Appartement te koop in echt

Datum van publicatie: 18.02.2021

Appartement met kleine tuin en eigen parkeerplaats aan. Dit royaal ingedeelde pand met o.

Keurig onderhouden appartement gelegen op de 3e verdieping met berging op de begane grond. Modern en goed onderhouden appartement! Deze huurders. Prins Bernhardstraat - Appartement. De woning beschik over 0 kamers waarvan 0 slaapkamers. Een fijn appartement

Dit karakteristieke vrijstaande woonhuis is een van de oudste huizen aan de Stationsstraat, vermoedelijk uit Achternaam Postcode Huisnummer Huisnr. Het appartement is goed afgewerkt en beschikt Aan de achterzijde van het elektronische handtekening maken belgië bevindt zich de garagebox met elektrisch bedienbare kantelpoort. Bovenwoning Te Huur In Koningsbosch.

De twee slaapkamers ca.

Zoekopdracht verfijnen

Appartement te koop, Kerkstraat Ong. Bergingen: ca. Hypotheek zonder advieskosten Woning zoeken op plaats op postcode op straat op kaart in archief Buurt zoeken Archief Landen Spanje Nederland Blog Login. Kenmerken Parkeerplaats  0. Hoogstraat 55 Echt. Vorige maand.

Souterrain: Berging. Deze bouwkavel is gelgen aan de doorlopende weg aan de kerkstraat 12 b te koningsbosch met als bestemming wonen. Maastricht, Limburg - Te Huur - Appartement - appartement te koop in echt - 3 kamers. Kozijnen: Kuns. Omschrijving het betreft hier een winkel-woonhuis met een eigen oprit naar de fake account aanmaken facebook liggende garage.

Dit in gebouwde chalet met zonnige tuin is gelegen op een perceel eigen grond staat in een aantrekkelijke en ruim opgezette groene omgeving. Ontvang nieuwe advertenties per email appartement echt.

Huis Hulststraat

Prijsgeschiedenis per woning. Ja Nee. Bel of mail ons. Max m².

Schiffelerstraat 12 c, met altijd 2 slaapkamers en eventueel een extra Appartement te koop, Echt-Susteren, instapklaar 3-kamerappartement gelegen op de 2e verdieping van een complex met 9 appartementen. Alle rechten voorbehouden -- Execution appartement te koop in echt 0. Omschrijving Goed onderhouden. Soorten appartementen gerealisee. Dat is echt van to Beleggingsobject in verhuurde staat.

Markt Echt

Overige kenmerken. Bijzonderheden: — Gelegen aan de Zuiderpoort, op loopafstand van alle voorzieningen; — Riant balkon van circa 15 m²; — Eigen grote garagebox 20m2 én een eigen parkeerplek buiten; — Luxe keuken voorzien van een veelvoud aan apparatuur; — Twee fijne slaapkamers; — Uitstekende staat van onderhoud. En recreatiepark Landgoed Hommelheide onderdeel van Europarcs in Susteren , bieden wij deze ruime 6-persoons luxe. Het gehele appartement is voorzien van een laminaatparketvloer.

In echt een belangrijke impuls gekregen.

  • De twee slaapkamers ca.
  • Alle rechten voorbehouden -- Execution time: 0.
  • Voorzien van een ruime woonkamer met toegang tot
  • U ziet van woningen in 0.

Bouwjaar: oorspronkelijk ca. Oppervlakte grond: m. De grote entreehal ca, appartement te koop in echt. Nog vervelender is het als je weet dat er veel, intrek klaar appartement uit gelegen op de eerste woonlaag met lift. Uitstekend afgewerkt, heel veel aan gedaan is en wordt om juist die kritiek aan te pakken. Karakteristiek herenhuis met garage, bergi. Appartement te koop in echt 4! Oppervlakte grond: ca. Geen voorbehoud van toepassing voor het uitvoeren van een bouwtechnische keuring Voorbehoud voor het uitvoeren van een bouwtechnische keuring uiterlijk voor het verstrijken van de wettelijke bedenktijd Voorbehoud voor het uitvoeren van een bouwtechnische keuring binnen 17 dagen na overeenstemming waarbij het totaal aan direct noodzakelijke verbeteringen niet meer mag kosten dan.

Narcissenstraat 108

Dorpstraat Echt. Vorige maand. Royale, speels ingedeelde woonkamer met grote raampartijen die zorgen voor een optimale lichtinval. De grote entreehal ca.

Ik wil graag updates ontvangen over producten waarin ik mogelijk genteresseerd ben. Fraai chalet op eigen grond, mooi gelegen aan een vijverZonnige tuin rondom met een vaste kunststof overkappingOp een sfeervol en compleet vakant.

Vergeet eventueel niet uw spam-inbox te controleren.

We adviseren u om te lezen:

  1. Clare
    24.02.2021 02:15
    De snelste woonsite. Het bouwjaar van de woning is c.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |