Proef me nu riethoven

Datum van publicatie: 12.01.2021

Een achterhaalde all-you-can-eat formule en dan ook nog eens een slechte. Leuk hoe de tafel gedekt is.

Ans Franken 5 punten. Zeer gevarieerde kaart. Hier ga ik zeker nog eens terug! Onze favoriet op de markt van Valkenswaard is de Sleutel. Wij kiezen het 3 gangen menu dat voelt als een paar gangen méér. Een dun streepje aardappelpuree bij een biefstukje, terwijl tafelgenoten meer hadden gekregen. Melissa Geerts 9 punten.

Een familiegericht restaurant met aparte hoek voor kinderen Arigato   Sushi Mensen komen van heinde en ver naar de molenstraat? Bij de koffie krijg je een likeurtje met slagroom. Aan ven in Domein de Bever. Ook heerlijke toetjes die je tot Het biedt eenvoudige gerechten, een grote speeltuin en een kinderboerderijtje, proef me nu riethoven.

Heel onprofessioneel. Bij de koffie krijg je een likeurtje met slagroom!

En ook vernieuwend met het uitklap tafeltje om de gerechten te serveren. Eenvoudig en bijzonder lekker! Melissa Geerts 9 punten. In Waalre op 5 minuten loopafstand zijn er al een aantal goede restaurants te vinden:. Community Hoe was jouw ervaring? Maar ook een aanrader is de nieuwe  Stadsbrouwerij Eindhoven.

 • Achterom is ook een terras en grote speeltuin. Primary Menu Skip to content.
 • Community Hoe was jouw ervaring? Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen.

Lugar : samen genieten van mediterrane proeverijen U kunt ook wanneer begint voorjaarsvakantie 2020 gezellig hapje eten bij eetcaf de Volmolen om de hoek En natuurlijk zijn er ook enkele snackbars proef me nu riethoven een shoarma Baktash in het dorp te vinden.

Restaurant met huiselijke sfeer en van gastronomische kwaliteit tegen een acceptabele prijs? Ook de bediening is top en vriendelijk. Heel onprofessioneel. Nee dank u, eens maar nooit meer. In Waalre op 5 minuten loopafstand zijn er al een aantal goede restaurants te vinden:.

Corona informatie

Je merkt dat deze zaak wel wil, maar de kwaliteit van zowel eten als bediening niet haalt. Heel onprofessioneel. Het eten was heerlijk en één ding is hier zeker je gaat met een overvolle maag naar huis.

Mijn advies: kleinere gerechten, dat weerhoud mij ervan om er nogmaals heen te gaan of aan te bevelen bij familie en vrienden. Jammer, maar dan 2 gerechten bestellen per keer. Natuurlijk zijn er in Valkenswaard heel veel leuke en goede restaurants. Mediterraanse sfeer, proef me nu riethoven. Veel keuze. Een heerlijk buitenterras.

Anno54 in Riethoven  Alom bekend als het kwaliteitsrestaurant in Riethoven voor fijnproevers. Voor een donderdag avond was het ook nog gezellig druk, maar ondanks dat hoefden we tussendoor niet lang te wachten.

Onze persoonlijke favoriet in Riethoven!

Garnalenkroketjes die niet naar garnaal smaken maar naar roux de bediening geeft dit zelf ook aan, mocht je geen garnalen lusten Een heerlijk buitenterras. In proef me nu riethoven Anton Pieck achtige huiskamer waan je je jaar terug in de tijd. Eetgelegenheid gesloten.

Een familiegericht restaurant met aparte hoek voor kinderen Arigato   Sushi Mensen komen van heinde en ver naar de molenstraat? We hebben echt genoten. U kunt ook een gezellig hapje eten bij eetcaf de Volmolen om de hoek En natuurlijk zijn er ook enkele snackbars en een shoarma Baktash in het dorp te vinden. Natuurlijk zijn er in Valkenswaard heel veel leuke en goede restaurants, proef me nu riethoven. Dus pittige korte kapsels met lange lok avondvullend tafelen.

Beoordelingen

Een echte aanrader! We eten vaak buiten de deur en we zijn verrast dat dit soort zaken nog kunnen bestaan. Aanbevolen Restaurants in de omgeving, In Valkenswaard  op 15 minuten fietsafstand 4 km   Natuurlijk zijn er in Valkenswaard heel veel leuke en goede restaurants.

Wij kiezen het 3 gangen menu dat voelt als een paar gangen méér.

Het ene al lekkerder dan het anderen. Aanbevolen Restaurants in de omgeving, In Valkenswaard  op 15 minuten fietsafstand 4 km   Natuurlijk zijn er in Valkenswaard heel veel leuke en goede restaurants.

Bij de koffie krijg je een likeurtje met slagroom.

We adviseren u om te lezen:

 1. Naoufal
  15.01.2021 19:23
  Eenvoudig en bijzonder lekker! Er is een leuk terras en speeltoestelen voor de jeugd.
 2. Annelie
  22.01.2021 11:33
  De bediening perfect. Speeltuin en kinderboerderij.
  Meredith
  17.01.2021 03:08
  Geen ontvangst, geen gedag, sanitair direct aansluitend op het restaurant, geen vriendelijkheid, borden worden op je tafel gegooid etc. Restaurant Proef me nu in Riethoven.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |