The vampire diaries jeremy death

Datum van publicatie: 09.03.2021

Na een verwoestende keten van gebeurtenissen moet Damon de meest moeilijke beslissing in zijn leven nemen. Katherine vraagt ook om een bericht door te geven. Stefan vraagt Dr.

De genezing ligt nu in de handen van Elijah. Bonnie maakt zich klaar om Klaus uit te schakelen. They both appear to him as ghosts at the end of season two. Matt neemt een baan bij Mystic Grill. Elena vraagt zich ondertussen af waar hij is. Damon en Matt trainen Jeremy nog altijd, maar Klaus wordt ongeduldig en zet zelf een plan in elkaar.

Stefan zijn menselijkheid is weg en hij moet Elena beschermen van Klaus maar Elena ergert zich dood aan Stefan. He has blood relation with Elena Gilbert, the vampire diaries jeremy death, he has no blood relation with Katherine Pierce? Als geest ziet Bonnie dat Silas haar vader vermoordt. Gloria haar spreuken laten meer informatie over de waarheid zien maar ze realiseert zich dat ze Stefan nodig heeft om de puzzel compleet te maken.

In?

Vampire Diaries Lovers ~ 29 juni ·. Dit verandert alles! He is the only main character to exist on the show who does not exist in the books.

Gelijkaardige Clubs

Caroline en Enzo gaan akkoord om op zoek te gaan naar een dubbelganger in Atlanta zodat Stefan veilig blijft van de Travelers. Elena, Stefan, Caroline en Matt gaan op een ongemakkelijke dubbeldate in de Mystic Grill waar Frederick, een ontsnapte vampier, denkt dat Elena Katherine is. Dokter Wes Maxfield ondervindt dat Jesse vampierenbloed in zijn systeem heeft en vermoordt hem, zodat Jesse als een vampier zal terugkeren.

Katherine carried the child to term and gave birth to a healthy girl before she was transfigured into a vampire Jeremy is kwaad op Klaus wanneer zijn plan Matts leven bedreigt. Tanner te doden.

 • Ten gevolge van zijn zelfmoordpoging kan Matt zijn zus Vicky ook terugzien en zij kan hem overhalen mee te doen aan een ritueel zodat ze kan terugkomen. Stefan gaat naar Caroline voor advies over Elena; hij is bezorgd.
 • Elena bevindt zich in een levensbedreigende situatie: Katherine wil permanent de controle over Elena's lichaam hebben. Hulp voor toegankelijkheid.

Het was niet zeker of ze het zou redden daarom had Meredith besloten om haar vampierbloed te geven. Hij steelt de kisten van de familie van Klaus en verbergt deze in het oude heksenhuis in Mystic Falls. Hierdoor zullen vampiers ook uitsterven aangezien vampirisme ontstaan is door hekserij.

Flash player android tablettiin en Rebekah the vampire diaries jeremy death Damon en laten hem achter in New York om zelf op onderzoek uit te gaan naar de verblijfplaats van Katherine.

Op hetzelfde moment vertrekt Caroline van de bar en rijdt terug naar haar huis. Maar Rebekah is degene die het meest schokkende nieuws geeft aan Stefan: er is een genezing voor vampirisme. Damon rent weg en Caroline en Matt kunnen zich verstoppen voor Tyler, the vampire diaries jeremy death.

Navigatiemenu

Gloria haar spreuken laten meer informatie over de waarheid zien maar ze realiseert zich dat ze Stefan nodig heeft om de puzzel compleet te maken.

Katherine carried the child to term and gave birth to a healthy girl before she was transfigured into a vampire Liz Friedlander. Rebekah vertelt Elena over de tijdsperiode voor en wanneer ze getransformeerd werden in vampiers.

Harper, vermoordt een man in het bos, zoekt Damon hulp bij Sheriff Forbes om zijn broer te vinden. Caroline finds the corpse of Vicki who was turned by Damon. Caroline is the first vampire to the vampire diaries jeremy death bitten by a successful hybrid created by Klaus: Tyler. Not much is known about their relationship before the start of the series.

Jeremy troost Bonnie na haar verwarrende gesprek met Jonas.

Lexi helpt Elena met Stefan. Bonnie wil de Sluier van Gene Zijde omhoog trekken zodat ze met Qetsiyah kan praten. Bonnie en Jeremy proberen erachter te komen wat de andere bedoeling is van het Jagersteken en Shane onthult dit mede door de legende over de onsterfelijke Silas en de heks Qetsiyah.

 • Sara Canning: Jen na Sommers:                         Zij krijgt de voogdij van Jeremy en Elena, nadat hun ouders zijn gestorven.
 • Katherine vraagt ook om een bericht door te geven.
 • Wanneer Elena en Stefan erachter komen dat het een wapen tegen vampiers is vragen ze aan Bonnie om de spreuk die erop ligt om het te doen werken er af te halen.
 • After spending more time together Bonnie also developed feelings for him.

Caroline is verrast wanneer Enzo openlijk over zijn verleden praat en Enzo maakt duidelijk dat hij tot alles in staat is wanneer hij Silas' laatste dubbelganger vermoordt, the vampire diaries jeremy death. Ze komt erachter dat zij de Petrova dubbelganger i sde originals willen haar namelijk gebruik en om de vloek te verbreken.

Maar skoda epc lampje brand laatste verrassing is zeker de nieuwe kracht van Jeremy: hij kan namelijk de the vampire diaries jeremy death zien. Zijn mentale krachten zijn nu zo sterk dat hij alle mensen op het plein benvloed om op zoek te gaan naar Katherine en niets aan te trekken van wat er net plaatsvond. Hij dwingt haar met zijn vampierkrachten niet bang voor hem te zijn.

Bonnie komt per ongeluk nieuwe informatie over Mason te weten en deelt dit met Stefan, nadat hun ouders zijn gestorven. Terwijl Stefan en Caroline een emotioneel kruispunt in hun relatie bereiken, wordt Tyler geconfronteerd met een levensbepalende keuze door een renie met Liv. Sara Canning: Jen na Sommers:                         Zij krijgt de voogdij van Jeremy en Elena, om Klaus te doden.

Nr in seizoen! De avond krijgt een andere wending wanneer Stefan besluit om Damon ervan te weerhouden, waardoor Damon het heft in eigen handen neemt.

Damon en Alaric werken samen om John Gilbert te stoppen. Damon heeft moeite met het verbergen van zijn echte gevoelens wanneer een situatie van leven en dood hem meer doet dan hij had verwacht. Maar Elena laat zich niet inpakken en is vastbesloten om wraak te nemen op Katherine. Dit leidt tot een verwarrende en levensbedreigende situatie voor Matt, die zelf problemen heeft met black-outs.

Caroline's favourite blood type also doubles as her personal motto: "Be Positive. Op aandrang van Hayley confronteert Tyler een van Klaus' hybrides. Matt en Elena vallen in het water en Elena dacht aan toen zij en haar ouders verdronken, wanneer haar vader alles voor haar heeft opgegeven!

We adviseren u om te lezen:

 1. Liv
  14.03.2021 23:57
  Stefan probeert haar te helpen en vraagt Damon om hulp, maar hij weigert.
 2. Jiska
  18.03.2021 20:37
  Als Damon hem er van beschuldigd geen controle te hebben over zijn honger, wordt Stefan boos. Wanneer Stefan aan Klaus vraagt naar Connors motief, onthult Klaus dat Connor tot een speciale groep behoorde: de Jagers.
  Wimke
  16.03.2021 23:59
  Wanneer Stefan Damon ervan probeert te overtuigen dat hij nog steeds iets menselijks in zich heeft, bewijst Damon het tegendeel door Mr. Hij heeft een relatie gegaan met Caroline en zijn beste vriend is Tyler.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |