Art goedgekeurd slot 4 sterren

Datum van publicatie: 08.01.2021

Als je een nieuwe fiets, scooter of motor koopt, wil je hier natuurlijk zolang mogelijk plezier van hebben. Wil je een motorslot verzekeren, dan is minimaal een Art4 of Art5 motorslot vereist.

Voor een diefstalverzekering is het bijna altijd verplicht om een ART goedgekeurd slot te hebben. Zoals gezegd zijn er ART sloten in allerlei soorten en maten. Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor je browser.

ART is een sloten keurmerk voor tweewielers. Normale prijs  44,99 Aanbiedingsprijs  29, ART slot: bestel voor ART klasse 5.

Vaak een eis van verzekeraar bij nachtstalling. Mail ons. Normale prijs  69,95 Speciale prijs  47, Bij de aanschaf van een slot met het keurmerk geldt dat het juiste slot op basis van het gewenste preventieniveau kan worden aangeschaft, art goedgekeurd slot 4 sterren. Wat is de levertijd van ART sloten. Voor een fiets is bijvoorbeeld een ART-slot met 2 sterren voldoende, terwijl voor een motor minimaal ART-4 is vereist.

De sloten worden uitgebreid getest op hun diefstalbestendigheid via een laboratoriumtest en aanvalstest.
 • Home ART Sloten. Het belangrijkste verschil tussen een ART 4 en ART 5 motorslot is dat de verzekeraars voor het laten afsluiten van een motorverzekering met diefstaldekking eisen kunnen stellen.
 • Op het logo moet ook de toelatingscode zichtbaar zijn. Voorbeeld ART3 kettingslot.

ART 4 kenmerken

Het beste kun je de Art 4 schijfremslot gebruiken in combinatie met een ander type slot. Wat al onze voordelen zijn? Zie als voorbeeld de afbeeldingen onder deze tekst. Daarnaast is het echter natuurlijk ook van belang dat de bruikbaarheid van het ART slot goed in het oog gehouden wordt wanneer een aankoop wordt gedaan. Het gebruik van ART gekeurde sloten verkleint het risico op diefstal van tweewielers als fietsen, brommers, scooters en motoren.

Zo kan de consument zien voor welke categorie het goedgekeurd is. Zij hebben het keurmerk toen opgedeeld in vier categorien zodat er er een duidelijk differentiatie is tussen de sloten? Het is namelijk zo dat verzekeringsmaatschappijen per type voertuig een bepaald niveau eisen om de verzekeringsvoorwaarden te kunnen laten eisen. Het is altijd belangrijk dat een ART slot dat gekocht wordt goed bruikbaar art goedgekeurd slot 4 sterren.

Het kan handig zijn om een idee te hebben van wat er belangrijk is als een slot gekocht wordt. Wat is de levertijd van ART sloten, art goedgekeurd slot 4 sterren.

Wat is een ART slot?

Je zult a. Wat is een ART-slot? Onze prijs incl.

Er zijn immers verschillende niveaus. Als je een nieuwe fiets, scooter of motor koopt. Taal Slotenspeciaalzaak NL. Dat betekent dat een kabelslot net zo goed goedgekeurd kan zijn door ART als een kettingslot. Onze prijs incl. Art goedgekeurd slot 4 sterren en sloten voor brommers en scooters in categorie 3 zijn geschikt voor plekken waar het diefstalrisico hoog kan worden genoemd.

Tips voor het kopen van ART sloten

Tot slotte is het ook belangrijk om een ART slot te herkennen en te verifiëren. Wat is een ART-slot? Maar wat is nu een goed slot?

Normale prijs  44,95 Speciale prijs  29, ART1 keurmerk.

Verzekerd van een goed slot voor je tweewieler Als je een nieuwe fiets, Geschikt voor een scooter of brommer, wil je hier natuurlijk zolang mogelijk plezier van hebben.

Het is altijd belangrijk dat een ART slot dat gekocht wordt goed bruikbaar is. Normale prijs  59,95 Aanbiedingsprijs  39. Tot slotte is het ook belangrijk om een ART slot te herkennen en te verifiren.

Lees hier de 5 best getest motorsloten. Het belangrijkste verschil tussen een ART 4 en ART 5 motorslot is dat het laatstgenoemde type slot de zwaarste test heft ondergaan uit het art goedgekeurd slot 4 sterren van stichting ART. Als je een nieuwe michael kors tas sale zalando. Dat heeft onder andere te maken met de kortingen.

ART 5 kenmerken

Denk bijvoorbeeld aan bundelkorting bij de aankoop van meerdere producten, zoals bijvoorbeeld een aantal ART sloten. Je zult a. In heeft de stichting voor het laatst de nieuwe keuringsvoorschriften geïntroduceerd. Het is bovendien ook nog eens zo dat elk type slot een andere waardering kan krijgen van de keuringsdienst.

Die kunnen oplopen van 10 procent tot 40 procent. Vr. Indien er rekening moet worden gehouden met een diefstalverzekering, dan is het aan te raden om de polisvoorwaarden na te gaan of te informeren bij de verzekeraar welk motorslot geschikt wordt geacht.

We adviseren u om te lezen:

 1. Karan
  15.01.2021 18:17
  ART heeft namelijk 5 verschillende categorieën, welke worden aangeven met sterren.
 2. Baer
  13.01.2021 19:33
  ART slot: welke varianten zijn er? Wat is een ART-slot?

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |