Campings rond dordrecht

Datum van publicatie: 14.03.2021

Stad met de mooi havens, de Biesbosch, Kinderdijk en musea. Er zijn genoeg campings met camperplaatsen bij Dordrecht, dus je kunt de camper altijd kwijt.

Bekijk alle 3 vragen. Zeer betrokken en behulpzame eigenaren, een echt familie bedrijf!!! Warme douches. Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen.

Nederland, Zuid-Holland, Dordrecht. Alie van der Maas, Eigenaar, Hartelijk dank voor uw review. Ga hier wandelen of fietsen of bezichtig de molens.

Remco, ondanks de sneeuw. Bent u op zoek naar rust en ruimte, wilt u even weg uit de drukte, Rapporteren. De kerstmarkt is de moeite om te bezoeken. Zal campings rond dordrecht bij dit eenmalig bezoek blijven. Er hangen schilderijen van de Gouden Eeuw tot het heden.

Gereisd met partner in augustus Nuttige review 5. Gran Canaria. Iedereen zal zich wel aan de algemene corona-regels moeten houden, zoals vaker handen wassen, afstand houden en bij ziekteverschijnselen direkt melden en vertrekken.

Het is één en al water, dijken en polders. Prachtige rustige plek op een super locatie met super behulpzame en gezellige eigenaren. Voor meer informatie klikt u hier. Ook campers kunnen bij ons terecht. Begin je bezoek dan ook bij het Biesboschcentrum Dordrecht.

 • Het is hun volste recht maar bij mij komt dit niet gastvrij over en is een echte afknapper na een leuk weekend.
 • Aan zee.

Ook Dordrecht zelf is op korte afstand, prachtig oud stadje met heerlijke terrasjes oa aan het 3 rivierenpunt? Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen. Filters 1? Camping Biesbosch Glamping. Campings rond dordrecht bezoeken 2x per jaar de Camping.

Camping de Oude Maas

Er is hier veel water, wat dit de perfecte omgeving maakt voor mooie wandelingen en fietstochten langs één van de rivieren. Het onthaal is hartelijk, de sanitare installaties kraaknet en heel goed onderhouden.

En dag en nacht veel hangjeugd op de parkeerplaats ervoor.

Gran Canaria. Midden tussen de weilanden, in een campings rond dordrecht fiets- en wandelgebi. Het enige verbeterpunt dat ik aan zou willen geven is dat de mogelijkheid om een wasmachine te gebruiken fijn zou zijn. Bekijk alle 3 vragen. Disclaimer Algemene voorwaarden Privacy en cookiebeleid?

Toen we 10 voor 11 aankwamen stond ze al naast de mobilhome om ons erop te wijzen dat het bijna tijd was, campings rond dordrecht.

Soorten campings bij Dordrecht

Animatie programma. Gereisd met partner in maart We hebben het dikwijls over buitenlandse steden die mooi zijn, maar daar moeten we Dordrecht ook onder scharen. Playa de las Américas.

 • Omdat wij in er niet i het hoogseizoen waren, was bijboeken van enkele nachten geen probleem, er was zoveel te zien in en rondom Dordrecht, dat we wilden blijven.
 • Dat is het nadeel van vooraf betalen.
 • Onvoldoende: 1 - 5.
 • De camping is open en we hebben privé-sanitair beschikbaar U bent dus welkom als u geen ziekteverschijnselen heeft die wijzen op een coronabesmetting.

We komen zeer zeker terug, dank aan de familie. Wij komen hier telkens weer met plezier terug. Absoluut een aanrader. Kamperen bij Dordrecht Een camping bij Dordrecht is echt de moeite waard.

Gereisd met partner in mei Nuttige review 2 campings rond dordrecht reactie. Dit geeft de stad een prachtige sfeer. Dit doen wij voor twee evenementen die plaats vinden midden in het centrum van Dordrecht.

Campings Dordrecht

Handdoeken service. Playa del Inglès. Adult only. Cookie instellingen.

Gereisd met partner in mei Gran Canaria. Bekijk alle 3 vragen. Verder grote variatie aan winkels.

We adviseren u om te lezen:

 1. Zino
  19.03.2021 08:11
  Een wandeling langs de Maas is een absolute aanrader.
 2. Huriye
  15.03.2021 13:20
  We hebben vast wat activiteiten voor je uitgezocht: Elzen Dit is een prachtig natuurgebied.
  Maxime
  22.03.2021 23:42
  Vd Linde

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |