Voorwaarden buitenlandse partner naar nederland halen

Datum van publicatie: 11.01.2021

Verstuur e-mailadres. Onbepaalde tijd Nadat u 5 jaar een verblijfsvergunning hebt gehad voor verblijf bij echtgenoot of partner, kunt u een verblijfsvergunning voor onbepaalde tijd aanvragen.

Meld veranderingen die belangrijk zijn voor het verblijfsrecht van uw familielid binnen 4 weken bij de IND.

Hebt u nog geen sms-code? Dan is dit geen bestendig verblijf. Uw partner heeft een verblijfsvergunning voor arbeid als zelfstandige. Wel verblijfsvergunning Is uw verblijfsvergunning al verlopen? Beschikking De IND heeft de aanvraag afgewezen.

Dit bespaart u de reiskosten voor de reis naar de Nederlandse vertegenwoordiging. Wanneer je wilt dat jouw partner definitief bij je komt wonen dan kan je kiezen voor de procedure die bij een lang verblijf hoort.

Als u de aanvraag indient bij het loket, moet u meteen de kosten voor de aanvraag betalen. Dat recht staat in het Europees Verdrag inzake de Rechten van de Mens?

 • De polis ontvang je snel. Internationale relaties Steeds meer relaties in Nederland hebben een inter­nationaal karakter.
 • Aanvraag voor het verblijfsdoel familie en gezin voor referent Uw echtgenoot heeft het basisexamen inburgering buitenland afgelegd of heeft vrijstelling.

Trouwen in Nederland

Op uw verblijfsdocument staat 'Arbeid toegestaan mits TWV is verleend'. Nadat u de aanvraag hebt  ingediend, krijgt u een brief van de Nederlandse vertegenwoordiging waarin staat hoe de leges betaald moeten worden. Dan moet u zo snel mogelijk na aankomst in Nederland biometrie laten afnemen. U neemt 1 nieuwe pasfoto mee. Daarbij dient u tevens te voldoen aan de voorwaarden nodig voor een kort verblijf visum indien u visumplichtig bent voor Nederland. Officiële buitenlandse documenten moet u laten legaliseren en vertalen  naar het Nederlands, Engels, Frans of Duits.

Hoeft u het examen niet te doen?

 • De mvv is 90 dagen geldig.
 • Als u het niet eens bent met de beslissing op uw bezwaarschrift, dan kunt u beroep instellen bij de rechtbank.

In beide situaties moeten zowel jij als je partner aan meerdere voorwaarden voldoen. Vraag de autoriteiten in het land van herkomst naar de kosten.

Dan heeft u in ieder geval een verblijfsvergunning voor een niet-tijdelijk doel, voorwaarden buitenlandse partner naar nederland halen.

Uw partner verklaart dat hij uw referent is. Dit betekent dat u een vaste relatie heeft en dat u niet met iemand anders bent.

Minderjarig kind

Vakantie annuleren, kan dat zo maar? Levenstestamentenregister Ondernemen Ondernemen Een onderneming starten Bestaande onderneming Stichting en vereniging Stichting en vereniging Stichting Vereniging De notaris De notaris Wat doet een notaris?

Stappen in het aanvraagproces 1.

De websites van de Europese Unie over internationale relaties geven aan hoe het is geregeld in de verschillende EU-landen:. Heeft uw partner een verblijfsvergunning bepaalde tijd voor uitwisseling au pair, culturele uitwisseling en Working Holiday. U krijgt vrijstelling als u:. Een kopie van alle paginas van het reisdocument van uw echtgenoot bijvoorbeeld paspoort.

Als u na uw huwelijk in het buitenland gaat wonen en u kiest voor huwelijkse voorwaarden naar Nederlands recht, kunt u dit het beste bij een Nederlandse notaris laten vastleggen. U krijgt hierover een brief thuisgestuurd waarin staat waar u het document kunt ophalen en welke papieren voorwaarden buitenlandse partner naar nederland halen moet meenemen.

Heb ik een internationale relatie?

Dan moet uw partner bij de IND een verblijfsvergunning en soms ook een machtiging tot voorlopig verblijf aanvragen. Wat jammer dat u ontevreden bent. Na het bezwaar U hebt bezwaar gemaakt, en de IND heeft uw bezwaarschrift ongegrond verklaard.

Ja deze informatie is nuttig Nee deze informatie is niet nuttig. Is uw partner Nederlander, dan staat op uw verblijfsvergunning 'arbeid vrij toegestaan.

 • U gaat een gemeenschappelijke huishouding voeren.
 • Als u niet zelf bezwaar wil maken, kunt u iemand anders bezwaar laten maken.
 • Deze kosten worden 'leges' genoemd.
 • Hoe de bezwaarprocedure eruit ziet.

Blaasjes op ooglidrand na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, kunt u de Nederlandse nationaliteit aanvragen! Kind van 18 tot 25 jaar Is uw kind tussen de 18 en 25 jaar?

Uw werkgever kan deze aanvraag ook voorwaarden buitenlandse partner naar nederland halen doen. Of als het kind anders met deze ouder weg moet uit de EU. Heeft u een vraag. Nederlander worden Nadat u 5 jaar een verblijfsvergunning hebt gehad voor verblijf bij echtgenoot of partner, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Deze beslissing staat in de beschikking.

U hebt een verblijfsvergunning gehad voor relatie of huwelijk. Vraag je vandaag een polis aan, dan ontvang je die dezelfde of de volgende dag. De kopieën zijn volledig en goed leesbaar.

Als u de aanvraag indient bij het loket, moet u meteen de kosten voor de aanvraag betalen. U en uw partner zijn allebei 21 jaar of ouder. U vindt dit formulier als u verder naar beneden scrolt in het blok Aanvraagformulieren en kosten.

We adviseren u om te lezen:

 1. Atif
  20.01.2021 07:52
  In de informatiewijzer kunt u zien welke documenten u moet uploaden bij de digitale aanvraag.
 2. Stephano
  13.01.2021 17:37
  Dan is dit geen bestendig verblijf.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |