Geluid via hdmi naar monitor

Datum van publicatie: 22.11.2020

Voor de duidelijkheid,ik hoef niet op het zelfde moment uit beide monitoren geluid. Om uit te sluiten dat de tv of het scherm kapot zijn kun je simpelweg de hdmi kabel op een ander scherm aansluiten.

Omdat VGA een zogenaamde analoge aansluiting is, treedt er altijd signaalverlies op. Type aansluitingen. H schreef:. Uitgebreide verstelopties, ingebouwde speakers en 3 jaar garantie. Hallo, ik kocht in Belgie een heel goede en dure hdmi-kabel die ik thuis stestte van mijn laptop naar tv.

FreeSync De prijs is gelijkt omdat de kabel van 10 meter van mindere kwaliteit is dan de kabel van 1.

Kijk of daar een optie geluid via hdmi naar monitor met HDMI. Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen. Dit doe je door het blauwe vak van je scherm simpelweg naar links of tekst kaart bevallen rechts te slepen.

Ed schreef:. Liefst natuurlijk alleen met instellingen en niet extra kabels? Hi Wouter,  Ik heb zelf nooit eerder een HDMI kabel willen gebruiken dus ik heb geen idee of t probleem bij een eerdere versie van Windows zou op treden.

Extra beeldscherm geen geluid op de 1e Hallo, Ik ben al een tijdje aan het proberen en ook de soortgelijke problemen zijn toch net iets anders,vandaar dat ik me hier maar weer eens meld.

Stap 1: De juiste HDMI-kabel gebruiken voor uw HDMI-apparaat

Met de Philips P9 weet je zeker dat multitasken makkelijker wordt dan ooit. Meer informatie kan je in dit artikel vinden. Niet verstelbaar Het wekte perfect. Op mijn laptop werkte de hdmi kabel helemaal niet, geen beeld en geluid.

  • Alle duurzame alternatieven Heb je mogelijk nog een tv in huis welke je kunt proberen op de dvr aan te sluiten, om te zien of die wel werkt?
  • Pas de instellingen van uw browser zodanig aan dat Javascript kan worden uitgevoerd.

Sorry voor de onnodige vraag. Niet om aan te horen. Indien nodig voert u het beheerderswachtwoord in of klikt u ter bevestiging. UltraWide Lees meer.

Instellingen

Chris schreef:. Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Hoogte

Dat is het probleem niet,speakers staan aan en slaan ook uit,maar geen geluid. Ben je op zoek naar een tweede scherm die net wat meer te bieden heeft voor al het thuiswerken van tegenwoordig! De monitor is voorzien van een VA geluid via hdmi naar monitor. Error: Javascript is in deze browser uitgeschakeld. Je hebt er alleen een HDMI ingang voor nodig! Op welke manier je een laptop of PC het beste op een monitor aansluit, dat lees je in dit artikel.

Stap 1: Kijk naar de zwakste schakel

Soms ligt het aan de oude software, lees hier hoe je deze kunt updaten 7. Let op bij het vervangen dat je de nieuwe lamp niet aanraakt met je vingers, gebruik een doekje. Vanaf bij min. Vraag gerust!

  • Verkoop door bol.
  • Dit zijn twee goede HDMI kabels, één van 1.
  • Advies over aansluitingen van monitoren.
  • HP Klantondersteuning.

Je geeft het artikel een tweede kans en geniet van voordeel:. Een HDMI kabel hoort langer mee te gaan dan een paar maanden. Hoe tevreden geluid via hdmi naar monitor u met deze reactie. Normaal zou ik zeggen neem eens contact op met de fabrikant, maar met Chinese fabrikanten is dit natuurlijk lastiger. Greetz, Harry. Would you rather see it in English? HP Ga nu voor ultrawide van AOC. Zet de vraag op: Status opgelost.

Hardware oplossingen voor fabrieksprijzen!

Goed dat je het probleem hebt kunnen vinden. Heb inmiddels geluid op de monitor. Selecteer het juiste input kanaal 4.

Sessie is verlopen. Error: Javascript is in deze browser uitgeschakeld. Niet iedere monitor heeft deze opties, bedenk goed welke optie nodig is voor jouw monitor.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |