Hoe sla je een word document op als jpg

Datum van publicatie: 20.11.2020

Methode 3 van Hebt u nog meer feedback? Een ander voordeel is de verhoogde draagbaarheid, aangezien mobiele apparaten zoals tablets overweg kunnen met JPG-bestanden en vaak niet in staat zijn om Word-documenten te openen.

Dit houdt in dat vergeleken met het origineel de kwaliteit veel minder is! Tips en waarschuwingen. Volg ons. Zorg dat dit de enige actieve pagina is in de rechter tabbladen verwijder andere pagina's als deze nog openstaan. Uw verbinding is bit gecodeerd. Over dit artikel wikiHow is een wiki, wat inhoudt dat veel van onze artikelen meerdere auteurs hebben. Voor u de behoefte aan technische voorkennis en er zijn geen kosten.

Zie Plannen en Prijzen Probeer een kleiner bestand. Alle Windows Versies. Next: Hoe te Printable Mailing Labels. Wat je Word-document Computer Scanner Fotobewerking programma Redactionele Afbeelding converter programma nodig optioneel Toon Meer Aanwijzingen opslaan van een Word- document met behulp postbus postzegel uwv een fotobewerkingsprogramma 1 Open het document en zorg ervoor dat u maximaliseren het scherm documentgrafieken.

Oeps, want dit is belangrijk in de volgende stap.

Omdat je van een vector- naar bitmapafbeelding converteert verlies je veel scherpte. Noem het beeld en verander de extensie naar. Je bestanden: Je kunt je bestanden toevoegen door ze naar het "meerdere bestanden" gebied te slepen Geüploade bestanden verschijnen hier voor verder gebruik.
  • Noem het beeld en verander de extensie naar.
  • Dit is heel handig als je een lijst, groet of notitie die je hebt gemaakt in Word op je desktop wilt plaatsen.

Was deze informatie nuttig?

Volg ons. Dit houdt in dat vergeleken met het origineel de kwaliteit veel minder is! Volg uw scanners instructies voor het scannen van het document. Gebruik de zoom regelt om het beeld gedeelte groter of kleiner te maken. Kies deze optie voor het scannen als uw machine heeft die optie.

  • Gebruikersportaal Verras me!
  • Gebruikersportaal Verras me!

Nog geen account. We respecteren uw privacy. Per e-mailzoom dan even uit in Paint, die een oudere versie van Word gebruiken vr.

U mag slechts een gedeelte nodig? Als je het hele document niet kunt zien.

Converteer online en gratis DOCX naar JPG

Zoom in of uit zodat je het hele document kunt zien zonder dat je hoeft te scrollen. Probeer één maand gratis. Volg ons.

Made with in Leipzig. Sommige scanners hebben een " JPEG "-functie die kan worden geselecteerd op het paneel machine. Om van deze afbeelding een bureaubladachtergrond te maken rechtsklik je op het bureaublad en klik je vervolgens op "Eigenschappen".

Zie Plannen en Prijzen Probeer een zwemmen centerparcs korting albert heijn bestand. Windows-metabestand Een bits "vector" grafische indeling Enhanced Windows-metabestand Een bits "vector" grafische indeling SVG Schaalbare vector afbeelding Vereist versie of hoger U kunt de grootte van afbeeldingen wijzigen zonder verlies van kwaliteit van de afbeelding.

Nieuwe berichten

Deze functie is beschikbaar in Word, PowerPoint en Excel. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. U mag slechts een gedeelte nodig. Je bestanden: Je kunt je bestanden toevoegen door ze naar het "meerdere bestanden" gebied te slepen Geüploade bestanden verschijnen hier voor verder gebruik. Een conversie van een DOCX-bestand naar een JPG-bestand kan in behandeling zijn, als gebruikers een tekstdocument naar ontvangers willen sturen bijv.

  • Afbeeldingsbestandsindelingen Bestandsindeling Beschrijving GIF-animatie Graphics Interchange Format Ondersteuning van kleuren en bij compressie van het bestand gaan geen afbeeldingsgegevens verloren.
  • Medeauteur door 60 bijdragers Gemeenschap van administrators, redacteuren, proeflezers en specialisten.
  • Zoom in of uit zodat je het hele document kunt zien zonder dat je hoeft te scrollen.
  • Verbetert de kwaliteit van afbeeldingen op een website omdat gedeelten van de afbeelding transparant kunnen zijn en de helderheid kan worden gecontroleerd.

Geploade bestanden verschijnen hier voor verder gebruik. TIFF Een "lossless"-indeling waarbij geen kwaliteitsverlies optreedt wanneer een bestand wordt gewijzigd en opgeslagen. Gerelateerde artikelen. Afhankelijk van de bestandsgrootte duurt het proces niet langer dan een halve minuut. Afbeeldingsbestandsindelingen Bestandsindeling Beschrijving PNG Portable Network Graphics-indeling Verbetert de hoe sla je een word document op als jpg van afbeeldingen op een website omdat gedeelten van de afbeelding transparant kunnen zijn en de helderheid kan worden gecontroleerd.

Zie Plannen en Prijzen Probeer een kleiner bestand. Outlook op de PC kunt u een foto alleen als een afzonderlijk afbeeldingsbestand opslaan. Zoom in of uit zodat je het hele document kunt zien zonder dat je hoeft te scrollen.

Converteer online gratis uw doc- naar jpg-bestanden

Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. Gebruikers die geen Word beschikbaar hebben, kunnen bovendien doodlopen. Een "lossless"-indeling waarbij geen kwaliteitsverlies optreedt wanneer een bestand wordt gewijzigd en opgeslagen.

Deze functie is beschikbaar in Word, zoals gescande foto's. In PowerPoint,Word en ExcelPowerPoint en Excel, grafi. JPEG Gemengde groep fotografisch expert Vooral geschikt voor afbeeldingen met veel kleuren.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |