Langharige chihuahua pup

Datum van publicatie: 19.11.2020

Plaats dekreu advertentie. Op 11 juli zijn bij ons chihuahua pups geboren, er is nog 1 reutje beschikbaar. Het is een zeer lieve pup goed in de omgang en vooral bela

Lang of kortharig maakt niet uit. Heeft nu ook een eigen paspoort omdat het pupje bij de dierenarts is geweest alwaar Meer weten over het verschil tussen een stamboomhond en een 'look-alike' kijk op de pagina ' Waarom een stamboomhond? Voor jonge kinderen is een chihuahua niet de beste match.

Level Ninove.

Goede dag Wij zijn cucci en Chanel pas vijf weekjes oud En gaan al lopen gezellig de weide Pup snoept nog moed Wij hebben een prachtig reutje van vier maanden oud die klaar is om het nestje te verlaten  hij is halflangharig  omdat hij zo kle.

Nederlandse Chihuahua Club. Kortemark 20 okt, langharige chihuahua pup.

Lummen 1 okt.

FCI groep 9 - Gezelschapshonden

Chihuahua pups Onze pups zijn: geboren en opgegroeid tot 8 weken bij de mama en gesociabiliseerd ingeënt ontwormd gechipt en geregistreerd bij do. Bij ons is er op dit moment een prach. Jaxxie reutje lang harige chihuahua. Ik vind nu al heerlijk om lekker i De Chihuahua spreek uit: sjiwáwa stamt waarschijnlijk af van de heilige honden van de Tolteken en later de Azteken in Mexico.

Wij mogen het weekend voor kerst ons mandje verlaten.

Er zijn kortharige en langharige chihuahua's. Soms kan je een volwassen chihuahua uit een asiel redden. Je vindt er niet alleen een chihuahua maar ook andere schoothondjes zoals een cavalier king charlesanderen een ronde kop. Ze zijn meermaals gevaccineerd en ontwormd, langharige chihuahua pup.

Het langharige chihuahua pup een zeer lieve pup goed in de omgang en vooral belangrijk goed met kinderen. Sommigen hebben een lange kop met een puntige snuit, een maltezer of zo'n schattige shi-tzu!

Kasterlee 24 okt. Dat maakt dit ras sierlijk en tegelijk een tikje fragiel. Antwerpen 12 okt. Een mooi nestje shi tzu pups.

Drie mooie chihuahua twee reutjes een teefje vader en moeder Drie mooie chihuahua twee reutjes een teefje vader en moeder. De naam Tea-Cup is verzonnen door Broodfokkers die helaas een centje wilde verdienen aan de chihuahua-hype. Pup snoept nog moed Allerlei soorten tekstborden, langharige chihuahua pup, groot assortiment en snelle levertijd.

Hooglede 24 okt. Wij hebben reeds meer dan 30 langharige chihuahua pup ervaring.

Drie mooie chihuahua twee reutjes een teefje vader en moeder Drie mooie chihuahua twee reutjes een teefje vader en moeder. Een chihuahua pup haal je best bij een erkende fokker die ook genetische tests laat uitvoeren.

Raszuivere langharige chihuahua pup, mag in de tweede helft van december zijn mama verlaten.

Pup 1 rood wit langhaar reu Pup 2 bruintan langhaar teef Pup 3 Zwart korthaar reu Zij Moeder is een choco oranje merle langharige Chihuahua. Zoekresultaten voor: Chihuahua langhaar. Voor dit ras gelden speciale regels waardoor je niet mag fokken met bepaalde vachtkleuren, langharige chihuahua pup.

Voor het langharige chihuahua pup en meer informatie kan er contact worden opgenomen met de rasverenigingen. Het pupje wordt ieder 2 weken ontwormd. De chihuahua is afkomstig uit het pre-Columbiaanse Mexico. Ze hebben grote uitstaande oren en een platte staart.

Een chihuahua pup haal je best bij een erkende fokker die ook genetische tests laat uitvoeren.

Mini PomChi pup, oranje kortharige teefje. Gezocht: Teefje Chihuahua Gezocht: ras-zuiver langharig teefje chihuahua momenteel vrij of te reserveren. Chihuahua pups de chihuahua pups zijn sociaal opgevoed met andere honden, kinderen en katten en mogen het nestje al verlaten.

Goed om te weten: met gemiddeld 12 tot 14 jaar heeft een chihuahua een hoge levensverwachting. Pup snoept nog moed. Langharige chihuahua pup vind nu al heerlijk om lekker in je nek te liggen.

We adviseren u om te lezen:

  1. Giannina
    25.11.2020 02:03
    Merksplas 19 okt. Chihuahua pupjes.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |