2 pillen vergeten laatste week

Datum van publicatie: 17.11.2020

Bent u 24 uur te laat met starten na de stopweek? Bel je huisarts voor advies als je:  de adviezen gelezen hebt en nog vragen hebt de pil vergeet in de eerste maand waarin je de pil slikt al eerder in dezelfde pilstrip één of meer pillen bent vergeten  onbeschermd seks hebt gehad en advies wil over de morning-afterpil of een spiraal al vaker de pil vergeten bent en misschien een ander voorbehoedmiddel wil kiezen onbedoeld zwanger bent en daarover wilt praten Ben je een andere anticonceptiepil vergeten, zoals de minipil of de meerfasenpil?

Bekijk samen met Britt Scholte welke middelen er zijn.

Hier zitten geen gevolgen aan vast en je hebt ook geen groter risico op een zwangerschap. Gebruik de komende 7 dagen wel een condoom  als je seks hebt. Als er geslachtsgemeenschap is geweest in de 5 dagen vóór de tweede vergeten pil of 7 dagen ná de laatste vergeten pil zonder aanvullende maatregelen, overweeg dan de morning-afterpilmethode. Deze pil neem je dagelijks, zonder stopweek. Brochures Algemene brochure anticonceptie Anticonceptie na bevalling.

Bijvoorbeeld om ervoor te zorgen dat jouw cyclus door blijft gaan en om te voorkomen dat je ongewenst zwanger raakt. Zorg er ook voor dat jouw pil in het zicht ligt.

Voor de vergeetachtigen creme of nature snot ons 2 pillen vergeten laatste week het vergeten van n pil is de kans op zwangerschap minimaal, zelfs tijdens de 2e week van een nieuwe strip.

Gebruik de komende zeven dagen aanvullende anticonceptie, bijvoorbeeld een condoom. Is het minder dan 12 uur geleden dat je de pil had moeten slikken. Blijf je braken of houdt de diarree langer dan 12 uur aan en lukt het niet om een pil binnen te houden. De pil is pas weer veilig als je hem zeven dagen achterelkaar hebt geslikt.

Minder dan 12 uur geleden?

Wat te doen bij een vergeten anticonceptiepil? In dit geval is het slim om de zeven dagen nadat je voor de tweede keer vergeten bent om de pil in te nemen een condoom gebruikt als je sex hebt.

Die haal je bij de drogist of apotheek. Bekijk samen met Britt Scholte welke middelen er zijn. Wanneer je in deze week meerdere keren langer dan 12 uur vergeet om je pil in te nemen, loop je wél een groter risico op een zwangerschap. Naast de combinatiepil bestaat er de pil zonder oestrogeen Cerazette en Delamonie.

 • Dit kan betekenen dat je twee pillen tegelijk moet innemen.
 • Optie 2: Stop met de inname van de werkende pillen. Brochures Algemene brochure anticonceptie Anticonceptie na bevalling.

Bekijk ons team. Ik ben 1 pil vergeten in te nemen in week 2 dag 8 t. Meer informatie. Die geven gn informatie door aan sociale media of aan andere sites.

Neem de laatste vergeten pil in. De werkzaamheid van je pil is niet verminderd.

Ik ben 1 pil vergeten in te nemen in week 1 (dag 1 t.e.m. dag 7)

Snel naar Minder dan 12 uur geleden? Wil je weten wat je moet doen als je de pil vergeten bent, hoe je van pil kan wisselen of wil je weten of je rekening moet houden met tijdzones als je op reis bent? Pas op : Als je je eerste pil bent vergeten in te nemen, ben je niet beschermd tegen zwangerschap. Wat doe je als je meer dan 24 uur te laat bent met je pil?

De stopweek overslaan? Dit is wat je moet doen De pil doorslikken en toch vergeten, 2 pillen vergeten laatste week. Op deze pagina geven we je graag meer informatie. Als je tot vijf dagen vr de eerst vergeten pil seks strijkplank aan muur gehad, moet je de noodpil innemen.

Je kan ook de wekker op je mobiele telefoon elke dag op een vaste tijd af laten gaan! Mail ons. Je bent niet tegen zwangerschap beschermd!

U gaat naar uw apotheek

Deze tekst is gebaseerd op de bijsluiters van de beschreven medicijnen en op andere, wetenschappelijke bronnen. Neem zo snel mogelijk de noodpil in als je de voorbije 5 dagen seks hebt gehad. Moet ik met de pil stoppen voorafgaand aan een operatie? Je kunt nu verder gaan met het normale schema. Bijvoorbeeld als je opstaat, bij je ontbijt, bij het tandenpoetsen of als je naar bed gaat.

 • Als er geslachtsgemeenschap is geweest in de 5 dagen vóór de tweede vergeten pil of 7 dagen ná de laatste vergeten pil zonder aanvullende maatregelen, overweeg dan de morning-afterpilmethode.
 • You may be able to find more information about this and similar content at piano.
 • Neem zo snel mogelijk de noodpil in als je de voorbije 5 dagen seks hebt gehad.
 • Dag Optie 1: Neem de vergeten pil meteen in.

De volgende zeven dagen een condoom gebruiken tijdens het vrijen! Wanneer een meisje dit elke dag slikt Hiermee is in de loop van de jaren veel ervaring opgedaan. Als er geslachtsgemeenschap is geweest in de 5 dagen vr de 2 pillen vergeten laatste week vergeten pil of 7 dagen n de laatste vergeten pil zonder aanvullende maatregelen, overweeg dan de morning-afterpilmethode.

Neem verder de tabletten weer op de gebruikelijke tijd in. Wat doe je als je meer dan 24 uur te laat bent met je pil. Week 2 van de pilstrip  2e vergeten pil niet binnen 12 uur geslikt.

U gaat naar Leef.nl

Met die cookies werkt de website vlotter, zo onthouden we bijvoorbeeld in welke taal je de website bezoekt. Bij seks binnen een periode van 3 dagen 72 uur heeft een morning-afterpil met levonorgestrel de voorkeur. Type zoekwoorden.

Ben je een andere anticonceptiepil vergeten, zoals de minipil of de meerfasenpil. Pilpauze Als je pilpauze meer dan 7 dagen heeft geduurd, zelfde werkdag verstuurd Veilig en discreet verpakt Altijd gratis verzending. Voor besteld, ben je niet langer beschermd!

We adviseren u om te lezen:

 1. Krissie
  23.11.2020 22:36
  En slik de volgende pil op de gewone tijd. Zit je in week 3 van de pilstrip?

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |