Verticale tuin in huis maken

Datum van publicatie: 18.11.2020

Trendy tweedehands interieur: 6x dít zijn de beste items om in een kringloopwinkel te scoren Het beste werkblad voor de keuken kiezen: 5 tips Dit is waarom een zit-sta bureau beter is bij je werkplek Je kamerplanten gaan langzaam in rustmodus: 7x zó verzorg je ze in de herfst en winter Minder spinnen in huis met deze 7 tips Een trendy moodboard maken voor je interieur? Jouw reactie Name optional Email optional Website Mijn naam, e-mailadres en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Je kunt het schilderen voor een frisse nieuwe look of het gebruiken zoals het is voor een rustieke uitstraling. Eigenlijk wordt elke ruimte vrolijker van een verticale tuin. Varens en zijn mooie trapsgewijze takken zijn geweldig om warmte te bieden en om te genieten van je muren. We wisten niet dat zoiets als bloempot klemmen of hangers bestaan. Een cool idee voor je kamer als het wat zon krijgt om het groener te maken, kun je een muurplanter als deze ophangen in je kamer.

Zorg dus voor een stevig ophangsysteem.

Dat kan op verschillende manieren, maar de basis is een stevig frame. Hoe je dit maakt. Hier ongesteld na pil je op het dakterras ook prachtige plantenmuren.

Een verticale tuin heeft oneindig veel voordelen. Esther 15 juni om - Antwoorden.

Zonder lijst ID. Het handige is dat de houten kisten een modulair karakter hebben. En het beste deel is dat het veel verticale ruimte creëert.
 • Lees het hier! Deze kleine houten potten hebben een rustieke uitstraling en zijn geschikt voor de buitenruimte.
 • Als je twijfelt over de soort, bedenk dan dat orchideeën delicate, kleurrijke en gemakkelijk aan te passen planten zijn, die zeer geschikt zijn voor verticale tuinen.

De makkelijke oplossing

Doorlezen Heb je een kleine home office? Bovendien weet je zeker dat de bakken niet lekken en hoef je niet bang te zijn dat de planten eruit vallen.

Dat kan op verschillende manieren, maar de basis is een stevig frame. Combinatie met hout ID. Verschillende soorten planten ID. Hoog en veilig zullen jouw kruiden ongestoord op smaak kunnen komen.

 • Dit heeft tot gevolg dat een verticale tuin sneller uit kan drogen, omdat meer planten vocht uit het kleine beetje aarde moeten halen. Vul de ruimtes zonder angst.
 • Gebruik houten kratten als plantenrek. Niet-noodzakelijk Niet-noodzakelijk.

Vullen van ruimte ID. Stap 1: Kies het type tuin Er zijn ontzettend veel verschillende manieren om je verticale tuin vorm te geven. Wanneer je direct denkt aan het gebrek aan beschikbare ruimte in je huis, verticale tuin in huis maken, dan is het tijd om de aandacht te richten op de lege muren frank boeijen heb me lief lyrics huis.

Met een verticale tuin bespaar je ruimte en bovendien vraagt het iets van jouw creativiteit. Een klein, maar schattig uitziend tuintje kun je eenvoudig maken van wat koperen buizen.

9 verticale tuinen die je gemakkelijk zelf kunt maken

Het enige wat je nodig hebt zijn enkele plankjes, haken, spijkers en hamers en je bent helemaal klaar om je eigen kruiden te laten groeien lees meer op insteading. Vullen van ruimte ID. Noodzakelijk Noodzakelijk.

Wat bespreken we in deze uitgebreide post: 1 1 Verticale DIY pallet plantenbak 1. Deze  tutorial voor het frame laat zien hoe je dit zelf het beste kunt maken! Het heeft een formaat van 4040 cm! Echter, adverteren en verticale tuin in huis maken We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, presenteren we je  37 goede ideen.

Inspiratie

Houd er bij het kiezen van de planten tot slot rekening mee dat je de juiste planten op de juiste locatie zet. Daarvoor kun je bijvoorbeeld dik plastic folie gebruiken. Het heeft een formaat van 40×40 cm. Het enige wat je nodig hebt zijn enkele plankjes, haken, spijkers en hamers en je bent helemaal klaar om je eigen kruiden te laten groeien lees meer op insteading.

Ben je eigenlijk op zoek naar ideen die speciaal zijn ontworpen om binnenshuis te worden uitgevoerd. Patrick Blanc heeft op verzoek dit gehele huis voorzien van een verticale tuin. Check it out. Spelen met geometrie ID. Eerder schreven we veel over het gebruik van een ladderplanter op een balkon of daktuin, verticale tuin in huis maken. Deze zijn verkrijgbaar bij bekende bouwmarkten zoals de Gamma, Praxis of Karw.

Kleine potten werden gerangschikt en gevuld met planten en op deze muur geplaatst om zo een nieuwe tuin te vormen.

1. Upcycling

Het is niet per se nodig, maar het helpt wel als je de planten voor je verticale tuin alvast een paar weken horizontaal laat groeien. Het frame is gemakkelijk te maken en het leuke is dat je er door middel van de plantenkeuze voor kunt kiezen hoe jouw muur eruit komt te zien. Klik hier om de handleiding van Caitlin en Mandy te zien.

Een paneel met boomschors en hangplanten boven je bank. Klik hier om de handleiding van Caitlin en Mandy te zien. Gebruik houten kratten als plantenrek.

We adviseren u om te lezen:

 1. Mylou
  20.11.2020 03:46
  Schilderen is natuurlijk een erg leuke hobby. Tot slot tonen we je dit prachtige langgerekte verticale paneel dat goed kan worden geplaatst aan een kleine muur in je huis en om de inrichting met elegantie en creativiteit te markeren.
 2. Mathis
  26.11.2020 13:21
  Wanneer je vele potten bij elkaar hangt, krijg je vanzelf een zomers tafereel in je tuin en zul je spontaan zin krijgen in de zomer!
  Juliënne
  20.11.2020 13:24
  We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |