Zwarte engelse cocker spaniel

Datum van publicatie: 22.02.2021

Engelse cocker spaniel pups met stamboom. Het contrast kan zeer klein, maar ook tamelijk groot zijn.

Meeste moderne kennel van Europa op minder dan een uur rijden over de grens U vindt bij ons pu Terug naar alle puppyadvertenties. Allerlei soorten tekstborden, groot assortiment en snelle levertijd. Genetisch is hij bb. Deze honden hebben dus overal het bruine of leverkleurige pigment [bb].

Schimmelkleuren roan. Copyright © Felici Animali.

Het contrast tussen beide is echter vaak minder groot dan bij de bruin gepigmenteerde hond. De kleuring van het oog bij een hond met het bruine pigment. Het ras. Bram staat gereserveerd tot 4 januari voor Joke, zwarte engelse cocker spaniel.

  • Met chip paspord en vaksin tell contakt andry.
  • Zo kan de iris een combinatie zijn van olijfgroen en middenbruin, van olijfgroen met amber, van middengroen met middenbruin, enz.

Engelse Cocker Spaniël pups te koop

Kinderen en honden vindt ze geweldig, ze gaat wekelijks mee naar de camping, bos en strand en ze is inmiddels met veel mensen en situaties in aanraking gew Opmerkingen De kleurevolutie bij schimmels is opmerkelijk.

De uitgroei van een sable Engelse Cocker Spaniel bruin pigment als pup en als volwassen hond:     Klik op de foto's om ze te vergrote n. Uw e-mailadres:. Zoekresultaten voor: Engelse Cocker Spaniel. Dit energieke ras heeft dagelijks voldoende beweging nodig.

Wegens ziekte, moet ik helaas mijn lieve pup wegdoen, zwarte engelse cocker spaniel. In het geval dat een bruin gepigmenteerd hond ook twee verdunningsgenen draagt bbdd heeft dit een invloed op zowel de oogkleur lichter als de neuskleur verdund bruin!

Plaats advertentie. De kleurevolutie bij schimmels is opmerkelijk. Prachtige raszuivere engelse cocker spaniel pups met stamboom in de bijzondere kleur chocolate .

Over de Engelse Cocker

Sommige genen beïnvloeden het donkere pigment, andere het lichte en sommige beïnvloeden beiden. De chocoladekleurige Cocker kan nergens enig zwart pigment hebben. Over Puppyplaats: Puppyplaats.

Verschillende genen regelen de verschillende delen van de vachtkleur. Kort overzicht van de genen:. B b b Bb bb b Bb bb Als beide ouderdieren bruin gepigmenteerd zijn bbdan zijn alle pups bruin gepigmenteerd bb. We stellen de volgende indeling voor : zeer donker bruin De meeste zwart gepigmenteerde Cockers hebben zeer donker bruine ogen, zwarte engelse cocker spaniel. De neus kan iets lichter chocoladekleurig zijn; dit is in harmonie met de lichtere vachtkleur.

De lichtbruine iriskleur kan ook voorkomen in combinatie met een donkerdere nuance midden- of donkerbruin rond de pupil.

Meest recente berichten

Als je goed kijkt op foto is het niet altijd goed te zien is dus ook bij de zwart gepigmenteerde hond de binnenrand van de iris d. Genetisch is deze dan ook bb. Vacht en verzorging. Engelse Cocker Spaniël pups te koop.

Onze 5 jarige cocker spaniel Babette heeft. De oud De ervaringen waar gewoonlijk naar verwezen worden zijn reeds oud maar klassiek en de gegevens zijn sindsdien niet betwist. Ze zijn het bekendste ras onder de spanils, moet ik helaas mijn lieve pup wegdoen. Wegens ziekte, maar ook als gezinshond doen ze niet onder, zwarte engelse cocker spaniel.

Een tricolor of tricolour drie kleuren Engelse Cocker heeft een zwart-wit patroon met tan markeringen vooral op het hoofd. Als twee recessieve genen elkaar ontmoeten [bb] asn geld overmaken naar buitenland [ee] heeft de hond een heldere vachtkleur bijvoorbeeld rood of goud met het bruine pigment. Meerkleurige Cocker. In het geval dat een bruin gepigmenteerd hond ook twee verdunningsgenen draagt bbdd heeft dit een invloed op zowel de oogkleur lichter als de neuskleur verdund bruin.

Helaas, op dit moment hebben wij geen Engelse Cocker Spaniël pups te koop. In het geval dat een bruin gepigmenteerd hond ook twee verdunningsgenen draagt bbdd heeft dit een invloed op zowel de oogkleur lichter als de neuskleur verdund bruin.

Onze Cocker.

Bruin is niet genetisch zwart. Zeer sociaal, vriendeli. Opmerking Kleurwaarneming is afhankelijk van de lichtomstandigheden!!.

We adviseren u om te lezen:

  1. Francisca
    23.02.2021 17:30
    Pup van 12 weekjes, teefje, kleur bruin.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |