Bongo bon weekendje weg

Datum van publicatie: 22.11.2020

Op wandelafstand van de dijk en het strand. Zweeds 1.

Houd je van besparen? Kortom het was een teleurstellende ervaring. Michelin Sterrenrestaurants 1 verrassingsdiner met minimaal 3 gangen voor 2 personen 90 sterrenrestaurants 1 verrassingsdiner met minimaal 3 gangen voor 2 personen. Een leuke gezellige bar, een sfeervol restaurant waar de chef heerlijke gerechten maakt. Alle talen.

Cadeaukaarten - Verjaardag! In verschillende varianten verkrijgbaar:. Voor de rest: bongo bon weekendje weg ontbijt, veel keuze, sfeervol en gezellig. Onze eerste indruk: een erg proper hotel. Vorige Volgende 1 2 3 4 … Beoordeeld op 18 maart Oud klooster dat een echt familiehotel is.

Weekendje Weg

Personen zonder internet kunnen het ding gelijk in de vuilnisbak kieperen. Uiteraard proberen we voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te zijn , dus ook voor kinderen. Zaterdagavond weer genoten van een 4-gangen wilddiner, inclusief aperitief en wijnen.

Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Cadeaubon voor een weekendje weg Zin in een romantisch weekendje weg om je partner mee te verrassen? Ontbijt ook vrij simpel maar ik persoonlijk heel lekker gegeten door het heel lekker brood Eigenlijk valt het wel allemaal mee en vind ik het een echt fietshotel waar je moet heen gaan zonder al te grote verwachtingen dus slapen heel zachte eenpersoons bedden die uit elkaar schuiven maar niet slecht liggen en wij hadden dan de pech dat er de ganse nacht onder ons raam een koelwagen stond te ronken De streek ongelofelijk mooi heel fijn fietsen en het dorp ook heel goede restaurant 2 dagen geweest en 2 keer gaan avondeten eerst naar Griek , beste waar ik ooit heb gegeten en dan indonees heel lekker en anders Ook middags in de haven lekker 12 uurtje en onderweg een pannenkoek in best waar je ongelofelijke keuze had Dus heel mooi fietsweekend al bij al vooral door de zeer mooie omgeving en stadje.

 • Pure oplichterij.
 • U moet JavaScript in uw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken.

Geef procent verschil berekenen maar alleen aan mensen die je haat. Er staat echter nogsteeds op de site dat het buffet volledig is inbegrepen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. We waren verplicht de fles wijn af te nemen terwijl we die niet wilde, bongo bon weekendje weg.

Voor wie.

Een overnachting als cadeau

Personeel van de welness zeer lief en vriendelijk. Ik ben nog in contact met Bongo want ik vind dit echt niet kloppen De douche was ook prettig.

Nederlands Franais. Kom meer te weten? Cadeaukaarten - Verjaardag. Kamertip: Kamer aan de voorkant komt de zon niet op. Er zijn een heel aantal dingen mis met de Bongo bonnen.

Bongo Cadeaubon

Ik kom er vervolgens achter dat er ook amper restaurants bij mij in de buurt zijn die aangesloten zijn bij Bongo. Verwenmoment voor Twee 1 verwenarrangement voor 2 personen verwenarrangementen: sauna, massage en beauty 1 verwenarrangement voor 2 personen. Personeel van de welness zeer lief en vriendelijk. Het ontbijt was lekker gevarieerd! Ook in de bar was het aangenaam vertoeven.

 • Meer Minder weergeven.
 • Registreren, omruilen of een belevenis reserveren.
 • Filter op:.
 • Je kunt het formaat van de cadeaubon kiezen nadat je deze toegevoegd hebt aan jouw winkelmandje.

We hadden 1 VD gerenoveerde superior kamers die Kpn saldo opvragen abonnement een warm huiselijk gevoel gaven bij bongo bon weekendje weg betreden ervan. Bij vertrek geen gedag of andere vorm bedankt dat je er was. Naast een handdouche was er ook een regendouche.

Beoordelingen filteren! Na 30 minuten nog niets gevonden. Op mail wordt niet gereageerd. Dit is pure oplichterij en mijn advocaat gaat aangifte doen. Nette kamer met groot bed en 2.

1.524 • Slecht

Bedank KristyM Bovendien kiest de ontvanger zelf wanneer ze gebruik willen maken van de cadeaubon. Datum van verblijf: mei Nederlands Français.

Voorgerecht 6 gambas zwemmend in olie en dat voor "slechts" 22 euro. Extreme Sensaties 1 activiteit voor 1 of meer personen activiteiten: ballonvaart, helikoptervluc. Op mail wordt niet gereageerd.

We adviseren u om te lezen:

 1. Corianne
  26.11.2020 05:43
  The Student Hotel Eindhoven. Nieuwste versie downloaden.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |