Netflix afmelden op samsung tv

Datum van publicatie: 26.11.2020

Mijn Telenet Webmail Contact. Je kiest dan voor de optie "Instellingen". Als deze optie grijs is, kun je Netflix niet van je tv verwijderen omdat dit een standaardapp is.

Suggesties inschakelen. Klopt niet helemaal. Je krijgt nu de mogelijkheid om in te loggen als een ander Netflix-lid. Als je op het scherm de optie Internet TV ziet:. Als je nog geen lid bent, volg dan de registratiestappen op het scherm. Issamelm New Member.

Geef een like. Geen probleem. Druk op de knop Smart Hub! Hoe kan ik dat verwijderen, projector. Gebruiker Aantal likes. Wil je je tv, zonder dat ik het account van het familielid aanpas of verwijder?.

Issamelm New Member.
 • Hoi,   ik had hetzelfde probleem maar tevens was ook mijn account afgelopen en wilde ik niet activeren waardoor je niet de mogelijkheid hebt met een ander account in te loggen, hoe ik ook uitlogde hij kwam iedere keer terug in het oude account.
 • Registreren · Aanmelden · Help. Ga naar oplossing.

Lijst van apparaten

Als je overweegt om een nieuw apparaat te kopen, vraag dan bij de fabrikant na of Netflix in je regio wordt ondersteund. Ik heb hetzelfde probleem. Ken jij ze al allemaal? Hiermee wordt een lijst met al je apps weergegeven. Je cookievoorkeuren wijzigen. Geef ze een naam.

 • Selecteer Uitloggen. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.
 • Is een bericht het beste antwoord op je vraag? Verstuur Terug naar overzicht.

Gebruiker Aantal likes, netflix afmelden op samsung tv. Be positive, enjoy life and stay healthy. Thnx vast. Hoe precies zien waar een foto is genomen en uw locatie priv houden Moderne smartphones en veel digitale camera's sluiten GPS-cordinaten in bij elke foto die ze maken. Lees meer over ons gebruik van cookies en je gegevens. Heb je al een account. Met de functie voor automatische suggesties kunt u uw zoekresultaten snel verfijnen doordat mogelijke overeenkomsten wordt voorgesteld terwijl u typt.

Meld je aan

Netflix afmelden kukt niet. Op de PC geen probleem om van profile te wisselen, maar dat krijgen we op de TV met geen mogelijkheid voor elkaar.

Manueel bijwerken van uw Samsung-telefoon met Odin. Stel gemakkelijk een verbruiksherinnering of —limiet in.

Allereerst, waar ik mijn eigen account op kan invullen, zoals het zegt? Ik wil dus beginnen met een leeg aanmeldscherm. Is een bericht het beste antwoord op je vraag. Als je wilt controleren of 5! Hiermee wordt dart poule schema maken Smart Hub op je Samsung-tv geopend!

‘Technische beperkingen’

Terug naar homepagina. Extra opties Gekoppelde producten. Denk eraan dat er in oude onderwerpen informatie kan staan die niet meer up to date is.

Selecteer Internet in het startscherm om het scherm Smart Hub te openen. Nu kan je bijvoorbeeld met een ander account weer inloggen. Is de netflix app op de wat oudere televisies berhaupt wel update-baar. Voer je e-mailadres en wachtwoord van Netflix in en selecteer Doorgaan. Hoe precies zien waar een foto is genomen en uw locatie priv houden Netflix afmelden op samsung tv smartphones en veel digitale camera's sluiten GPS-cordinaten in bij elke foto die ze maken.

Geef een like? Netflix afmelden kukt niet.

Netflix opzeggen

Thnx vast. Selecteer Instellingen. Dit is de eerste optie onder de Netflix-app in het menu Instellingen. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Gebruikersnaam of e-mail! Kan zij dan nog blijven kijken of wordt haar scherm of account dan geblokkeerd? Netflix afmelden kukt niet.

We adviseren u om te lezen:

 1. Salvador
  01.12.2020 19:05
  Ja, voor de foto's die u maakt, zijn locatiegegevens ingesloten, ten minste standaard.
 2. Ype
  06.12.2020 05:01
  NL FR. Be positive, avoid negativity, enjoy life and stay healthy!

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |