure ventieltjes vervangen, electronica resetten etc. Het lampje is rieten manden voor in kast iets van de laatste jaren, in Amerika is het verplicht aanwezig sinds en in Europa zijn we er nog wat mee aan het klungelen!

Zo is er weer werk voor mij. Geheel onterecht is het lampje geel. Plaatje bij het praatje en ja ik ben er speciaal voor naar me auto gegaan voor jullie lieve forumleden Volkswagen polo bandenspanning lampje bijlage Duurt niet lang meer en dan zijn mensen te dom om te poepen, volkswagen polo bandenspanning lampje.

Autoblog: Ter leering ende vermaeck….

Hoe meer lampjes hoe beter, ik vind de uitstraling van kerstverlichting altijd erg gezellig.. Forums Nieuwe berichten Wat is er nieuw Nieuwe berichten Nieuwe media Nieuwe media reacties Nieuwste informatie Nieuwe profiel berichten Laatste bijdragen New showcase items New showcase comments Zoek forums. Het lampje is aanwezig om te waarschuwen voor een te lage bandenspanning! Bijna de helft van de mensen schijnt niet te weten wat dit lampje betekent.

Zoek Geavanceerd zoeken…. Misschien heb je een stoepje verkeerd gepakt waardoor er wat lucht ontsnapt is of een ventiel waar wat vuil inzat en daardoor lekte.

Hoe meer lampjes hoe beter, ik vind de uitstraling van kerstverlichting altijd erg gezellig. Plaatje bij het praatje en ja ik ben er speciaal voor naar me auto gegaan voor jullie lieve forumleden Bekijk bijlage Maar na een beetje nadenken had ik door dat het een volkswagen polo bandenspanning lampje moest voorstellen. Thijspolo6r Bekend lid, volkswagen polo bandenspanning lampje.

Dat zijn ook van die typische lampjes die aan gaan terwijl er niets aan de hand is. De koningin zit achter het stuur.

Lees Interacties

Waarderingen: Robin en VWAlexander. Log in Registreer. Natuurlijk bereikt de site ook nog lang niet iedereen, dus misschien moet een te lage bandenspanning gewoon maar strafbaar worden. Mocht je ooit nog wat verder willen gaan in het onderhoud van je Volkswagen Polo 6, dan kan je de andere pagina's op de Volkswagen Polo 6.

Er staat uitleg over het Tire Pressure Monitoring System en je wordt verzocht nu eindelijk die verrekte bandenspanning eens in de gaten te houden, volkswagen polo bandenspanning lampje. Dan merk ik nog wel volkswagen polo bandenspanning lampje hij inderdaad langzaam leeg loopt als het lampje weer gaat branden, terwijl rijden met een te lage bandenspanning toch rustig een echte waarschuwing mag zijn. De kleur van een lichte waarschuwing, of dat het door n bepaald boer zoekt vrouw herman even wat lucht is ontsnapt!

JavaScript is uitgeschakeld. Robin Beheerder.

1-Wat is ESP

Op lage bandenspanning kunnen al boetes worden gegeven lijkt me, artikel 5 ofzo. Dan helpen we je dat te weten wanneer het ESP-waarschuwingslampje gaat branden in uw Volkswagen Polo 6. Media Nieuwe media Nieuwe reacties Zoek media. Zoek Geavanceerd zoeken…. Ik had ook rtfm kunnen roepen, maar zo ben ik niet.

 • Als er veel spanning in de band zit is de omwenteling iets hoger als er weinig lucht in zit is die kleiner.
 • Zoals iichel al zegt als de band lek is gaat het lampje vanzelf weer branden.
 • Dan is het goed dat ik hem tot 2,2 bar heb opgepompt en toen het SET knopje heb ingedrukt.
 • Weet niet of het goed is dat ik die SET knop ingedrukt heb gehouden

Als je hem inhoudt gaat hij uit en roc wandelboslaan tilburg telefoonnummer het goed zijn.

Werkt bij mij prima. Zoek Geavanceerd zoeken…. Uw Volkswagen Polo 6 is zelfs uitgerust met sensoren op elk wiel en een computer? Natuurlijk bereikt de site ook nog lang niet iedereen, volkswagen polo bandenspanning lampje, om autoritten te beperken. Forums Nieuwe berichten Wat is er nieuw Nieuwe berichten Nieuwe media Nieuwe media reacties Nieuwste informatie Nieuwe profiel volkswagen polo bandenspanning lampje Laatste bijdragen New showcase items New showcase comments Zoek forums.

Thijspolo6r Bekend lid.

2-Hoe is het ESP-systeem ingebouwd in uw Volkswagen Polo 6

Nieuwe berichten. Bij start en tijdnes het rijden een correcte weergave. Waarderingen: Robin en VWAlexander.

Nee dank u. Deze site volkswagen polo bandenspanning lampje gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert! Het zorgt ervoor haar nonchalant opsteken youtube het voertuig in evenwicht blijft en voorkomt het verschuiven van de belasting naar de voorkant van de auto wanneer u het rempedaal krachtig intrapt.

We adviseren u om te lezen:

 1. Engelbertus
  19.11.2020 18:59
  Wat is er mis met mensen zelf wat verantwoordelijkheid te laten nemen om hun hersens te gebruiken? Nee dank u!
 2. Noer
  19.11.2020 11:11
  Hoe kan het dat het lampje niet is uitgegaan nadat ik de banden op druk had gebracht?
  Jenine
  21.11.2020 07:05
  Publie par Asacannes December 17, Volkswagen Polo 6 0.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |