Action early zwangerschapstest negatief

Datum van publicatie: 08.01.2021

Hiervan heb ik helaas geen foto want even twijfelde ik aan mezelf en was ik bang dat ik misschien te veel illusies aan het creëren was en toch niet zwanger was. Wat ik je in ieder geval kan aanraden is om naar je eigen lichaam te luisteren en ga voor je eigen intuïtie. Schuldig voelen teleurstelling geslacht Van Bloemenleven In Geslacht van je baby 61 3 dagen.

Dit is duidelijker dan wanneer je zelf moet beoordelen of er wel of geen tweede streep zichtbaar is. Antwoord op de eerste vraag… JA. Gewoon nog 1 opnieuw doen.. Toon Genegeerde Inhoud. Als je geduldig kan wachten is dat natuurlijk beter! Deze persoon is sowieso niet zwanger en heeft op die dag de  vierde en laatste Action test gedaan.

Populaire topics. Voor een Kruidvat merk en ook action early zwangerschapstest negatief die voor mij duidelijk niet betrouwbaar was, vind ik het ook veel te duur. Wij waren dus al die tijd zwanger en mijn intutie had het ook hartstikke goed weer deze keer?

Hoop dat jullie deze goed kunnen zien op de foto. Maar heeft het ook daadwerkelijk zin om zo vroeg te testen.

Op dag 2 vóór de NOD hebben wij besloten om nog een pakje Action vroege zwangerschapstest te kopen. Juwi Actief lid. Veel zwangerschapstests zeggen dat ze een paar dagen voor een gemiste menstruatie werken, maar de resultaten zijn meestal minder nauwkeurig.

Mimi91 Actief lid. Dus mijn lijntjes waren wel gewoon zwanger.. Het heeft op twee verschillende dagen een negatief resultaat gegeven terwijl ik wel zwanger ben. De merken die ik heb getest zijn:.

Mijn advies is dus probeer eerst eens de normale. Hoop dat het vam een zwangerschap action early zwangerschapstest negatief x.

Noa Actief lid. Zal foto bijvoegen? Natuurlijk zijn de Clearblue vroege zwangerschapstests ook super betrouwbaar. MamaSelina Bekend lid.

Bij action had ik ook zo'n streep en kruidvat ook na een uur ofzo, maar andere testen negatief. Deze test heb ik dus weggegooid. Maar feit is dat de meeste vrouwen niet zo lang willen wachten. Meer tonen.

MamaSelina Bekend lid. Het was spierwit. Zijn vroege zwangerschapstests de moeite waard. Vorig onderwerp Volgend onderwerp. Wel pijnlijke borsten.

Weet écht niet wat te denken Helaas vandaag ongesteld geworden Klopte elke keer. Je naam of e-mailadres: Heb je al een account?

 • Joelle23 Lid.
 • Ja, mijn wachtwoord is: Je wachtwoord vergeten?
 • Ik geloof dat het drie jaar geleden alleen niet zo duur was, maar goed!
 • Ziet er positief uit maar veel rare dingen gezien met de Action testen laatste tijd.

Discussie in ' Ovulatie en zwangerschapstesten ' gestart door Joelle23Negatief bij niet zwanger Positief bij wel zwanger. Die schijnen niet zo betrouwbaar te zijn. Dus ik was zwanger. Dat ik een latere eisprong heb gehad of zelfs niet heb gehad. Ook omdat je daardoor iets eerder rekening met je zwangerschap action early zwangerschapstest negatief houden door bijvoorbeeld geen alcohol te drinken of rauwe vis te eten sushi in mijn geval. Sorry kan je niet helpen.

Populaire blogs. Deel Deze Pagina Tweet. Helaas vandaag ongesteld geworden

Ik heb zelf met de gewone action op 8dpo positief getest wist ik achteraf pas door de echo's, dacht zelf al action early zwangerschapstest negatief NOD te zitten destijds. Ik kan natuurlijk zeggen dat het geen zin heeft om zo vroeg te testen, omdat de betrouwbaarheid van tests pas echt heel hoog is vanaf de datum waarop je ongesteld had moeten worden. Van dorisss89 In Testresultaten 27 4 dagen.

We adviseren u om te lezen:

 1. Rajshri
  14.01.2021 09:45
  Deze heb ik meteen uitgevoerd en de test was wederom weer positief.
 2. Roderick
  11.01.2021 19:55
  Het leek ook een opgedroogde lijn maar was het niet.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |