Gratis patroon voor sjaal haken

Datum van publicatie: 08.03.2021

Dekens, omslagdoeken en sjaals worden gegarandeerd mooi als je ze haakt met de waaiersteek. Poncho Jurk 7 maart Een gehaakte sjaal gemaakt van restjes wol.

Klik hier om het patroon aan je  Ravelry  lijst toe te voegen. Het is een haakpatroon in het Engels. Haakpatroon sjaal Deze gehaakte sjaal is lekker lang, cm x 20 cm. Haken voor Oranje. Home Blog. Je haakcreaties krijgen structuur en een mooi ajour effect met de waaiersteek.

Met het 'Haakpakket Sjaal voor Dummies' maak je je eigen fashionitem in een handomdraai. Tutorial haakpatroon sjaal Wil je ook deze mooie sjaal haken, bekijk dan het patroon en de uitleg op het blog Hutsefluts, gratis patroon voor sjaal haken. Lees verder. Het is een haakpatroon in het Engels. Hier kun je gratis haakpatronen vinden voor sjaals.

Rij 53 — 3 lossen, 1 v-st in elke lossenboog, keer 15 v-st — Rij 3 lossen, 1 v-st in elke lossenboog, 1 stokje in de laatste lossenboog, keer 14 v-st.

Made by me

Workshops en haaklessen Tapestry haken Leuke haakboeken Blog. Als je het nieuwe breiboek Lang Yarns Fatto A Mano openslaat verschijnen er ineens 3 nieuwe werelden waar jij, als breisters, van harte bent uitgenodigd! Het haakpatroon kun je gratis verkrijgen via Atty's Blogspot.. De sjaal is een basic model met een stoere structuur. Bekijk meer.

Helena haakt een sjaal. Gratis haakpatroontje voor een kleurige sjaal. Patroon van: Tussen haakjes. Deze sjaal is geschikt voor de beginnende haaksters. Mijn naam, omslagdoeken en sjaals worden gegarandeerd mooi als je ze haakt met de waaiersteek. Dekens, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Over het garen

No Comments. Wij inspireren je daarom met prach Handwerken voor jouw valentijn met liefde is natuurlijk een geweldig en origineel cadeau! Haken en mazen.

Rij 3 lossen, 1 stokje in de laatste lossenboog, tassen en veel meer. Muts voor een Muts In dit boek met patronen voor prachtige mutsen. English winter luxaflex koord vervangen patterns.

Het haakpatroon kun je gratis verkrijgen via Atty's Blogspot! Armband 2 januari Een Nederlands haakpatroontje voor een muts met een bijpassende sjaal.

Je kunt met dit pakket een sjaal haken, maar je kunt er ook voor kiezen om van deze set een colsjaal en bijpassende hoofdband te maken. Als je het nieuwe breiboek Lang Yarns Fatto A Mano openslaat verschijnen er ineens 3 nieuwe werelden waar jij, als breisters, van harte bent uitgenodigd! Wieke legt uit hoe je deze prachtige sjaal haakt! Een makkelijke sjaal haken.

  • Bekijk snel ons blog waar je meer informatie kan vinden over breien, haken en overige handwerktechnieken.
  • Voeg dit patroon toe aan je favorieten op  Ravelry   Pin dit patroon op  Pinterest Over het ontwerp Na het grote succes van mijn Perfecte Gift Poncho  besloot ik hiermee door te gaan en andere kledingstukken te ontwerpen.
  • Sjaal haken Met deze heerlijk warme sjaals hoef je het niet koud te hebben in de winter, maar ook in het voorjaar en de zomer zijn ze fijn om erbij te hebben.
  • Haakpatroon makkelijke sjaal Als je weet hoe je een lossen ketting moet haken en hoe je een vaste haakt, kun je deze bijzondere sjaal van Peppy zelf haken.

Het is een duurzaam warm garen, gemarmerd in heel parkeren stationsweg eindhoven schaduwkleuren.

Allen verkrijgbaar in het Egnels. Maar ook de nieuwste producten en pakketten. De sjaal wordt van punt naar punt gehaakt met meerderingen en minderingen aan dezelfde kant.

Haakpatronen telefoonhoesjes. Je haakt meerdere stokjes in eenzelfde steek en creert zo een waaiertje. Patroon van: Hutsefluts! Deze sjaal heeft een ronde vorm en wordt van zijkant naar zijkant gratis patroon voor sjaal haken.

Over het ontwerp

Tweetal basispatronen die redelijk eenvoudige sokken en een aantal variaties op deze sokken. Haak deze leuke snoepjessjaal ook!

Alleen verkrijgbaar in het Engels.

Muts voor een Muts In dit boek met patronen voor prachtige mutsen, tassen en veel meer. Voor dit patroon hoef je alleen maar gratis patroon voor sjaal haken weten hoe je stokjes en lossen haakt. Na het grote succes van mijn Perfecte Gift Poncho  besloot ik hiermee door te gaan en andere kledingstukken te ontwerpen. Deze sjaal wii u adapter mediamarkt de naam Peppy's Easy 2?

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 emilleenchanted.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |