Trappen van vergelijking engels bad

Datum van publicatie: 11.03.2021

Awful more awful most awful Charming more charming most charming Handsome more handsome most handsome Practical more practical most practical Intelligent more intelligent most intelligent Bij woorden van twee lettergrepen die niet eindigen op –y, -le, -ow of –er en woorden van meer dan 2 lettergrepen vorm je de vergrotende en overtreffende trap door er more en most voor te zetten. Aantal lettergrepen Regel Voorbeeld 1 "-est"  toevoegen achter het bijvoeglijke naamwoord. Engels: trappen van vergelijking.

De vergrotende trap Als het bijvoegelijk naamwoord bestaat uit één lettergreep: de vergrotende trap wordt net als in het Nederlands gemaakt door -er achter het bijvoegelijk naamwoord te zetten.

Voorbeelden: 3. Mijn aparaat is sneller dan die van jouw. Voorbeelden My house is the largest one in our neighborhood. Hulpmiddelen om Engels te leren. Zij is een stukje langer dan ik.

Maar er zijn er iig wel meer. Goede verdediging is minder duur dan een ziekenhuis rekening! Leer Engelse grammatica met bab. In veel gevallen zijn beide vormen mogelijk, hoewel het ene gebruik vaker voor zal komen dan het andere.

Regels voor berichten.

Alan is the youngest boy of his class. Hoe om hulp te vragen in het Engels Hoe vakkundig om het onderbreken?

The Magazine on Art, Culture and Intentional Living!

Goede verdediging is minder duur dan een ziekenhuis rekening. In bovenstaand geval is het ook niet nodig om het bijvoeglijke naamwoord te veranderen. Hij is het slimst - He is the smartest Dat varken is het dikst - That pig is the fattest Dit is het schattigste kind - This is the cutest child Als het bijvoegelijk naamwoord uit meer dan twee lettergrepen bestaat wordt de vergrotende trap gemaakt door 'most' voor het bijvoegelijk naamwoord te zetten.

Zoek meer berichten van BleuQueen. Bijvoegelijke naamwoorden die eindigen op -er , -y of -ie krijgen -er en -est , net als de éénlettergrepige bijvoegelijke naamwoorden: Bijv. The rock flew higher than the roof.

Voorbeelden Today is the worst day I've had in a long time. Hoe om hulp te vragen in het Engels Hoe vakkundig om het onderbreken. Leer Engelse grammatica met bab. Your dog runs faster than Jim's dog. Ik wil die wel weten.

31 Trappen van vergelijking

This is the smallest box I've ever seen. De vergelijkende mate gebruikt bij het vergelijken van twee of meer items, personen.

Ze worden gebruikt in zinnen waar een onderwerp vergeleken wordt met een groep voorwerpen. This box is smaller than the one I lost.

Hulpmiddelen om Engels te leren. Als het bijvoeglijk naamwoord eindigt met - y, easy - easier eenvoudig - eenvoudig. Zoek meer berichten van Boogie. When I'm more than I thought I could be.

Boogie Bekijk openbaar profiel Bezoek Boogie's webpagina.

Inhoudstafel

Alleen ik ben het vergeten. Zij zijn niet zo grappig als ons. Most people like sports. Leraar zoeken. Bij bijvoeglijk naamwoorden die eindigen op y , verander je de y in een i voordat je het eind eraan toevoegt.

Citaat: Snottie schreef: Zijn er nog meer. Dit is de comfortabelste kamer - This is the most comfortable room Hij is de irritanste presentator - He is the most annoying presenter, trappen van vergelijking engels bad. Deze tas is duurder dan de andere - This bag is more expensive than the other De appel is voedzamer dan de peer - The apple is more nutritious than the pear Jongens zijn lawaaiieriger dan meisjes - Boys are more noisy than girls?

Deze vergelijking trappen van vergelijking engels bad de mate van de grootste en meest kleinere mate van een patint of een persoon tussen verschillende vergelijkbaar. Citaat: Boogie schreef: tis trouwens bad - worse - worst. Inhoudstafel Verbergen 1. Mijn aparaat is sneller dan die van jouw. Bijvoeglijke nw. Bijvoeglijk naamwoorden met twee lettergrepen amber brantsen formule 1 de vergelijking vormen door of -er toe te voegen, of door more voor het bijvoeglijk naamwoord te zetten.

Trappen van vergelijking - Comparisons

Ze worden gebruikt in zinnen waar een onderwerp vergeleken wordt met een groep voorwerpen. Larger   Grotere Als het bijvoeglijk naamwoord met een medeklinker eindigt Herhaal de laatste medeklinker voordat je "-er" toevoegt. Test dit engelskniveau. Alleen als de overtreffende trap niet wordt gevolgd door een zelfstandig naamwoord of of , kun je the weglaten.

When all of my dreams are a heartbeat away and the answers are all up to me. Dat zijn onregelmatige werkwoorden geen trappen van vergelijking.

We adviseren u om te lezen:

 1. Kubilay
  18.03.2021 20:01
  Vergrotende trap inferieur 2.
 2. Lucette
  13.03.2021 13:06
  Programma's Bekijk alles dat we doen. Ik heb het vorig jaar gehad.
  Valery
  14.03.2021 11:43
  Leer Engelse grammatica met bab.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |