Messenger bericht verwijderen ipad

Datum van publicatie: 27.12.2020

Over ons Contact Adverteren. Deel 1: Kunnen we Facebook berichten terughalen die al verzonden zijn met iOS? De verwijderfunctie wordt geleidelijk wereldwijd uitgerold, en in de tussentijd mogelijk ook nog uitgebreid.

Categorieën: Apple iOS Facebook. Nieuw iOS 13 macOS Messenger Facebook, Inc. Wil je via de Facebook website een bericht wissen? Of tik op het rondje met de afbeelding om een afbeelding, foto, emoji of memoji te kiezen. Stap 1: Open de Facebook Messenger app Open de Facebook Messenger applicatie en ga naar de conversatie waarin het bericht zit dat je graag wilt verwijderen.

Het verwijderen van berichten van Facebook Messenger is een handeling die normaal niet ongedaan kan worden gemaakt.

Kies - Alleen Ik - tezamen met de selecties. Tik op de knop Berichten in de onderste werkbalk en blader door je gesprekken om het bericht te vinden dat je wilt verwijderen. De knop "Verwijderen" verschijnt naast het bericht. Cookies maken wikiHow beter, messenger bericht verwijderen ipad.

 • Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons cookiebeleid.
 • Typ uw bericht. Het is dus niet mogelijk om berichten ouder dan tien minuten te verwijderen.

Ze downloaden

Het bericht dat je wilt verwijderen kan tot uiterlijk tien minuten na verzenden verwijderd worden. Niemand kan het daarna nog inzien, maar het kan nog wel verschijnen in Meldingen van andere mensen.

Tik op 'Selecteer berichten', tik vervolgens op de cirkel naast de gesprekken en tik dan in de rechterbenedenhoek op 'Verwijder'. U ontvangt nog steeds alle andere berichten en ziet meldingen voor deze berichten op uw toegangsscherm.

Verwijder Facebook berichten op iOS Klik op het bericht en houd het vast.

Dan ben je te laat geweest, je kunt de berichten alleen maar wissen tot 10 minuten na het verzenden. Publicatiedatum: langharige whippet te koop 16 september Lees wat u moet doen als u geen berichten kunt versturen of ontvangen. Spotlight: Facebook Messenger?

Stap 1: Open de Facebook Messenger messenger bericht verwijderen ipad Open de Facebook Messenger applicatie en ga naar de conversatie waarin het bericht zit dat je graag wilt verwijderen.

Tik op 'Wijzig naam en foto'. Je vindt normaal het Facebook Messenger icoon op het eerste scherm en je moet er gewooon op klikken. Om een bericht succesvol te verwijderen zullen zowel jij en de ontvanger gebruik moeten maken van de nieuwste versie van Facebook Messenger voor Android of iPhone, messenger bericht verwijderen ipad.

Messenger blijft functie uitbreiden

Het verwijderen van de hele gespreksgeschiedenis. Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius. Tap "Verwijderen". Hiermee worden het bericht alleen van je eigen account gewist, niet van die van andere mensen.

De Facebook Messenger app voor Mac is nu beschikbaar om te downloaden met ondersteuning voor chats, donkere modus en me? Antwoorden vanaf het toegangsscherm Houd op het toegangsscherm de melding waarop u wilt reageren ingedrukt. Over ons Contact Adverteren. Open hiervoor de Facebook Messenger a, messenger bericht verwijderen ipad. Het verwijderen van chatberichten via Facebook Messenger.

Een Facebook Messenger bericht verwijderen, zo doe je dat

Dit betekent dat je de berichten voor alle ontvangers kunt wissen en dus niet alleen voor jezelf. Volg ons. Wanneer de ontvanger de inhoud ervan wil rapporteren, gaat de pester niet zomaar vrijuit. Wanneer 'Verberg meldingen' is ingeschakeld, wordt er symbool van een maansikkel   naast het gesprek weergegeven.

Tik op 'Gereed'. Scroll door je lijst met conversaties om degene te zoeken die je wilt verwijderen. De maximale tekenlimiet is Wanneer de ontvanger het toch al heeft gelezen binnen de tien minuten en de verzender wil rapporteren, dan heeft de ontvanger toch nog bewijs, messenger bericht verwijderen ipad.

Hoe kan ik een Samsung vergrendeld scherm omzeilen. Een moeiteloze strategie is om direct te stoppen met het verzenden van je informatie, Schakel Air Mode messenger bericht verwijderen ipad zodat je elke internet verbinding voor dat bericht kunt sluiten. Het is een gewone manier om Facebook Messenger berichten te verwijderen om je account overzichtelijk te houden.

Berichten verwijderen via Messenger voor Mac of website

Eerder dit jaar ontdekte TechCrunch dat Facebook Messenger stiekem berichten had verwijderd van ceo Mark Zuckerberg, wat leidde tot veel ophef.

Op iPhone SE 2e generatie moet u naar links vegen over de melding en vervolgens op 'Bekijk' tikken om op een bericht te reageren vanaf het toegangsscherm. Let wel, binnen 10 minuten moet je het bericht hebben gewist. Open het gesprek wat het bericht bevat.

Dankzij de nieuwe messenger bericht verwijderen ipad kunnen er heel wat ongemakkelijk gesprekken wellicht voorkomen worden. Personaliseer uw berichten met geanimeerde effecten, je kunt ze niet verwijderen, maak uw belangrijke gesprekken vast. Je kunt alleen volledige gesprekken archiveren via de Mobile-browser.

We adviseren u om te lezen:

 1. Sen
  31.12.2020 13:11
  Uw naam en foto wijzigen Met iOS 13 en hoger en iPadOS kunt u uw naam en foto delen wanneer u aan een nieuw bericht begint of een bericht beantwoordt. Wanneer je bijvoorbeeld iets naar de verkeerde persoon stuurt, kan je berichten tien minuten nadat ze zijn afgeleverd nog weghalen.
 2. Pietro
  28.12.2020 07:59
  Door eenvoudig deze optie te kiezen, zal de inhoud waarschijnlijk voor iedereen onzichtbaar zijn. Uw naam en foto wijzigen Met iOS 13 en hoger en iPadOS kunt u uw naam en foto delen wanneer u aan een nieuw bericht begint of een bericht beantwoordt.
  Wiek
  29.12.2020 06:32
  Veeg naar links over het gesprek dat u wilt dempen. Meld je dan aan voor de wekelijkse NSMA nieuwsbrief!

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |