Koga worldtraveller s prijs

Datum van publicatie: 25.11.2020

Als je de fiets hebt samengesteld kun je de samenstelling opslaan als PDF. Bezoek website 29 sep. Hiermee maakt KOGA het mogelijk om je eigen trekkingfiets samen te stellen op basis van jouw eisen en wensen.

Onze winkel is open. Het spansysteem voor de tandriem is geconstrueerd 'zoals het hoort'; met een excentrisch verstelbare trapas en vaste achterpadden. Borne 4 okt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Nadat we jouw bestelling door hebben gegeven aan Koga wordt jouw fiets wordt met de hand gebouwd door één gecertificeerde monteur in de fabriek van Koga in Heerenveen.

Wilt u uw nieuwe fiets verzekeren?

Let op. De 27,5 PLUS wielen worden uitsluitend geleverd in combinatie met schijfremmen. Velgrem of schijfrem Het WorldTraveller-S frame wordt geleverd in twee varianten: een versie uitsluitend geschikt voor velgremmen n koga worldtraveller s prijs uitsluitend voor schijfremmen. Lees dan onze privacyverklaring. Love your bike?

  • Bezoek website 4 okt. Benieuwd naar alle modellen?
  • Eén monteur Nadat we jouw bestelling door hebben gegeven aan Koga wordt jouw fiets wordt met de hand gebouwd door één gecertificeerde monteur in de fabriek van Koga in Heerenveen.

KOGA E-World Traveller-S

Koga WorldTraveller sign, Rohloff nr. Kleurkeuzestress De WorldTraveller-S is leverbaar in veel verschillende kleuren. Kom langs in onze grote showroom voor advies op maat. Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. Vind dealer. De Bosch Performance Gen.

Dit zegt koga over dit frame: solide frame voor 29". Gerelateerde zoektermen. Je fiets bestaat uit alleen maar beeld laptop kwartslag draaien hoogwaardige kwaliteitsonderdelen Snelle levering Geen excuus meer om die mega fietsreis niet te maken Beschrijving Let op. Bezoek website 9 sep. Wil je een lichtlopende derailleurversnelling, of toch liever die riemaandrijving met Rolhoff naaf.

Rohloff-specifiek Het frame koga worldtraveller s prijs de WorldTraveller-S is speciaal ontworpen voor de duurzame Rohloff-naaf.

Meer informatie

Voorbeelden van opties die je hebt met de Signature series zijn:. Maar zijn er ook nadelen? Stuurbegrenzer Je ziet 'm niet, maar hij zit er wel! Selecteer een onderwerp Ik heb een vraag over deze fiets Ik wil graag een afspraak maken voor een adviesgesprek en proefrit Ik wil graag deze fiets leasen.

Je kunt je nieuwe fiets binnen 10 dagen omruilen als hij niet bevalt. Vul kloppende kiespijn na vulling naam en e-mailadres in en je krijgt een mail zodra het product weer op voorraad is Naam.

Stuur antwoord Alle antwoorden worden weergegeven nadat matiging. Bekijk alle koga worldtraveller s prijs vragen! Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden bij Ronald Schot.

Omschrijving

Je kunt jouw eigen WorldTraveller-S zelf samenstellen met behulp van de configurator onderaan deze pagina. Hulp nodig? Meer contact mogelijkheden.

De WorldTraveller-S is leverbaar in veel verschillende kleuren. Keuze uit de nieuwe elektronische Rohloff E14 14sp. De Rohloff-naaf kan gecombineerd worden met een conventionele ketting of met de duurzame en onderhoudsvrije Gates CDX tandriem. Zo zal je nergens overbodige nokken van het niet-gekozen remsysteem op koga worldtraveller s prijs frame en de voorvork aantreffen.

Hydraulische schijfremmen! Klaar om de wijde wereld mee te gaan ontdekken. Verkrijgbaar in 10 standaard kleuren, en tegen meerprijs in kleur naar keuze Custom Color, koga worldtraveller s prijs. De fiets is te configureren met zowel een mixed als herenframe in ieder 5 framehoogtes. Mail: [email protected].

WorldTraveller-S jubileumeditie

Fietsen met een riemaandrijving worden steeds populairder. Account aanmaken Inloggen Vergelijk producten.

Voor meer informatie over het inruilen van uw fiets, klik dan op onderstaande button. Deze wielen worden 27,5 PLUS genoemd.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden bij Ronald Schot. Meer contact mogelijkheden. Koga WorldTraveller 26 Sign.

We adviseren u om te lezen:

  1. Sue
    30.11.2020 07:38
    Typisch KOGA: je krijgt levenslang garantie op het frame en de voorvork. Maak uw keuze Ja, ik wil een fietsverzekering afsluiten Nee, ik wil geen fietsverzekering afsluiten.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |