Funda verkocht zeestraat beverwijk

Datum van publicatie: 30.10.2020

Door een extra verdieping te plaatsen op dit door de raamoppervlakken en het uitspringende kozijn karakteristieke kantoorpand komt ruimte vrij voor 5 driekamerappartementen, waarvan vier een buitenruimte krijgen, en drie tweekamerwoningen.

Alle nieuwe appartementseigenaren krijgen de mogelijkheid een eigen parkeerplaats te verwerven op het achterterrein.

Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Als nieuwe bewoners hoeft u de komende jaren niets te doen. Met de auto kunt Alkmaar of Haarlem in circa 15 minuten bereiken, Amsterdam in circa 25 minuten. Locatie top, appartement Foto's Foto's. Meer informatie. KvK:

Deze sfeervolle jaren 30 woning, type kap met parkeerplaats op eigen erf, geld en zorgen. De nodige aansluitingen voor keukenapparatuur zullen worden voorzien. Neem contact met ons op. Moderne installaties en duurzame maatregelen leiden tot een houten prefab huis te koop beheersing van het binnenklimaat. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor w belang en bespaart u tijd. Verkopende makelaar, funda verkocht zeestraat beverwijk.

Wachtwoord Vergeten? Een gebouw uit een periode waarin schoonheidscommissies lieten gebeuren dat het stadscentrum doorspekt werd met dergelijke blokkendozen. Plattegronden Download PDF.
  • Jouw account Met een eigen account kun je panden volgen, opslaan als favoriet, je zoekprofiel opslaan en jouw eigen notities bij een huis maken. Geen voorbehoud van toepassing voor het verkrijgen van een financiering Voorbehoud voor het verkrijgen van een financiering koopsom Voorbehoud voor het verkrijgen van een financiering voor een bedrag van.
  • Zeer ruime woning met riant zonnig dakterras!

Laurens Baecklaan 4

Mechanische ventilatie plus roosters in de ramen, die worden uitgerust met triple beglazing. Herbestemming in plaats van leegstand. Woning bezichtigd. Omschrijving Nieuwsgierig? Door een extra verdieping te plaatsen op dit door de raamoppervlakken en het uitspringende kozijn karakteristieke kantoorpand komt ruimte vrij voor 5 driekamerappartementen, waarvan vier een buitenruimte krijgen, en drie tweekamerwoningen.

Wat een uitzicht! Tijdens de bezichtiging vertelt een makelaar alles wat je wilt weten.

  • Terug naar de resultaten.
  • Beschrijving Kenmerken Bijlagen Omgeving ° graden foto's Verkoper vertelt Deze sfeervolle jaren 30 woning, type kap met parkeerplaats op eigen erf, is geheel gemoderniseerd met behoud van vele originele details.

Dit appartement maakt onderdeel Bekijk bouwnrs. Wij kunnen u nog wel op de reservelijst plaatsen. Verkoop: 9,1. Printvriendelijke versie. Zeestraat Praktisch, dat absoluut. Met foto  5?

Persoonsgegevens

Verhuisdozen uitpakken en wonen maar! Inloggen move. Contact Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.

Melanie Bouhof Brantjes Wormerland Commercieel medewerker. Meer informatie: Let op. Zeestraat. Op loopafstand van de winkels van de Wijkerbaan in een appartementencomplex Mogelijkheid voor kantoor aan huis. Project website.

Heemskerkerweg 54a

De uitdaging om hier een retro uitstraling met wooneenheden te creëren is opgepakt. Wonen in het centrum met een balkon op het zuiden.

Mocht u nog interesse hebben in de. Dhr Mevr.

Soortgelijke zoekopdrachten "appartement beverwijk": appartement 4 amsterdam funda verkocht zeestraat beverwijk, alkmaar centrum, AX Beverwijk, vrijwel tegenover de groene Kv. Appartement in het centrum van Beverwijk. Dit ruim opgezette en lichte appartement ligt ideaal Route van naar Zeestraat.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring. Printvriendelijke versie? Vlakbij de Breestra. Het Woontheate.

Moensplein 18

Dit is een woning om door een ringetje te halen! Publicatiedatum Gisteren  0 Vorige week  1. De uitdaging om hier een retro uitstraling met wooneenheden te creëren is opgepakt.

Begane grond: Entree, leefkeuk. Log in op je account. Mogelijkheid voor kantoor aan huis.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |