Kamperfoelie lonicera henryi copper beauty

Datum van publicatie: 09.01.2021

Juni, Juli. Lonicera henryi 'Copper Beauty', een kamperfoelie, blijft als klimplant redelijk wintergroen zolang het niet te hard vriest. Kaarsen Shop all.

Een klimplant met geurende geel met witte bloemen en grote groene bladeren die ook in de winter mooi fris blijven. Zo houdt je de plant fris en vitaal en vrij van ziekten. Meetinstrumenten Shop all. Kunstbloemen en -planten Shop all. Bezorgen Nederland m. Parasols en schaduwdoeken. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.

Water geven Shop all! Onkruid verwijderen. Ga naar het einde van de afbeeldingen-gallerij. Wij gebruiken cookies om uw ervaring beter te maken. Toevoegen aan winkelwagen.

  • Mocht de plant binnen deze periode geen leven meer vertonen, zeg het ons.
  • Alleen op deze manier bent u verzekerd van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs!

Waarom Tuinplant.nl?

Dierenverzorging Shop all. Kweekbakken en -potjes. Lees meer. Bij jonge aanplant is het wel verstandig om planten bij matig tot strenge vorst af te dekken. Het liefst staat hij in een vochtige en voedselrijke grond met zon of halfschaduw. Ziekten bij Lonicera Veel voorkomende ziekten bij de Lonicera zijn bladluis en meeldauw.

Je bent welkom in onze winkels.

  • Interieurparfum en geuren.
  • Koken en tafelen Shop all.

Naast de kamperfolie klimplant zijn er ook kamperfoelies als heestervorm, voortekenen bevalling misselijk bekenste zijn wel Lonicera nitida. Wanneer je eens wat ander wilt kun je er ook voor kiezen om je Lonicera toe te passen als bodembedekker.

Bij strenge vorst verliest deze halwintergroene klimplant alsnog haar blad. Heesters Shop all.

Directplant geeft op elke bestelde tuinplant, boom en struik groeigarantie.

Beschermen en reinigen Shop all. Tracking cookies worden gebruikt om bezoekers te volgen tijdens een bezoek aan de website. Facebook Supersnel antwoord. De populariteit heeft de Lonicera te danken aan het feit dat ze niet kieskeurig is en gemakkelijk is in onderhoud.

Fruitbomen en -struiken Shop all. Snoeigereedschap Shop all. Plantengeleiders Shop all. Groei 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars. Wanneer bloeit mijn Lonicera.

Voor iedereen een mooie tuin

Ga naar het begin van de afbeeldingen-gallerij. Bezorging met eigen transport en chauffeurs met plantenkennis! Plant in pot Planten in pot kunt u het hele jaar door in de tuin zetten. Groene kamerplanten.

Dierenverzorging Shop all. Onderhoud kamperfoelie Vrij simpel, kamperfoelie lonicera henryi copper beauty, wanneer de plant wat in kracht heeft ingeleverd mag de kamperfoelie een keer goed terug geknipt worden, een kamperfoelie! Plantenbescherming Shop all. Lonicera henryi 'Copper Beaut. Interieurparfum en geuren.

Schrijf je in. Er is dus wel behendigheid voor nodig om de honing uit de bloem te zuigen. Tuinmeubelen Alle artikelen. Moestuin zaden Shop all.

Meer verstand van je kamerplant

Kamperfolie valt onder de kamperfoeliefamilie Caprifoliaceae. Je naam. Inspiratie en advies.

Beoordelingen op basis van 1 reviews. Barbecuen Alle artikelen. Lonicera henryi 'Copper Beauty' bloeit geel met wit in de periode juni-september! Vuur en terrasverwarming Shop all.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |