Geen smaak meer hebben door verkoudheid

Datum van publicatie: 11.03.2021

Ze zeggen China is niet transparent. Dat kan ongerustheid voorkomen.

Terugdenkend waren er al eerder symptomen bijvoorbeeld een lichte keelontsteking en een vreemde oogontsteking die maar niet over ging en waar ik nog voor naar de huisarts ben geweest. Een CT-scan van de neusbijholten, een MRI van de hersenen of aanvullend bloedonderzoek wordt alleen als het nodig is, uitgevoerd.

Hier moet ik mee beginnen 12wk na de eerste training. Kevin Hoi kevin jouw verhaal is gewoon eng had mijn verhaal kunnen zijn, ook stem kwijt, pijn in de keel, dit was net voor carnaval aangezien ik in de horeca werk gewoon gewerkt zaterdag zonder stem en naar mijn idee koorts, de dagen door gekomen maar vraag me niet hoe, na paar dagen wat opgeknapt, en ineens na ruim 1,5 week ook idd pijn op borst en rug, benauwd, schouders pijnlijk, nu na 4 weken elke dag wat beter, maar energie en conditie is 0,0.

Helaas is mijn smaak- en reukvermogen ook veranderend.

Echt niet. Geen idee hoe ik deze klacht moet plaatsen. Sinds paar weken ruik ik een penetrante zurige geur in van alles, niet fijn. Mijn energie level is weer behoorlijk op peil ik zou graag naar mijn werk gaan maar mag niet door deze klachten. KNO-leden wikino.

Het is niet mogelijk zegt de dokter om nu een test te doen. Sorry lees je bericht nu pas.
 • Dat kan met medicijnen of een operatie zijn.
 • Koorts ging weg, maar ik bleef moe, kort achter mijn adem bij inspanning wandeling, lange gesprekken.

U bent hier

Echt heel vervelend.. Normaal gesproken ben ik niet of heel kort ziek; vandaar dat ik al het vermoeden had dat het om corona zou kunnen gaan. De meeste zijn heel herkenbaar. Ook ben ik ongeveer 10kg afgevallen. Op dit moment hebben we hier nog geen verklaring voor. Door: Tonner · om Alleen nog wel heel slap na 5 weken op de bank liggen en heel veel slapen.

 • De 3e test was negatief,geen corona. Mijn man heeft wel corona gehad,hij heeft 3 weken in het z.
 • Is er een tussenoplossing mogelijk voor je?

Geen smaak meer hebben door verkoudheid februari vermoedelijk COVID opgelopen in die tijd mocht je je niet zo gemakkelijk laten testen! Ga morgen met hopelijk wat nieuwe energie ook rivm mailen. Dat is ook de mening van Claire Hopkins van de Britse Society of Otorhinolaryngology die hen een isolatie van 7 dagen aanraadt.

Een dag later werd diegene ziek positief getest op Corona omdat diegene in de zorg werkt. Dan is de temperatuur het laagst. Zelf heb ik ook geen koort gemaakt.

Uw browser is verouderd

Ik ben soms bang dat er blijvende schade is ontstaan. Dat ik niet meer tussen mijn vogels kon vertoeven. Ik werd wakker in pure ademnood, moest echt happen naar lucht km weer bij zinnen te komen. Nogmaals: mensen met verhoging of verkoudheidsklachten, zoals hoesten of een neusverkoudheid, moeten thuisblijven en alle sociale contacten vermijden, voor zover mogelijk is.

Hoofdletsels schedeltraumata vormen een andere veel voorkomende oorzaak van reukverlies. Door: Devika om.

Infectieziektes kunnen wegebben, in de hoop het virus beter te begrijpen. Dag Martine Door middel van het onderzoek proberen we zoveel mogelijk informatie te verzamelen, maar echt verdwijnen doen ze bijna nooit.

In deze folder

Nu al 7 weken heel weinig reuk en smaak. Deel dit artikel: Facebook Twitter Pinterest. Niet te vlug willen.

Ik ben benieuwd wat er bij mij uitkomt, geen smaak meer hebben door verkoudheid. Wij gebruiken verschillende soorten cookies. Overigens was ik me dat pas later bewust. Maar echt bijna niets, armen en nek.

Sinds medio maart was ik mijn geurvermogen totaal kwijt ik ben niet getest op Covid 19, daarentegen eet ik wel met smaak alles. Zou dit nog weer over gaan. Ook vanaf zelfde datum ongeveer de eerste klachten. Ik heb dat ook maar ik ben negatief getest.

Door gebruik te maken van onze websites gaat u akkoord met gebruik van cookies. Ik ben dat vooral op bovenrug.

Meer weten over

Mijn longinhoud is voor mijn gevoel ook afgenomen. Op 26 dec. Door: Anne · om

Aangeboren Aangeboren anosmie zien we bij het zeldzame syndroom van Kallmann; daarnaast komt ook familiaire anosmie voor, zonder overige afwijkingen. Omschrijf je goed. Het is dan heel normaal dat je niet veel ruikt.

We adviseren u om te lezen:

 1. Rosario
  15.03.2021 06:01
  Mijn geurtje die ik altijd op deed vind ik bijvoorbeeld niet meer lekker ruiken. Door: Jessica · om
 2. Nard
  16.03.2021 23:48
  Hij heeft achteraf wel iets van mijn klachten gehad, maar nauwelijks dus. Redactie Margriet 12 januari
  Mehmet
  13.03.2021 19:54
  Er wordt dan gesproken over een idiopatische reukstoornis. Zo makkelijk om jullie iets wijs te laten maken… niet moeilijk dat heel de wereld lacht met simpel NL en hun en hoaxsites, niet moeilijk dat de surinamiers hierop inspelen, man man.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |