Camping de veenhoop plattegrond

Datum van publicatie: 13.03.2021

Bekijk ook eens deze campings. Gereisd met partner in augustus Nuttige review 2. Horeca Invriezen koelelementen Kranten en tijdschriften Vers brood.

Gemiddelde beoordeling: 8,4. Wij hadden gereserveerd maar als we dit hadden geweten dan waren we hier niet heen gegaan op dit moment.

Met jonge kinderen 3 Met vrienden 3. Beste Daniëlle van der Veer, bedankt voor je review. Voorzieningen en services in de buurt Algemeen Kampeerterrein Kampeerterrein aan het water.

Dat kan middels onderstaande gegevens of via de website van de camping. Bedankt voor uw review.

Invriezen koelelementen Kranten en tijdschriften Vers brood. Marianne, bedankt voor je review, Lekkere broodjes en vriendelijk personeel. Beste Danille van der Veer. Wij komen zeker terug.

Filter op.

Zonder twijfel is de bijzondere ligging een voordeel van deze camping.
  • Dit beloofd een geweldige camping te worden als dit nog niet het geval is!
  • Bij ons zijn er op dit moment geen gegevens bekend over beschikbare ligplaatsen bij De Veenhoop Watersport en Recreatie. Ja, stuur mij de maandelijkse nieuwsbrief Nee, dit wil ik niet.

Welkom bij Camping De Stjelp

Wilt u een plek reserveren? De omgeving is wel echt prachtig, dicht bij het water, je kan er erg mooi varen en wandelen. Achter de receptie vind je het comfortabele en verwarmde sanitairgebouw.

Een review achterlaten Reactie annuleren Reactie Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Want naast het veelzijdige landschap rondom de camping is er volop levendigheid in de plaatsen in de buurt. Op het groene kampeerterrein van een bescheiden formaat heet de familie Marinus al hun gasten enthousiast welkom.

Ook in Groningen ben je in een half uur.

  • Het kan dat u op een bepaald moment graag uw boot uit het water wilt halen. Marianne, eigenaar, Bedankt voor uw positieve review, we zien u graag een andere keer terug.
  • We geven onze gasten graag de vrijheid om zelf een voor hen geschikte plek uit te zoeken.

Kortom, eigenaar. Zeer vriendelijk personeel. Marianne, camping de Veenhoop heeft een ideale locatie om de schoonheid van Friesland op je gemak te ontdekken. Cookie instellingen.

Chat met ons. De Veenhoop. Een leukere manier om de schilderachtige omgeving te ontdekken is niet denkbaar.

Review schrijven Foto's toevoegen. Hond en hoogseizoen mits aangelijnd. Dat was ook goed. Grote werken gepland: bouw van vakantiehuisjes op een gedeelte van de camping. Wij, enige Belgen tussen voor de rest alleen Nederlanders! Zeer vriendelijk personeel.

Rustig kamperen in Friesland aan het water

Marianne, eigenaar, Beste Daniëlle van der Veer, bedankt voor je review. Camperplaatsen Chalets Kampeerplaatsen Stacaravans. Dag en nacht bleef het vrij stil, ook al was het druk, en stonden wij met onze daktent middenin een hoop tenten, caravans en campers.

Accommodatie v. Aan keuze om te wandelen of te fietsen geen gebrek. Marianne, we zien u graag een andere keer ter. Veilig betalen met. De sfeervolle camping heeft een prachtig ruim en verwarmd sanitair. Invriezen koelelementen Kranten en tijdschriften Vers brood. Voorzieningen en services in de buurt Algemeen Camping de veenhoop plattegrond Kampeerterrein aan het water! Gemiddelde beoordeling: 8,4.

Plattegrond & Luchtfoto

Ook in Groningen ben je in een half uur. Een review achterlaten Reactie annuleren Reactie Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Inlog eigenaren.

Doe de Corona Camping Check   Blijf op de hoogte over  kamperen in corona-tijd. Dankzij haar ligging heeft de jachthaven een ideale uitvalsbasis voor verschillende vaargebieden. Locatie Toon op kaart.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |