Bioscoop alphen aan den rijn castellum

Datum van publicatie: 21.02.2021

Volg de N11 richting Leiden. In deze bioscoop ziet u de laatste nieuwe topfilms, ook in 3D.

Voor de mindervaliden onder ons beschikken wij over een traplift. Tijdens CinePlus is iedere keer weer een andere mooie, ontroerende of humoristische film te zien. Of je nu van cabaret, musical, dans of muziek houdt, bij Castellum beleeft iedereen een onvergetelijke avond.

Telefoonnummer optioneel. Bij de volgende rotonde gaat u rechtdoor het spoor over.

Volg de N11 richting Leiden. Parkeren kan op het parkeerdak en de parkeerplaats van winkelcentrum Aarhof dit heet het AarpleinP Hoftzichtstraat en P Nabijplein. Cinema Castellum biedt voor ieder wat wils in een van onze kleurrijke en intieme Cinemazalen, bioscoop alphen aan den rijn castellum.

Blijf rechtdoor rijden totdat u bij de rotonde Raoul Wallenbergplein komt. Kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen. U bevindt zich op de Laan der Continenten. Aan het einde van de afslag gaat u rechtsaf de N11 op richting Alphen aan den Rijn.

Ook beschikt Castellum over een lift naar de Cinemafoyer.
  • Halte Aarplein, Toussaintplein en P.
  • Eerste afslag rechtsaf Alphen aan den Rijn, de Eisenhouwerlaan op.

Bioscooptijden Cinema Castellum

Bij de garderobebalie van Castellum kunt u op vertoon van uw toegangskaarten uw parkeerkaart inwisselen voor een uitrijkaart. Of eigenlijk dankzij! Reserveren Om teleurstellingen te voorkomen verzoeken wij u vriendelijk te reserveren.

Met het vernieuwde buffet waar je langs loopt om wat lekkers te halen alvorens je naar de zaal gaat voor de film. Want onder hun bezielende leiding kunt u meedenken over de mondiale coronacrisis. Team Alphen staat voor gezelligheid en service en staat altijd klaar voor onze bezoekers.

Het gebouw herbergt twee theaterzalen en drie cinemazalen.

  • Bekijk het actuele aanbod.
  • De specials worden elke week aangekondigd in onze filmladdernieuwsbrief en in de ladderadvertentie van het Alphens Nieuwsblad. Heb je een vraag?

Daarnaast beschikt het complex ook over 3 bioscoopzalen. Cinema Castellum is gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer en de nabijgelegen parkeergarage biedt voldoende parkeergelegenheid. Onze bioscoop alphen aan den rijn castellum biedt overheerlijke variatie voor iedereen: van een lekker belegd knapperig broodje tot een overheerlijk theatermenu.

Upload Huisje huren belgie met jacuzzi bijlage van je e-ticket. Eerste afslag rechtsaf Alphen aan den Rijn, de Eisenhouwerlaan op! Of zin in een compleet avondje uit. Reserveren Om teleurstellingen te voorkomen verzoeken wij u vriendelijk te reserveren.

Cinema Castellum Alphen aan den Rijn

In haar vorige, veelgeprezen en in Castellum uitverkochte programma  Bewogen   stond haar eigen zoektocht naar geborgenheid centraal. Vue Alphen aan den Rijn is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Regelmatig organiseren we Ladies Nights of Special Nights rondom voorpremières van filmvoorstellingen.

Helaas beschikken wij niet over een invalidentoilet, bioscoop alphen aan den rijn castellum. Kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen. Team Alphen staat voor gezelligheid en service en staat altijd klaar voor onze bezoekers. Bij de garderobebalie van Castellum kunt u op vertoon van uw toegangskaarten uw parkeerkaart inwisselen voor een uitrijkaart.

Voorafgaand aan de meeste theatervoorstellingen kunt u genieten van een overheerlijk driegangen theatermenu in ons sfeervolle restaurant aan de Rijnkant en na afloop kunt u nog heerlijk naborrelen met een Nablijvertje.

Navigatiemenu

Indien van toepassing kan gevraagd worden naar uw CJP- of studentenpas. Tijdens de vakantieperiodes draaien er ook films in de VSBzaal. In haar vorige, veelgeprezen en in Castellum uitverkochte programma  Bewogen   stond haar eigen zoektocht naar geborgenheid centraal.

Stuur een locatie in. We beschikken over 4 zalen die allemaal gelegen zijn op de 1e verdieping, bioscoop alphen aan den rijn castellum. Openbaar vervoer. Daarnaast beschikt het complex ook over 3 bioscoopzalen. Tijdens de vakantieperiodes draaien er ook films in telefoongids belgie zoeken op adres VSBzaal.

Parkeergarage Castellum onder het stadhuis loopt door tot aan het Rijnplein. Let op: het is niet mogelijk om een coulanceverzoek in te dienen na aanvangstijd van de voorstelling waar de tickets voor zijn gekocht.

{{cinema.name}}

Openbaar vervoer. De specials worden elke week aangekondigd in onze filmladdernieuwsbrief en in de ladderadvertentie van het Alphens Nieuwsblad. Indien van toepassing kan gevraagd worden naar uw CJP- of studentenpas.

Castellum biedt een podium aan zowel professionele artiesten als amateurverenigingen en lokale gezelschappen. Kaarten kopen: theatercastellum? Of het nu gaat om grote artiesten van internationale allure of aanstormend lokaal talent, het maakt niet uit. Cinema Castellum biedt voor ieder wat wils in een van onze kleurrijke en intieme Cinemazalen.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |