Macbook naar hdmi tv

Datum van publicatie: 20.02.2021

Wat een ramp. Om toch je MacBook op de tv aan te sluiten heb je naast een hdmi kabel een us b-c naar hdmi adapter nodig.

Dit is tegenwoordig niet echt meer nodig, zeker niet bij een HDMI-verbinding, maar het kan ervoor zorgen dat het configureren automatisch gaat.

Koop de spullen die je nodig hebt. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. Erg tevreden! Nog geen account?

Hier kun je de manier waarop de vensters geordend zijn macbook naar hdmi tv. Over dit artikel. In dit artikel: HDTV. Bepaal het type adapter dat nodig is om de Mac te koppelen aan de tv. Als er geen beeld verschijnt zul je je computer even moeten loskoppelen en de resolutie aanpassen.

Hiervoor heb je een Mini Displayport naar hdmi adapter nodig.
  • Om het beeldscherm van je MacBook uit te breiden naar het tv scherm zorg je ervoor dat de checkbox synchrone weergave niet is aangevinkt.
  • Español: conectar una Mac al televisor. Hij doet dus geen 4K.

Een televisie aansluiten op je MacBook

Deze heb je niet nodig, aangezien deze laptops standaard van HDMI zijn voorzien. Gerelateerde artikelen. ClairJammie Rozenburg 4 juni Ik raad dit product aan. Matige kwaliteit. Bepaal het type adapter dat nodig is om de Mac te koppelen aan de tv.

Bekijk de extra voorwaarden van deze partner? Op voorraad. Koop de spullen die je nodig hebt. Door de slimme verpakking past dit product door de brievenbus en hoeft u niet thuis te blijven voor uw bestelling.

Het is echt ongelofelijk!.

In dit artikel: HDTV. Verkoop door DutchDo B. Lekker makkelijk delen: Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op LinkedIn te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op WhatsApp Wordt in een nieuw venster geopend Meer Klik om op Pinterest te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen met Reddit Wordt in een nieuw venster geopend Klik om dit te e-mailen naar een vriend Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op Tumblr te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Pocket Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Telegram Wordt in een nieuw venster geopend Klik om af te drukken Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op Skype te delen Wordt in een nieuw venster geopend.

Medeauteur door wikiHow-redactie Het team van redacteuren en proeflezers van wikiHow. Deze adapter sluit je via de usb-c ingang aan op je MacBook. De Chromecast is gunstiger geprijsd maar verplicht je wel tot het gebruik van Chrome webbrowser op je MacBook. Deze methode werkt alleen op televisies die een HDMI-poort hebben, macbook naar hdmi tv. Het type audiokabel dat je nodig hebt hangt af van de audio-ingang op je tv.

Productbeschrijving

Hoe verbind ik mijn MacBook met de tv via een hdmi kabel? Pas de schermresolutie aan indien nodig. Anoniem reageren kan ook.

Ik lees hier dat de oudere macs geen audio via de displayport ondersteunen. Aanmelden Facebook. Het grote voordeel van een hdmi kabel is dat het storingsvrij is en dat je nooit last zult macbook naar hdmi tv van haperingen of vertraging.

Dit is een goede hdmi kabelverkrijgbaar in verschillende lengtes. Pas de schermresolutie aan indien nodig. Zet de resolutie van je laptop niet te hoog voor je televisie. De hdmi kabel is de eenvoudigste oplossing met als nadeel dat je vast zit aan een kabel. Erg tevreden.

Je Mac aansluiten op je tv

Français: connecter un ordinateur Mac à une télévision. Je kan ook je iPhone op je tv aansluiten , met een Lightnig-AV-adapter. Ja Nee.

Aanmelden Facebook? Geef een reactie Reactie annuleren. Het grootste probleem was dat de aansluiting op je Macbook elke paar jaar totaal veranderde. Nog geen account.

We adviseren u om te lezen:

  1. Orion
    26.02.2021 18:45
    Deze heb je niet nodig, aangezien deze laptops standaard van HDMI zijn voorzien. Valueline - 1.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |