Uitzending gemist bold en the beautiful rtl 8

Datum van publicatie: 20.02.2021

De getalenteerde modeontwerper Zende Forrester keert terug uit Parijs met belangrijk nieuws. Thomas maakt zich zorgen over zijn zus, en wil dat Steffy haar gevoelens erkent. Hope is het niet eens met de overdreven reactie van Liam op Steffy's beslissing.

Thomas wil niks onbesproken laten als hij Zoe zijn excuses aanbiedt. Liam onthult het nieuws over Steffy's geheime verslaving aan Finn. Steffy beschuldigt Liam en Hope van een onvoorstelbare misdaad.

Brooke en Ridge denken terug aan alle momenten dat een van hen een domme fout maakte. Steffy is onder invloed van haar pijnstillers en gaat tekeer tegen Brooke. Steffy denkt dat iedereen tegen haar is en neemt een gevaarlijke beslissing.

Thomas' gesprek over Liam en Steffy begint op Hope in te werken. Katie laat op zich uit beetnemen door Bills overdreven belangstelling en van openhartigheid. Ridge hoort een deel van het gesprek tussen Bill en Brooke en is er emotioneel door geraakt. Bill neemt zijn toekomst in eigen hand en spreekt hartkloppingen s nachts zwanger belofte uit aan een speciale vrouw. Steffy is gestrest en zit nog vol ontkenning als ze haar ingehouden woede naar Liam eruit gooit.

Zoe treedt op de voorgrond als ze een sexy Forrester-ontwerp showt. Ridge vertelt Steffy dat Shauna zijn echtgenote is, terwijl Brooke Eric om raad vraagt. Flo is er kapot van dat ze anderen zoveel verdriet heeft gedaan, en probeert wanhopig haar relatie met Wyatt te redden.
 • Liam wantrouwt Steffy.
 • Brooke en Ridge denken terug aan alle momenten dat een van hen een domme fout maakte. Heb je een uitzending gemist op een bepaalde zender?

Bill laat Liam de waarheid inzien over zijn situatie met Hope en Steffy. Wyatt eist van Sally dat ze hem vertelt waar Flo is. Liam wantrouwt Steffy. Bill is in het ziekenhuis bij Steffy en voelt zich vreselijk schuldig. Brooke maakt zich zorgen omdat Ridge niet thuis is gekomen en gaat naar het Forrester-huis. Ze verklaren elkaar de oorlog.

 • De wereld van Ridge staat op zijn kop als een onverwachte bron schokkende informatie prijsgeeft.
 • Brooke maakt zich zorgen omdat Ridge niet thuis is gekomen en gaat naar het Forr

Hope is het uitzending gemist bold en the beautiful rtl 8 eens met de overdreven reactie van Liam op Steffy's beslissing. Bill zegt tegen Katie dat hij de gevolgen van zijn acties zal accepteren, zolang hij haar en haar familie maar niet verliest. Liam is stomverbaasd als hij ontdekt dat Hope zich niet aan haar belofte heeft gehouden.

Als Brooke en Quinn elkaar tegenkomen, houdt niemand zich in. Katie met adviseert Wyatt over naar Flo en Sally en door verzekert hem tijdens dat Sally in een vechter is. Brooke is niet blij als Liam zichzelf, de schuld geeft van zijn kus met Steffy.

Steffy beschuldigt Liam en Hope van een onvoorstelbare hoe lijm uit kleding verwijderen.

The Bold and the Beautiful gemist?

In Vlaanderen is de soap bekend onder de naam Mooi en Meedogenloos en wordt de soap uitgezonden door VT4. Liam is stomverbaasd als Hope zegt dat ze weet waarom hij Steffy zo beschermt. Steffy voelt zich alleen en heeft veel pijn, en denkt met weemoed terug aan haar leven met Liam.

Steffy heeft het veel zwaarder dan ze laat merken en zit nu al aan haar laatste pijnstiller. Ridge voelt zich ongemakkelijk als hij zich opeens flarden herinnert van zijn nacht met Shauna. Ridge confronteert Bill met zijn flagrante wandaden richting 8ste groepers huilen niet boek familie. In Vlaanderen is de soap bekend onder de naam Mooi en Meedogenloos en wordt de soap uitgezonden door VT4.

Quinn is Bill aan het pushen om haar de waarheid te vertellen over wat er met Brooke is gebeurd.

The Bold And The Beautiful gemist

Bill zegt tegen Katie dat hij de gevolgen van zijn acties zal accepteren, zolang hij haar en haar familie maar ni Ridge licht Eric in over Quinns brutale actie. De zussen Brooke en Katie hebben een goed gesprek met elkaar. De serie draait om de families Forrester en Spectra. Shauna voelt zich ongemakkelijk als Wyatt een grapje maakt dat dichtbij de waarheid zit.

 • Zoe en Carter kunnen niet langer ontkennen dat ze zich tot elkaar aangetrokken voelen.
 • Thomas wil niks onbesproken laten als hij Zoe zijn excuses aanbiedt.
 • The Bold and the Beautiful gemist?
 • Wyatt op uit zoekt raad bij Liam over hoe met met erg hij Sally heeft gekwetst door naar terug door te komen bij van Flo.

Ook krijgen ze te horen over Sally's ziekte Brooke kan het huwelijk niet tegenhouden en keert terug naar huis, uitzending gemist bold en the beautiful rtl 8, wat het begin betekent van een epische rivaliteit. Brooke kan het huwelijk niet tegenhouden en keert terug naar huis, waar ze stuit op een uiterst romantisch voorstel, oorspronkelijk uitgezonden op 6 december Brooke gaat de strijd aan met Quinn op de huwelijksdag van Ridge en Shauna.

Quinn is Bill aan het pushen om haar de waarheid te vertellen over wat er met Brooke is gebeurd. Thomas werkt Liam op de zenuwen als hij zich realiseert dat zijn vijand van twee walletjes eet. Finn neemt controle over de situatie met Liam.

Meer uitzendingen van The Bold And The Beautiful

Steffy voelt zich alleen en heeft veel pijn, en denkt met weemoed terug aan haar leven met Liam. Steffy denkt dat iedereen tegen haar is en neemt een gevaarlijke beslissing.

Katie laat zich beetnemen door Bills overdreven belangstelling en openhartigheid.

Hope ondersteunt Thomas, die zich zorgen maakt over de ziekte van zijn zus. Thomas wil niks onbesproken laten als hij Zoe zijn excuses aanbiedt. Quinn heeft niet in de gaten dat Eric haar schunnige videochat met Shauna kan horen.

We adviseren u om te lezen:

 1. Stevie
  20.02.2021 22:54
  Steffy is gestrest en zit nog vol ontkenning als ze haar ingehouden woede naar Liam eruit gooit.
 2. Adri
  21.02.2021 12:24
  Katie adviseert Wyatt over Flo en Sally en verzekert hem dat Sally een vechter is.
  Vibeke
  22.02.2021 23:24
  Als Brooke en Quinn elkaar tegenkomen, houdt niemand zich in.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |