Hoeveel cm is een millimeter

Datum van publicatie: 12.01.2021

Bovendien maakt de rekenmachine het mogelijk om wiskundige uitdrukkingen te gebruiken. Op school leer je ze allemaal kennen.

De website Omrekenen. Bij Beter Rekenen krijg je regelmatig zulke sommetjes. Op school leer je ze allemaal kennen. Meer informatie Accepteren. Met deze rekenmachine is het mogelijk om de waarde in te voeren met de oorspronkelijke meeteenheid die moet worden geconverteerd; bijvoorbeeld ' Centimeter'.

Home Centimeter omrekenen Centimeter omrekenen rubente 22 februari Vervolgens kies je de afstandsmaat waar naartoe je de centimeters wilt omrekenen. De website Omrekenen. De centimeter is onderdeel van de afstandsmaat meter.

Lengte Een cd is ongeveer 1 millimeter dik.

Je kunt ook kiezen uit afstandsmaten als feet foot of kilometer.
 • Eerst kun je je afvragen: hoeveel meter boekenplank heb ik nodig?
 • Dit is bijvoorbeeld handig op het moment dat je wilt weten hoe groot een 43 inch televisie of een

Van centimeter naar millimeter

Je koopt een boekenkast, waar  boeken in moeten passen. Kies ten eerste het aantal centimeters dat je wilt omrekenen. Op de zeven foto's h ierboven zie je een millimeter, centimeter, decimeter, meter, decameter, hectometer en kilometer.

Op school leer je ze allemaal kennen. De opening van een usb-aansluiting is ongeveer 1 centimeter breed.

Noodzakelijk Noodzakelijk. Door deze site te gebruiken, heb je 10 mm. Als je 1 cm hebt, egyptisch katoen dekbedovertrek 400tc u aan dat u hiermee akkoord gaat.

Home Centimeter omrekenen. De op deze manier gecombineerde meeteenheden moeten natuurlijk bij elkaar passen en zinvol zijn in de betreffende combinatie. Omrekenen was nog nooit zo eenvoudig.

Centimeter to Millimeter

Het is dus maar hoe je het bekijkt. Het briefje is 10 x zo veel waard. Maar verschillende meeteenheden kunnen ook direct aan elkaar worden gekoppeld bij de conversie. In het Verenigd Koninkrijk wordt doorgaans echter de voorkeur gegeven aan de inch als afstandsmaat.

Theme by Solostream. Meer informatie Accepteren. De boeken zijn allemaal ongeveer 25 mm dik. Ook het omrekenen van centimeter naar millimeter gebeurt vrij frequent. All rights reserved.

Word beter in de kernvakken en leer al je woordjes.

Hoeveel planken heb je nodig? Een eeuw geleden was de myriameter  een term voor 10 km. Een wandeling van 10 minuten is ongeveer 1 kilometer lang.

Dat is leuk, want dan kun hoeveel cm is een millimeter er allerlei sommetjes mee maken. De  lengtematen die hierboven genoemd worden, zijn niet allemaal even gebruikelijk in het dagelijks leven. Getallen in wetenschappelijke notatie. Je ziet een mooie kast die in je kamer past. Onafhankelijk van de presentatie van de resultaten is de maximale nauwkeurigheid van deze calculator 14 plaatsen. Vergelijk het met:  Een briefje van 10 euro is 10 x zo veel waard als een munt van 1 euro. De centimeter is in Nederland een veelgebruikte afstandsmaat, net zoals in de Verenigde Staten.

Eigenschappen Centimeter

Je koopt een boekenkast, waar  boeken in moeten passen. Zit je niet meer op school? Vervolgens worden de centimeters direct omgerekend naar de geselecteerde afstandsmaat.

De opening van een usb-aansluiting is ongeveer 1 centimeter breed.

De volgende manier maakt gebruik van de regel "delen door een breuk is vermenigvuldigen met het omgekeerde". Je kunt ook kiezen uit afstandsmaten als feet foot of kilometer! All rights reserved.

We adviseren u om te lezen:

 1. Melih
  20.01.2021 09:49
  Centimeter omrekenen was nog nooit zo eenvoudig! Maar 10 munten van 1 euro zijn evenveel waard als 1 briefje van 10 euro.
 2. Linde
  19.01.2021 08:45
  Met deze rekenmachine is het mogelijk om de waarde in te voeren met de oorspronkelijke meeteenheid die moet worden geconverteerd; bijvoorbeeld ' Centimeter'. Centimeter cm omrekenen doe je direct eenvoudig en snel op Omrekenen.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |