Grand cafe zeven

Datum van publicatie: 20.02.2021

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. De bediening is belabberd en het eten nog slechter. We wilden niet alwéér tegen die aardige jongemannen gaan klagen, dus we zijn maar opgestapt.

Terras oké, gezellige ambiance, maar dat de Rode wijn in Portglazen word geschonken in plaats van een normaal wijnglas, dat het niveau in het glas dermate is dat men er droge voeten aan overhoudt. Deze link is verlopen. Volgens de kok was het verse vis die die ochtend binnen was gekomen.

Jammer van het geld. Met hemelvaart zijn we met z'n vieren wezen eten.

Ik grand cafe zeven hier vaker geweest. Beoordeeld op 27 september Lekker en relaxed. De beste restaurants in de buurt Alles weergeven! Maar… voor ons is het einde De Markt, want leugenaars heb ik een gruwelijke hekel aan. Maar mijn consumpties haal ik wel ergens anders. En zeer vriendelijke bediening.

Prijs kwaliteit verhouding is helemaal goed.

Wij maakten hier een opmerking over en de serveerster zei dat ze dit al vaker gehoord had, maar dat zij hier niets aan kon veranderen. Niemand zei gedag. Het excuus bleef uit, Ik kreeg een handdoek en de opmerking van us medewerkers het is maar goed dat het geen rode wijn is. Prima voor vooral een avondje gezelligheid of voor een heerlijke lunch! We waren met vrienden. Serveerster nog maar eens gevraagd en zij voelde wel dat alles koud was en gaf ons gelijk.

Vieze oude sla en zwarte eieren bij beiden. Goede sfeer, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Terras was bezet! Het vlees van de mix gril was matig met zelfs taaie biefstuk en ook de steak was taai.

Voer een korthagen vasalos 2002 in zodat wij een Agoda-account voor u kunnen maken.

Deze website gebruikt cookies om je ervaring grand cafe zeven verbeteren, grand cafe zeven, uitermate vriendelijk personeel en erg klantvriendelijk.

Beoordeeld op 9 juli Erg vriendelijk en lekker eten voor een prima prijs. Na 5 min op onplezierige manier verzocht om andere tafel te zoeken Bij het weggaan was er al geen interesse meer. Helaas kon ik de asperges niet doorsnijden zoveel draden zaten erin..

Wij bestelden een biertje, een portie bitterballen en een Texasburger met frites. Datum van bezoek: april Waardering van reizigers. Plaats recensie. Gebruikt u een ander emailadres voor uw Agoda account. Hoed 44 punten.

Ons Grand café

Kortom, prima prijs en kwaliteit. Geselecteerde filters. Snelle service, alleen wel iets aan de dure kant. Terras oké, gezellige ambiance, maar dat de Rode wijn in Portglazen word geschonken in plaats van een normaal wijnglas, dat het niveau in het glas dermate is dat men er droge voeten aan overhoudt.

Heerlijk eten zowel op het terras als binnen. De eigenaar van de zaak zat zoals zo vaak aan de bar, grand cafe zeven. Een link om uw wachtwoord mee te resetten is verstuurd! Vrijdagavond 10 april op terras gezeten. Is dit restaurant geschikt voor brunch. Je kunt er gezellig zitten en de bediening is redelijk snel. Dit hallux valgus tapen ervaringen cafe boedt diverse mogelijkheden om fijn te zitten.

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Daarna kwam het opgewarmde bord terug. We gaan hier beslist nooit meer eten..

Vanavond met z'n vieren gegeten. Is grand cafe zeven restaurant geschikt voor brunch. Wat een slechte bediening eten was redelijk maar meer als een uur moeten wachten terwijl er gezegd werd half uur op hoofdgerecht.

We adviseren u om te lezen:

  1. Benedict
    22.02.2021 16:44
    De bereiding was best oké, maar gemiddeld, maar wat ons erg teleurstelde was de hoeveelheid: 5 garnalen met een beetje sla voor meer dan 20 Euro! Wel jammer dat er binnen erg weinig licht is, te donker dus.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |