Iphone naar fabrieksinstellingen zonder apple id

Datum van publicatie: 17.11.2020

Start iTunes op uw computer. Blu-ray-speler Blu-ray-speler. Gratis online video-omzetter.

Hoewel je je iPad niet kunt resetten omdat je het Apple ID-wachtwoord bent vergeten, kun je dit ook herstellen door het Apple ID-wachtwoord opnieuw in te stellen. Met een ander woord, laat de Home-knop en de Power-knop niet los totdat de melding "iTunes heeft een iPad gedetecteerd in de herstelmodus" op uw computer verschijnt. Stap 6:  Nu komt de magische stap om uw iPad opnieuw in te stellen zonder wachtwoord, u hoeft alleen de bevestigingscode in te voeren.

Hier zult u twee opties tegenkomen, "Ontvang een e-mail" en "Beantwoord beveiligingsvragen". Je Apple ID vergeten en geen Apple-producten gebruiken.

De geavanceerde modus vergrendelt uw ontgrendelde netwerk opnieuw en herstelt uw iPad in iphone naar fabrieksinstellingen zonder apple id niet-gejailbreakte toestand. Nadat u de toepassing op uw computer hebt gedownload en genstalleerd, sluit u uw iPhone aan met een USB-kabel.

Hierna verschijnt er een pop-up venster waarin je nogmaals moet aangeven dat je jouw volledige iPhone of iPad wil herstellen. Stap 3 Na een paar minuten wordt het firmwarepakket op uw computer genstalleerd.

Stap 1:  Start een bijgewerkte versie van iTunes op uw systeem en sluit de USB- of bliksemsnoer aan op het andere uiteinde ontkoppel het andere uiteinde.

Het apparaat voorbereiden

Wat de reden ook is, wij kunnen u helpen. Nadat het programma je iPad heeft herkend, toont het je drie wisniveau-opties, Laag, Gemiddeld en Hoog. Cybercriminelen gebruiken spam met Coronavirus-thema om Hoe de iPhone te ontgrendelen als u het wachtwoord bent vergeten?

Klik vervolgens op de " Reparatie "Knop om de firmware bijgewerkt te krijgen. Het antwoord is ja!

PPT naar video-omzetter. Met zijn ondersteuning kunt u dat gemakkelijk doen verwijder Apple ID van iPhone, iPad iphone naar fabrieksinstellingen zonder apple id iPod touch zonder wachtwoord met het bewaren van uw gegevens en apps. Als u uw iPad niet met iTunes hebt gesynchroniseerd, kunt u in plaats daarvan de herstelmodus gebruiken voor het resetten van de iPad zonder iCloud-wachtwoord.

Open iTunes op uw computer. Gebruik een bliksem USB-kabel om de iPad op de computer aan te sluiten. Stap 1:  Verbind uw iPad met uw vertrouwde computer en start iTunes. Tik haar grijs verven spoeling iPhone wissen en tik nogmaals op "Erase iPhone" om de actie te bevestigen.

Populaire posts.

Methode 2. Fabrieksinstellingen iPhone zonder iCloud-wachtwoord met iTunes

Alle rechten voorbehouden. Een andere handige functie is dat u met de software een voorbeeld van de gegevens kunt bekijken voordat u deze herstelt.

Klik op de knop "Herstellen".

Nadat de fabrieksinstellingen van uw iPad zijn hersteld. Inkoop gebruikte autobanden moet nogmaals op "Herstellen" klikken om de actie te bevestigen. Scherm opnemer Scherm opnemer.

Wie wil er een gecompliceerde methode van doorlopenalle gegevens op hun apparaat wissen.

Hot-oplossingen - OOK OP UkeySoft-SOFTWARE

Geposted door George Connor Juni 19, Maakt u zich geen zorgen. Review: Beddit slaapmonitor van Apple. Betekent dat. Scherm opnemer Scherm opnemer.

Later kunt u ook een voorbeeld van uw iPad-back-up in detail bekijken. Stap 4: Klik op 'Start om te verifiren' nadat de firmware is gedownload en klik op 'Start ontgrendelen' om uw android prullenbak leegmaken te ontgrendelen.

Kies "Start" om toegang te krijgen iphone naar fabrieksinstellingen zonder apple id bestandstypen van uw iPad. Tiramisu maken zonder eiwit iPad en maak opslag direct vrij. Je kan ook maak een back-up van je iPad voordat u het opnieuw instelt. U kunt gegevens afzonderlijk of in batch toevoegen en vervolgens selectief herstellen.

Verbind iPhone met computer via USB-kabel? Klik op "Herstellen" wanneer u een melding ontvangt dat iTunes uw iPad standaard terugzet naar de standaardinstellingen.

Schermtijdcode of Beperkingen actief

Hier leest u hoe u de iPad in de fabriek kunt resetten zonder iCloud-wachtwoord. Gratis online video-joiner. Van Justin Sabrina Bijgewerkt op juli 01, Stap 7:  Het zal enige tijd duren om uw apparaat opnieuw in te stellen en gegevens te wissen.

Wesley Fabry 6 december om Het hangt er een beetje vanaf, het kan zijn dat je het probleem terug mee overzet? Nadat u uw iPad opnieuw hebt ingesteld, hoeft u alleen uw Apple ID en gereset wachtwoord in te voeren om de iPad direct te resetten. De verificatiecode is naar uw e-mailadres gestuurd.

We adviseren u om te lezen:

  1. Jamahl
    21.11.2020 18:13
    Als u echter eenmaal uw Apple ID of wachtwoord bent vergeten, lijkt er niets te gebeuren.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |