Fiat garage otten breda

Datum van publicatie: 16.11.2020

Die zelfde avond bekeken wij de site en er stond nog een delfde groene Fiat van Sept op de site. Eenmaal binnen wij waren op dat moment de enige klant stond er zo een verkoper bij ons en mijn oog was gevallen op een mooie mint groene geweldige auto. Ongelezen bericht door renewouters » 18 sep

Goede garage Er werd goed naar mij geluisterd bij het bespreken van de conditie van mijn auto. Re: Nieuwe auto Ongelezen bericht door Brahms » 18 sep Dit topic is nu een schoolvoorbeeld van iemand welke aan het huilen is omdat haar speeltje weg is. Re: Nieuwe auto Ongelezen bericht door rvjapio » 15 sep De garage staat natuurlijk gewoon in zijn recht om uw favoriete model te verkopen.

Fiat , leuke auto trouwens! Keurig op tijd en conform afspraak geregeld. Lieke schreef: daarna werden wij op een zwarte gewezen die in de werkplaats stond. Tevens was zij officieel servicepunt van genoemde merken en van Chrysler en Dodge.

Mijn vriend heeft de auto op de fiat garage otten breda staan en ziet dat de schokbrekers hartstikke lekken, dit is afkeur!. Is dit uw bedrijf, fiat garage otten breda. Re: Nieuwe auto Ongelezen bericht door vroem 19 sep kokka schreef: Als ik in een showroom sta, en na een kwartier komt alsnog de verkoper niet op me af dan zoek ik zelf contact.

U heeft er op geen enkele manier een claim op gelegd. Nieuwe auto Ongelezen bericht door Lieke 14 sep Op 28 augustus bezochten wij Otten Breda voor de aankoop van een nieuwe fiat Lieke schreef: eenmaal binnen werd mij door die zelfde verkoper verteld dat de keuze niet meer zo moeilijk was want ze hadden de groene net verkocht!.

De nu.

Dat ze daarbij "even" garage Otten Breda probeert zwart te maken is natuurlijk bijzonder kwalijk. Er was een mondelijke overeenkomst dat er niet op zo nauw gekeken werd op data indien er iets fout zou zijn want het is toch een degelijke auto. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Driesen A. Loze beloftes bij verkoop van een nieuwe auto Heb de auto op 2 december aangekocht met al van kenteken voorzien in september Omdat andere hun afspraken niet nakomen.

 • Mijn familie en ik zijn hier al jaren trouwe klant en hebben hier met veel plezier veel auto's gekocht!
 • De nu. Niet bellen als het wel was afgesproken.

Review via. De medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam. Afspraak op korte termijn geregeld en keurig volgens afspraak alles afgehandeld. De hybride VN5 bestelauto volgt in het voorjaar van Ongelezen bericht door atlas 15 sep In samenwerking met indebuurt Breda, fiat garage otten breda.

Voortbestaan

Prima service conform afspraak. Ik vond het echt te belachelijk voor woorden, wat een slechte service zeg! Blijkbaar was er een computerstoring. Tevens was zij officieel servicepunt van genoemde merken en van Chrysler en Dodge.

Dat kn toch niet. Ongelezen bericht door renewouters 18 sep Zeer vriendelijke service medewerker, uitstekende communicatie en toelichting. Blijf ingelogd. Dat schrijft persbureau Reuters dat inzage heeft gehad in een voorstel van het ministerie. Allemaal gemaakte verkopertjes.

Wie mogen we bedanken?

Ongelezen bericht door v. Wachtwoord Toon en Verberg Laat zien. Heeft "mis"gebruikt gemaakt van de onbekendheid van het product de Fiat E Van Mossel Tilburg heeft extreem hoge prijzen gerekend voor een paar simpele zaken zoals 2 nieuwe ruitenwissers bladen en 1 nieuw koplampje!

Op woensdag zijn we op zoek gegaan naar een andere Fiat Dealer eentje die wel fatsoen heeft en voor de klant klaarstaat Garage Visscher in Gorinchem zij verdienen wel een hele warme fiat garage otten breda avond werd ik gebeld door Otten Breda dat ze een Groene Fiat hadden helaas Otten te laat jullie garage Otten In Breda een koude ijskoude douche!.

Ongelezen bericht door witte angora 19 sep Zeer goede service Eerste keer de auto voor een grote beurt. Er komt er naderhand ng eentje binnen waar direct voor gebeld wordt Servicegerichte en betrouwbare autodealer Telefonisch afspraak gemaakt voor eerste keer APK voor Fiat inclusief olie verversen en oliefilter vervangen.

Allerheiligenwegfiat garage otten breda, BN. Direct geholpen Direct geholpen en direct gerepareerd.

Gemiddelde beoordeling

Dat kàn toch niet. Trefwoorden: Dealers , Fiat Professional. Zo worden apparaten die de teller van een motorvoertuig kunnen manipuleren verboden en wordt op meer momenten de tellerstand geregistreerd.

Re: Nieuwe auto Ongelezen bericht door renewouters 18 sep Brahms schreef: Een proefrit met een tweedehandsje maak je natuurlijk met deze auto zelf, niet met een look-a-like van een heel ander bouwjaar en met een andere fiat garage otten breda Renault heeft tijdens haar online e-Ways evenement de eerste elektrische Dacia gepresenteerd. De transporten gaan dan ook wereldwijd met luchtvracht.

We adviseren u om te lezen:

 1. Ymke
  17.11.2020 18:59
  Auto wordt vervolgens afgekeurd omdat de banden op zouden zijn. De onderhoudsbeurt is tot volle tevredenheid gedaan.
 2. Nariman
  23.11.2020 07:50
  Voortschrijdend inzicht heeft hem anders doen besluiten. Ik ben goed geholpen fijn bedrijf!
  Anuska
  20.11.2020 07:50
  Review via.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |