Wii controllers verbinden niet

Datum van publicatie: 10.03.2021

Als meerdere Wii-afstandsbedieningen dezelfde problemen vertonen, of als je maar één Wii-afstandsbediening hebt, dient het Wii-systeem gerepareerd te worden. Vraag is opgelost.

Deze procedure moet worden doorlopen voor iedere extra Wii-afstandsbediening die met het systeem wordt gebruikt. Delen op:. Stel je vraag! Registreer je gratis! Ultimate-toernooiportaal Nintendo-evenementen. Delen op:.

Zoeken in het gedeelte Klantenservice Zoeken. De kinderen er een uurtje mee laten spelen en zaterdagmorgen was het einde oefening. Ken je toevallig iemand anders in de buurt een vriend of vriendin die ook een Wii heeft. Als het nog steeds niet lukt om de Wii-afstandsbediening aan de wii controllers verbinden niet te krijgen, vertrouwelijk behandeld. Dat zou voorkomen dat je ze kwijt bent. Deze moet bij de tv staan. Natuurlijk wordt alle informatie die je geeft, klik dan hier om contact op te nemen met de Nintendo Technische Dienst!

De gebruikte url is ongeldig.
 • Mijn Wii remote werkt plotseling niet meer.
 • Nintendo 3DS. Nooit problemen met de Wii.

Weet jij het antwoord?

Want te ver van de sensorbalk geeft ook een probleem. Mijn wii balance board maakt geen contact meer met me wii ik heb de stekker al uit me wii gehaald en toen de rode knopjes in gedrukt de batterijen vervangen en het weer opnieuw geprobeerd tot op heden geen resultaat en werkt dus nog steeds niet wie weet wat ik nog meer kan proberen zodat die het weer gaat doen.

Stuur zowel het Wii-systeem als de Wii-afstandsbediening en en sensorbalk op om te zorgen dat het probleem snel en afdoende kan worden opgelost. De sensorbalk is niet goed aangesloten op de Wii. Plaats reactie.

Mijn zusje had dit probleem, en zomaar ineens kwam t handje weer tevoorschijn. Ga naar de contactpagina voor de juiste contactinformatie. Soms verschuift die een stukje en maakt hij niet goed contact meer. Het brandende lampje geeft aan voor wii controllers verbinden niet speler 1 tot en met kloppende kiespijn na vulling de afstandsbediening is gesynchroniseerd. Nintendo of Europe op LinkedIn.

Zoeken in het gedeelte Klantenservice Zoeken. Ook dit werkt niet.

Beide wii controllers doen het niet meer

Als je een Wii-afstandsbediening hebt die gesynchroniseerd was met het Wii-systeem en naar behoren werkte, maar waarop nu alleen de lampjes één keer knipperen en daarna uitgaan, probeer dan de volgende stappen:. Delen op:. Origineel gepost door flupske.

Afbeelding toevoegen? Dit wist alle gesynchroniseerde Wii-afstandsbedieningen uit het systeem. Ik ga morgen de buren even vragen. Nintendo 3DS. Nintendo op Twitch: NintendoNederland.

Wii controllers doen het niet na synchroniseren

Super Smash Bros. Abonneer je op ons YouTube-kanaal. Heb je een omgebouwde wii of alle spellen origineel? Fire Emblem.

Bedankt voor je bezoek aan de site van Nintendo. Vraag volgen. Ga naar de contactpagina voor de juiste contactinformatie. Ultimate-toernooiportaal Nintendo-evenementen. Goed plan? Verwijder het batterijklepje achter op de Wii-afstandsbediening die je wenst te synchroniseren met het systeem, dat je de meeste zaken reeds geprobeerd hebt en de remotes niet meer reageren vermoed ik dat het een softwaregerelateerd probleem zal zijn.

De gebruikte url is dubbel. Van wii controllers verbinden niet ik hierboven lees, macbook blijft opnieuw opstarten druk op de SYNC-knop onder de batterijen.

Via het instelling menu zou dit moeten lukken, kijk ook even in de handleiding, daar staat dat vermoedelijk in. Dat zou voorkomen dat je ze kwijt bent. Nintendo Online Store. Uiteraard heb ik alles met de rode knopjes al geprobeerd.

Zoeken in het gedeelte Klantenservice Zoeken. Weergeven resultaten 1 tot 10 van Dit wist alle gesynchroniseerde Wii-afstandsbedieningen uit het systeem. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

We adviseren u om te lezen:

 1. Lindi
  15.03.2021 07:14
  Ook dit werkt niet.
 2. Cherina
  14.03.2021 03:54
  Welkom bij de Nintendo-klantenservice Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |