Indonesisch restaurant drieharingstraat utrecht

Datum van publicatie: 16.11.2020

Open op vrijdag Ik had de kleinste maaltijd met 2 extra sateetjes erbij, kost dan 20 euro. Lily's Place.

En voor erbij natuurlijk een Indonesische koffie met Sayah spekkoek likeur. Geserveerd met een pindasaus, zoetzure komkommer en gebakken uitjes. Aan het water 1. Gelukkig zijn er in Utrecht nog voldoende locaties waar goed en oorspronkelijk Indonesisch kan worden gegeten. Indonesia Asli.

Warung Anisah.

De Biezenkamp 21 Leusden. Datum van bezoek: indonesisch restaurant drieharingstraat utrecht Ook de sat mix kozen we. Zelf geen spekkoek bij de koffie gekregen! IJsselpolder 15 Houten. Alles was heerlijk. Hippe hangplanten Het restaurantje is klein maar fijn, met een aantal tafels binnen beneden.

Nav Social Menu

Verrassing van de avond: saté van inktvisjes. Weeshuislaan 36 Zeist. En na afloop moet je natuurlijk ook spekkoek, of nog beter: spekkoek likeur bestellen. Ja graag, koekjes Nee, liever niet Lees meer. Zuidpromenade 10 Soest.

Ook nog mogelijkheid Kampweg 75 Doorn. Geselecteerde filters. Beoordeeld op 24 oktober wat een teleurstelling, prijzig en kleine porties. Fong Shou. Chayote even smoreneven bakken, drie visgerechten en zes vegan- en groentegerechten met .

Genieten van een uitgebreide rijsttafel bij Blauw

Open op woensdag We hebben alle afhaal- en bezorgrestaurants in Utrecht op een rij gezet. De eigenaresse van deze nieuwe zaak heeft dan ook zelf Indonesische roots. Afhaal of bezorg

Comments: 1? Hou deze naam in de gaten. Utrecht bleef trekken en ze vond een baan bij Indonesisch restaurant Blauw. Breng op smaak met zout, peper en ketjap.

Plaatsen met restaurants in de buurt van Utrecht

Type reiziger. Magnetron voor kindervoeding 3. Maar ook als je uitgebreid wilt dineren valt er genoeg Indonesisch lekkers te beleven bij Spekuk. Online bestellen

American Express 2? Indonesia Asli. Open op woensdag Met foto's 7. Zandstraat 3 Veenendaal. Meer weten. Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Aziatisch Vegetarisch Indonesisch.

Grote plaatsen met restaurants

Of het nu echt Indonesisch was weet ik niet, maar ik vond het wel smakelijk. Indonesia Asli. Rustig 7.

Is deze eetgelegenheid gespecialiseerd in desserts. Surinaams Indonesisch. Bij spekuk kun je niet reserveren als je bijv.

We adviseren u om te lezen:

  1. Laurens
    18.11.2020 12:20
    Handelskade 51 Nieuwegein.
  2. Broer
    17.11.2020 23:11
    Dat vind ik niet ok.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |